Hoppa till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling presenterar

Bostads­rådgivning med långa öppetider

Grubblar du över hur världsläget påverkar ditt boendeliv? Nu kan du få svar på dina frågor till långt in på kvällen. Chatta med oss fram till kl 21, måndag till torsdag.

Planera ditt boende tryggt och säkert med en riktig expert

I över 85 år har vi hjälpt människor genom räntekriser, energikriser och livskriser. Det har gett oss kunskap och erfarenhet som gör att vi kan svara på det allra mesta rörande ditt boende. Nu utökar vi öppettiderna för vår uppskattade bostadsrådgivning – kanske när du behöver den som allra mest?
  • Kontakta oss via formuläret eller din närmaste butik dagtid
  • Vi har kvällsöppet kl 17-21 (måndag till torsdag) då kan du chatta med oss här på svenskfast.se
  • Vi kan svara på många av dina frågor direkt
  • Om du vill kan du få hjälp att boka en kostnadsfri tid med din lokala mäklare som är specialist på ditt område

Prata med oss - vi finns här (även) på kvällen.

Nu kan du prata med oss hela dagen - och långt in på kvällen, för att få svar på dina vanligaste frågor kring bostadsmarknaden. Chatta med oss live genom att klicka på bubblan längst ner till höger på skärmen under våra öppettider, måndag-torsdag 17-21. På dagarna når du oss genom formuläret nedan.

Hitta din lokala mäklare

Vi finns från norr till söder, mitt i stan och långt ifrån allt vad gatljus heter. Vi är lokala överallt. I vår söktjänst hittar du alla våra 1200 medarbetare fördelade på närmare 230 bobutiker. 

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaret på några av de allra vanligaste frågorna vi får just nu. Kontakta vår rådgivning mellan kl 17 och 21 (måndag till torsdag) eller boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med din närmaste mäklare om du vill veta mer om just ditt boende eller bostadsområde.

Går det att sälja nu?

Det går absolut att sälja nu, vi gör hundratals bostadsaffärer varje vecka. Försäljningen kan ta något längre tid men med våra effektiva verktyg och arbetsmetoder skapar vi de bästa förutsättningarna. Fråga din närmaste mäklare hur det ser ut i just ditt område – boka kostnadsfri rådgivning här.

Vad är min bostad värd nu med tanke på den svängiga marknaden?

Många områden har inte haft någon dramatisk prisförändring den senaste tiden medan det kan se lite mörkare ut på andra orter. Om du inte köpt din bostad de senaste två åren kan du med väldigt få undantag räkna med att göra en vinst. Vi tittar gärna förbi och värderar din bostad – självklart kostnadsfritt och utan några förpliktelser från er sida. Boka värdering med din närmaste mäklare här.

Vågar man köpa innan man sålt?

Det är alltid bra att starta försäljningen i god tid så att man inte hamnar i tidsnöd och en nära dialog med din bank kan vara extra viktigt. Aktiv Matchning som är en unik tjänst för oss på Svensk Fastighetsförmedling är ett bra sätt att starta en försäljningsprocess så fort man börjar fundera på att röra på sig. Din lokala mäklare kan ge dig bästa råd för vad som gäller i ditt område.

Ska man köpa bostad just nu?

För de som behöver är det ett bra tillfälle att köpa bostad även nu. Som vanligt är det dock viktigt att räkna och fundera på vilken budget man ska ha när man köper samt vad driftkostnaderna ligger på. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller spana in våra objekt till salu här.

Vad ska jag tänka på när jag väljer mäklare?

Just nu är det extra viktigt att hitta en engagerad mäklare som har rätt kontaktnät och verktyg för att göra din bostadsaffär så lyckosam som möjligt. Kunskap om ditt område och en väl fungerande arbetsprocess är några av framgångsfaktorerna. Testa oss med ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Jakten på drömhemmet börjar med ett lånelöfte

Gör dig redo för bostadsmarknaden med ett giltigt lånelöfte. Med Ordna Bolåns kostnadsfria bolånetjänst får du snabbt hjälp att hitta rätt bank när du behöver ett lånelöfte, ett bolån eller omförhandla ett befintligt lån.

Nöjda kunder - varje dag

Här hittar du de senaste omdömena för några av de hundratals bostadsaffärer vi gör varje vecka. Vårt totalbetyg på Reco.se är 4,8 av 5 - något vi är oerhört stolta över. Hitta de senaste omdömena för din lokala mäklare här.

Berit A
Berit A
2022-12-08
Vi blev proffsigt och trvligt bemött av Ninos Sonesson. Han har gjort ett förstklassigt och sna bbt jobb. Vi är mycket nöjda. Berit&Rune Andersson
Ingrid L
Ingrid L
2022-12-08
Tryggt och proffsigt och trevligt
Roland R
Roland R
2022-12-08
Han var lyhörd för våra önskemål och hanterade försäljningen effektivt och bra på alla sätt
Emmanuel P
Emmanuel P
2022-12-08
Hej!! Bästa upplevelsen av Evelina, trevlig, hjälpsam, mänsklig engagerad finner jag inga ord för att berömma henne!! Under svåra omständigheter har hon bemött mig o köparna på ett väldigt professionellt sätt Sammanfattningsvis...
Hanna O
Hanna O
2022-12-08
Proffsig och social mäklare som kan svara på köpares frågor. En av de bästa vi träffat! Rekommenderar starkt!
Mats Uno S
Mats Uno S
2022-12-08
Vänligt bemötande och bra service
Martin G
Martin G
2022-12-08
Mycket trevlig och kunnig mäklare. Bra påläst, flexibel och lättillgänglig. Skulle rekommendera Emil som mäklare vid både försäljning och köp.
Jenny V
Jenny V
2022-12-08
Vi är såå nöjda med Jessica som mäklare! Proffsig, engagerad och hjälpsam genom hela processen! Hon jobbar verkligen för kundens bästa och vi anlitar henne gärna igen.
Besart H
Besart H
2022-12-08
Bra bemötande, inte den bästa tiden att sälja men helt ok slutpris ändå.
Henrik V
Henrik V
2022-12-08
Vi är väldigt nöjda med den guidning och dom tips och råd hon har givit oss under hela processen. Hon har varit mycket aktiv och hållt oss uppdaterade på bästa sätt.
Asdren B
Asdren B
2022-12-08
Hjälpte oss med att sälja vår bostad och köpa vår nya bostad, allt gick jättebra från start till slut. Glad och jättetrevlig mäklare. Rekommenderar starkt!
Victoria L
Victoria L
2022-12-08
Emil bemötte oss väldigt trevligt, han va tillgänglig och kunde svara på alla frågor man hade. Lugn, professionell och jätte trevlig. Rekommenderar 👍🏽
Hampus B
Hampus B
2022-12-08
Super bemötande och service av Anders! Alltid gick extremt snabbt och smidigt, och alla våra frågor besvarades snabbt och utförligt så inga missförstånd uppstod
Morgan B
Morgan B
2022-12-08
God känsla för marknaden och ett professionellt bemötande!
Christoffer A
Christoffer A
2022-12-08
Vi fick ett väldigt bra bemötande och väldigt driven samt engagerad mäklare. Kan säga att hon överträffa våra förväntningar och gjorde ett fantastiskt jobb på så kort tid och vi är väldigt nöjda och skulle vi sälja nångång i fra...
Moa T
Moa T
2022-12-08
Hjälpsam på alla sätt och vis. Supertrevlig och alltid lätt att få tag på, svarar väldigt snabbt på sms, mail och telefon. Skulle verkligen rekommendera att de som är ute efter att sälja sin bostad, att välja Nora! Fanns där som...
Tim J
Tim J
2022-12-08
Svarade alltid snabbt och var lätt att få kontakt med. Trevlig, hjälpsam och alltid glad! Berättade tydligt om nästa steg och dubbelkollade alltid att man var redo för det. Skulle verkligen rekommendera Nora till alla som funderar...
Therese J
Therese J
2022-12-08
Snabb, ärlig och ödmjuk i kommunikationen. Engagerad och hjälpsam. Rekommenderar Elin starkt.
Moa J
Moa J
2022-12-08
Väldigt trevlig! Visade stor intresse och engagemang! Allt löstes snabbt och smidigt och det var aldrig några problem eller konstigheter! Fantastiskt bemötande!
Anna-Maria H
Anna-Maria H
2022-12-08
Proffsiga, Bra bemötande, Förtroende & Trygghet 💌
Sebastian L
Sebastian L
2022-12-08
Duktig ansvarsfull mäklare som la ner det lilla extra
Ola S
Ola S
2022-12-08
Andra gången jag anlitar Martina. Finns en orsak till det, hon är jättebra.
Lars S
Lars S
2022-12-08
Utmärkt bemötande. Härlig flexibilitet vad det gäller exempelvis visningsdagar. Alltid snabb återkoppling. Mycket proffsig i sin yrkesroll.
Johan L
Johan L
2022-12-08
Bra bemötande, snabb och tydlig hjälp. Gjorde husköpet väldigt tryggt!
Lotta F
Lotta F
2022-12-07
Jag tycker att Jens har varit väldigt bra hela den tiden det tog med försäljningen av min lgh, alltid informerat mig om allt och om jag sökt honom har han alltid återkopplat till mig . Jag är glad att det var Jens som var mäklare...
Frida S
Frida S
2022-12-07
En seriös och kunnig mäklare som gör sitt yttersta för att alla parter ska bli nöjda. Tomas var hjälpsam från start och gav regelbundna uppdateringar och svar på frågor genom hela processen. En rakt igenom trevlig mäklare som ...
Eva-Maria H
Eva-Maria H
2022-12-07
Blev väldigt bra bemött av Mäklaren. Fick all information väldigt snabbt. Hjälp med att kontakta banken Nordea på ett effektivt sätt.Kan absolut rekommendera henne till någon som skall sälja sin bostad.
Eva Kristina B
Eva Kristina B
2022-12-07
Vänligt bemötande och gav ett förtroendefullt intryck Lätt att få kontakt med när jag undrade något Efter en lite trög start, pga marknaden, så avslutades försäljningen väldigt snabbt
Bo H
Bo H
2022-12-07
Bra bemötande Snabb och effektiv

Testa vår personliga rådgivning

Svensk Fastighetsförmedling har nära 230 bobutiker runt om i landet. Din lokala mäklare kan tack vare sin lokalkännedom ge dig unika råd kring din bostadssituation. 

Fyll i formuläret eller chatta med oss, vi svarar direkt mellan 17 och 21 på kvällen (mån - tors).
  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst möte
  • Du väljer själv om du vill träffas digitalt eller på plats

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack för din förfrågan, vi tar kontakt med dig inom kort!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy