Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Juridisk trygghet för dig och din familj med Lexly

– erbjudande genom Svensk Fastighetsförmedling

Har du frågor och funderingar kring juridik och avtal? Tillsammans med Lexly kan Svensk Fastighetsförmedling erbjuda dig kostnadsfri vägledning samt möjlighet att skriva juridiska avtal till rabatterat pris. 

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets största affärer och ofta väcks frågor samtidigt som flera viktiga beslut ska tas. Det kan dyka upp många funderingar kring just avtal och juridik. Vad gäller om ni betalar olika mycket? Vad händer med bostaden om du skulle gå bort? Hur delas bostaden om ni skulle separera?

Samarbetet mellan Lexly och Svensk Fastighetsförmedling ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan enkelt och snabbt reglera detta i ett avtal. 

Erbjudande till dig genom Svensk Fastighetsförmedling

Genom Svensk Fastighetsförmedling får du kostnadsfri vägledning, samt möjlighet att skriva juridiskt korrekta avtal till rabatterat pris med Lexly.

  • Kostnadsfri familjejuridisk behovsanalys online
  • Inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist
  • 10 procent rabatt på juridiska avtal (såsom till exempel testamente, samboavtal och äktenskapsförord) både online och tillsammans med jurist

Så här gör du

För att ta del av erbjudandet behöver du registrera dig hos Lexly och det gör du på länken nedan. Du förbinder dig inte till något i samband med registreringen. Du behöver bara registrera dig en gång, nästa gång du besöker länken loggar du in med ditt användarnamn och lösenord. 

Om Lexly

Med Lexly skriver du skräddarsydda avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Med hög juridisk kompetens och innovativ teknik erbjuder Lexly marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster.

Frågor och kontakt

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa och prata med juristerna på Lexly på telefon 0771-24 00 24. De är specialiserade på familjejuridik och avtalsrätt.