Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 5 151 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Mikael Haraldsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mikael Haraldsson
Fastighetsmäklare / Franchisetagare / CERTIFIERAD NYPRODUKTION
Jessica Egnér, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Jessica Egnér
Mäklarassistent
Lund

Kung Oskars väg 23

Månadsavgift: 5 151 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Mikael Haraldsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mikael Haraldsson
Fastighetsmäklare / Franchisetagare / CERTIFIERAD NYPRODUKTION
Jessica Egnér, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Jessica Egnér
Mäklarassistent

Modern, ljus och citynära lägenhet med två balkonger

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 98 kvm
  • Lägenhetsnummer: 23-1303
  • Byggnadsår: 2017
  • Månadsavgift: 5 151 kr
  • Driftkostnad: 720 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 7
  • Hiss: Ja

På citynära läge finner vi denna moderna och välplanerade lägenhet med balkonger i två olika väderstreck. Lägenheten är en rymlig trerummare, som lätt kan göras om till en fyra. Här bor man bekvämt på fjärde våningen med garage (med möjlighet till laddplats för elbil) och hiss hela vägen upp till lägenheten.

Perfekt läge nära centrum och Lund centralstation, bara några minuters gångväg så är du på perrongen.

Lägenheten har en ljus och halvöppen planlösning, där sovrummen ligger lite avskilt. Övervägande vita väggar och ekparkett. Hallens väggar bryter av i en grå ton. Marmor i alla fönsternischer. Då lägenheten är relativt nybyggd är det mycket välisolerat och man störs inte av grannarna i huset. Lägenheten ligger högt upp i huset vilket resulterar i att man kommer upp över takåsarna. Från den stora balkongen i anslutning till köket har man utsikt ända bort till Domkyrkans torn och i horisonten skymtar även Turning torso och Öresundsbron!

Lägenheten har tre olika möjligheter att sitta och äta – antingen en vardagsmiddag i köket, en middag med vänner i vardagsrummet eller på den stora balkongen under sommarmånaderna. Vardagsrummet rymmer bra sällskapsytor med plats för både soffhörna och matsalsmöbler. I anslutning till vardagsrummet finns det möjlighet att inreda ett tredje sovrum och på så sätt göra om lägenheten till en fyra (se bifogad planskiss). Det större badrummet är praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare.

Det är enkelt och smidigt att ta sig till och från lägenheten. Det finns en stor hiss som går rakt ner i garaget och möjlighet att gå ut på olika våningar; Kung Oskars väg, till innergården eller Raffinadgatan. I huset finns en gästlägenhet för föreningens medlemmar, kan bokas för endast 300 kr/natt. I källaren finner man förråd, cykelförvaring, återvinning och garage.

Den här lägenheten vill du inte missa! Hör av dig redan i dag för mer information!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall: Öppen planlösning i anslutning till vardagsrum. Bra förvaring med spegeldörrar. Praktisk grå klinker på golv. Gråa väggar.
Wc/dusch 1: Kakel i vitt, klinker i grått. Wc, dusch med svängda duschdörrar i glas, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp . Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
Vardagsrum: Öppen planlösning med plats för matplats och soffa. Vita väggar och ekparkett. Utgång till balkong med utsikt mot Lerbäcksskolan. I vinkel till vardagsrummet finns det möjlighet att sätta upp en vägg för att få in ytterligare ett sovrum/kontor.
Kök med matplats: Modernt kök med ljusgrå köksinredning och bänkskiva i massiv ek. I anslutning till vasken finns en praktisk rostfri bänk. Induktionshäll och varmluftsugn, volymkåpa fläkt, hel kyl och frys, inbyggd microvågsugn och integrerad, tystgående diskmaskin. Alla vitvaror är från Siemens, förutom köksfläkten som är från Franke. Alla vitvaror i rostfritt utförande. Plats för matbord för 4-6 personer. Vita väggar och ekparkett.
Sovrum 1: Längst in i lägenheten finns ett rymligt sovrum med 5 garderober. Vita väggar och ekparkett.
Inre hall/ klädkammare: Förlängning av hallen som ansluter till sovrummen, wc/dusch och klädkammare. Bra förvaring med garderob och städskåp, elegant gömt bakom skjutdörrar med speglar. Gråa väggar.
Wc/dusch 2: Kakel i vitt, klinker i grått. Behaglig golvvärme. Wc, dusch med svängda duschdörrar i glas., tvättställ med kommod, belyst spegelskåp.
Sovrum 2: Normalstort sovrum med dubbelgarderob med fast Elfainredning. Detta rum är perfekt som barnrum eller gästrum/arbetsrum. Vita väggar och ekparkett.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum, möjlighet till 3 sovrum
Boarea: 98 kvm
Lägenhetsnummer: 23-1303
Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: 720 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 7
Hiss: Ja
Tillträde: Diskuteras
Beskrivning av förråd: Rymligt förråd finns i källarplan.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong 1: Stor balkong i söderläge mot den gemensamma innergården. Från den stora balkongen har man utsikt ända bort till Domkyrkan men också mot Malmö, Turning torso och Öresundsbron.
Balkong 2: Mindre balkong i norr med utsikt mot Lerbäckskolan.
Upplåten mark: Det finns ingen uteplats/mark som är upplåten med bostadsrätten.

Tv/Internetanslutning

Fastigheten är ansluten till fibernätet (Telia Triple Play)

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Lund
Område: Lund

Omgivning

Sockerbruket är ett väldigt lugnt område, trots att man är så nära centrum. Det är en lyxkänsla att kunna lämna lägenheten och att inom några minuter kunna vara på ett tåg på väg vart som helst i Sverige. Lägenheten ligger nära trevliga promenader i Bjeredsparken. I parken finns tillgång till lekplats och utegym. Där finns även Stadsparken och St. Hans backar på promenadavstånd. Området har utvecklats mycket de senaste åren och nu finns här trevliga caféer, blomsterbutik, ett gäng lunchställen och olika salonger att tillgå. Utbudet av förskolor är stort. Det finns 3 st inom 10 min promenad.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.9088%
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 1.9088%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 483 kr

Om föreningen

Föreningen Sockertorget 2 består av 63 lägenheter och 1 uthyrningslokal.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Sockertorget 2
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Lund
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/natt

Parkering

Parkeringsplats i källarplan. Kostnad 800 kr/mån. Man betalar för en plats i garaget och ställer sedan bilen där det finns en ledig plats. I dagsläget finns möjlighet att hyra ytterligare en plats för den som önskar då det finns lediga platser (separat kö till parkeringsplatserna).

Totalt finns det 46 parkeringsplatser till Brf Sockertorget 2:s bostadsrättslägenheter och en uthyrningslokal tillsammans. Av parkeringsplatserna är sex platser utrustade med laddboxar (kostnad 1000 kr/mån + elförbrukning). I parkeringsgaraget finns även en handikappanpassad parkeringsplats.

Övrigt

Om man har önskemål om att glasa in en balkong så finns det redan bygglov från kommunen. Man behöver bara ett godkännande från bostadsrättsföreningens styrelse.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i ett miljörum i trapphuset på våning -4 (lägenhetens trapphus) samt ute på Raffinadgatan.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 151 kr
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras efter förbrukning kvartalsvis. Obligatorisk kostnad för Telia Triple Play (TV, bredband, IP-telefoni) tillkommer med 220 kr/mån.

Driftkostnader

720 kr/mån
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Föreningen har infört gemensamhetsel, vilket sänkt kostnaden för hushållsel/nätavgift väsentligt.

Fördelas enligt följande

El: 100 kr
Försäkring: 250 kr
Obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play: 220 kr
Varmvatten: 150 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: BB
Specifik energianvändning: 52 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2017-06-29

Alla bilder

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Planritning

Karta & område

Kung Oskars väg 23, Lund

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning