Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris: 
4 975 000 - 7 595 000 kr
Anmäl intresse
Sofia Löfdahl Ehlin, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofia Löfdahl Ehlin
Fastighetsmäklare
Uppsala

Näs Focksta

Pris: 
4 975 000 - 7 595 000 kr
Anmäl intresse
Sofia Löfdahl Ehlin, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofia Löfdahl Ehlin
Fastighetsmäklare

Näs Focksta - Nyproduktionsprojekt utöver det vanliga!

  • Rum: 5
  • Boarea: 160 - 200 kvm
  • Tomtarea: 1 000 - 1 851 kvm
  • Antal bostäder: 10 st
  • Upplåtelseform: Friköpt

Nu återstår endast en tomt med friliggande villa, enplanshus, i det unika och ytterst välgenomtänkta området Näs Focksta! Ett livsstilsboende i exklusivt designade hus signerade av en av Sveriges mest välrenommerade arkitekter, Thomas Sandell, samt arkitektbyrån Arkitema Architects. Husen genomsyras av genomtänkta arkitektoniska detaljer och stilfulla, kvalitativa material. Samtliga hus är ritade enbart för detta område!

Ett boende utöver det vanliga omgärdad av vacker natur! Här är närhet till bl.a. naturrika Hammarskog med badplats, Söderby golfbana, ridanläggningar och förskolor. Det är ett område för dig som alltid velat bo i en lantlig miljö, mitt i naturen, men nära staden - Mitt i naturen, men endast tolv minuters bilresa till Uppsala C.

I det fasta priset ingår vatten-, el- och fiberanslutning samt utrullad gräsmatta! Prisintervall 4.975.000kr-7.345.000kr.

För mer info. vänligen kontakta mäklaren Sofia och gå in på www.nasfocksta.se.

Om Projektet

Sammanfattning

Byggbolag: BWN Bygg AB
Boarea: 160 - 200 kvm
Tomtarea: 1 000 - 1 851 kvm
Pris: 4 975 000 - 7 595 000 kr
Upplåtelseform: Friköpt

Tomt/balkong/uteplats

Arkitektritad trädgårdstomt med utrullad gräsmatta och planteringar.

Allmänt

Län: Uppsala
Kommun: Uppsala
Område: Uppsala Näs

Service och kommunikationer

Affärer och Restauranger
Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Apotek, Lindex, NetonNet, hamburgerrestauranger, pizzeria och annan shopping finner du åtta minuter med bil. Därefter ligger även Flogsta med ICA Supermarket, Flogsta vårdcentral, pizzerior och mycket annat.

Kultur och nöjen
I Gottsunda centrum resp Stenhagen finns ett bibliotek. På bekvämt avstånd finner man Uppsalas stora kultur och nöjesutbud.

Skolor och Barnomsorg
Närmsta skola ligger i Ramsta, från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Förskoleverksamhet finns i området och nya lokaler för verksamheten är nyöppnade fr.o.m. juli 2017. I närheten finner du även Näsdalens förskola, föräldrakooperativ, en minut från området samt finns förskola i Vreta och Dalby.

Kommunikation
Vid en av uppfarterna till Näs Focksta finner du en busshållsplats, härifrån tar det ca 20 minuter med buss in till Uppsala Centralstation. Här går även skolbuss till Ramsta. Det finns även en busshållsplats i området för skolbuss till Ramsta.

Område

Näs Focksta är ett av Uppsalas nyaste bostadsområden med ambition om att bli Uppsalas finaste och mest omtyckta område. Det är ett område för dig som alltid velat bo i en lantlig miljö, mitt i naturen, men nära staden. Näs Focksta bostadsområde finner du endast 12 minuter, drygt en mil, från Uppsala Centrum. Det ligger ett stenkast från Mälaren med bad- och båtliv samt ett par kilometer bort till Söderby golfbana. Stenhagens Köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Apotek och annan shopping finner du åtta minuter med bil.

Den som är intresserad av natur och friluftsliv har obegränsade möjligheter. Skogen ligger in på knutarna med naturreservat. Ekoln, som är en vik av Mälaren, inbjuder till bad, segling, kanotpaddling och fiske. Vintertid är långfärdsskridskor och skidåkning givna alternativ. Hammarskogs herrgård ca fem km bort erbjuder såväl pulkabackar och naturstigar som servering och gemyt.

Natur och fritid
Näs Focksta ligger mitt i naturen, runtomkring ligger hästhagar och stall med ridskolor samt lantbruk. Ett stenkast från Mälaren med bad och båtliv. För dig som gillar golf ligger Söderby golfbana med restaurang endast tre minuter bort med bil. Närhet till skogsvägar för cykel och promenad till Uppsala centrum.

Ekonomi

Pris

4 975 000 - 7 595 000 kr

Bostadsväljare

Rusthållarvägen 36

160 kvm | 7 595 000 kr | 1 516 kvm       Såld
 

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Karta & område

Näs Focksta, Uppsala

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning