Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maria Lundberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maria Lundberg
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Bagarmossen

Ljusnevägen 15G

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maria Lundberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maria Lundberg
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Barnvänlig och väldisponerat gavelradhus som ligger granne med Nackareservatet!

  • Typ: Villa
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 128 kvm
  • Tomtarea: 214 kvm
  • Byggnadsår: 2009
  • Driftkostnad: 32 900 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkomna till Ljusnevägen 15G och detta trivsamma gavelradhus om 128 kvm med fem rum och kök från 2009.

Om du drömmer om ett modernt och stort radhus där du inte behöver göra något annat än att trivas kan det här vara helt rätt ställe för dig. Här kan barnen växa upp ett mysigt grannskap, med nära både till naturen och stan. De väl tilltagna fönstren ger ett rikt ljusflöde i hela bostaden. Solig tillhörande tomt med trädäck i sydostläge ger rikligt med sol från morgon till eftermiddag. Lägg därtill uteplatsen på framsidan i nordvästläge, så blir det enkelt för soldyrkaren att lapa sol från morgon till kväll. Dessutom ligger flera förskolor samt både Brotorpsskolan och Bagarmossens skola endast en kort promenad bostaden. Söderbysjön med strand, golfbana, fiskemöjligheter och promenadstråk finns bara en kort promenad bort. Ljusnevägen 15G är ett gyllene tillfälle för er som är på jakt efter boende med genomgående hög standard och lättskött trädgårdstomt. Ett hus som kräver väldigt lite underhåll, där det bara är att flytta in och bo.

Det första som möter dig i denna bostad är en funktionell, öppen och praktisk hall med hatthylla, klinkergolv och praktiskt förråd samt gott om plats för jackor och skor. Det fräscha, moderna och trevliga köket erbjuder bland annat bra förvaringsmöjligheter, moderna vitvaror, generösa arbetsytor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Huset har idag fyra sovrum på övre plan med möjlighet att enkelt ändra om till tre sovrum samt allrum för den som hellre önskar det. Vidare finns ett öppet och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare stora fönster som vetter mot baksida och tomt. Bostaden har två stilrena badrum, ett med badkar och ett med dusch samt separat tvättstuga.

Utöver det har detta radhus två platser för utevistelse. Den första är en härlig altan som nås från vardagsrummet med trätrall, lättmöblerade ytor och med sol större delen av dagen. Den andra, som du når från husets entré har har också en uteplats med trätrall. Där finns också en liten gräsyta med plats för odlingar. Husets baksida är lättåtkomlig via grusgång längs huset långsida, som gör det enkelt att ha cykel eller barnvagn tryggt förvarad men samtidigt lättillgängliga.

Att flytta till Bagis innebär inte att du behöver välja bort stan, du väljer till naturen. Ena dagen umgås familjen med träden, skogen och vattnet. Nästa dag tar ni en glass i SOFO, shoppar, träffar vännerna på en restaurang eller går på bio. Efteråt är ni snabbt hemma igen för att nästa morgon vakna till fåglarnas sång utanför fönstret. Det är vad vi kallar boende med livskvalitet och största valfrihet. Du tar dig in till Centralen på ca 25 minuter med T-banan och endast 10 minuter till Gullmarsplan. Väljer du det alltmer populära färdmedlet cykeln, så finns det fina cykelvägar och sträckan är dryga 9 km.

Bagarmossen är ett gammalt och uppvuxet område med mycket 50-tals byggnader där man lätt tar sig runt i området utan att behöva korsa så många bilvägar! Öppna ytterdörren så har du inte långt till naturreservatet med sjön Söderbysjön och friluftsområdet Hellasgården. Området erbjuder härliga bad under sommarhalvåret och vintertid bildar isen underlag till skridsko- och skidåkning och friska promenader. Packa picknickkorgen och utforska omgivningarna.

Här njuter ni av radhusets alla bekvämligheter i en perfekt disponerad bostad med lugnt och barnvänligt läge i Bagarmossen.
Här på Ljusnevägen 15G är det lätt för den stora familjen att trivas!

Om Bostaden

Beskrivning

Den funktionella, öppna och praktiska hallen öppnar upp bostaden och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och praktiskt klinkergolv intill entrén. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla, två garderober, praktiskt förråd under trapp och gott om plats för jackor och skor.

Intill hallen nås tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin (2021), torktumlare (2021)och ho samt arbetsytor och skåp.

Det fräscha, moderna och trevliga köket har vitmålade väggar och ekparkett. På vägg mellan hall och matplats sitter fin tapet från Josef Frank med motiv Vårklockor. Utrustningen består av induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, diskmaskin (2021) och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett välplanerat, öppet och mysigt rum med ekparkett och tapetserade väggar - Josef Franks mönster Vårklockor. Här erbjuds fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Från detta rum är det även utgång till baksida och tomt.

Solig och härlig altan som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Sydostläge.

Rymligt, fräscht och smakfullt badrum med toalett, badkar, spegelskåp, handdukstork, dimbara spotlights. Här ligger stilrent klinkergolv (komfortvärme) i grått som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Övre plan:
På övre plan finns idag fyra sovrum, och för den som önskar så går det att återställa till originalplanlösningen med tre sovrum och allrum.
Även på detta plan finns en rymlig klädkammare med fönster.

Sovrum 1 - Master Bedroom med ekparkett och tapetserad fondvägg Sagoträdet, från Josef Frank/Svenskt Tenn, och inbyggd garderobsvägg som ger bra klädförvaring.
Sovrum 2 - Rymligt barnrum med ekparkett och tapetserad fondvägg Elefanter Röd, från Estrid Ericson/Svenskt Tenn.
Sovrum 3 - Ljust barnrum med ekparkett och tapetserad fondvägg Elefanter Blå, från Estrid Ericson/Svensk Tenn.
Sovrum 4/Allrum - Rymlig sovrum med ekparkett, två fönster samt fransk balkong. Tapetserad fondvägg Elefanter Svart, från Estrid Ericson/Svenskt Tenn.
Här finns även uppgång till vinden, en lucka med stege som fälls ned från taket.

Fräscht badrum som har väggar med vitt kakel och stilrent grått klinkergolv (komfortvärme) som matchar fint. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med glasdörrar och spotlights.

Sist men inte minst finns så finns det också en liten uteplats vid husets entré med kvällssol. Nås via hallen.

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 128 kvm
Tomtarea: 214 kvm
Byggnadsår: 2009
Driftkostnad: 32 900 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Krypgrund
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: Fönster med isolerglaskassetter
Takbeklädnad: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Radon: Radonhalt 20 Bq/m3 korttidsmätning från 2009-05-08.

Renoveringar

Fasaden ommålad maj 2022.

Övriga byggnader

På tomten finns två uteförråd. En bod på baksidan med gott om plats för trädgårdsverktyg, möbler och cyklar. Här finn indragen el och belysning. På framsidan, precis vid entrén, finns ett mindre förråd som även det rymmer en del utemöbler och trädgårdsredskap.​
​​

Parkering

På framsidan av huset finns en stenlagd parkeringsplats med plats för en bil.

Tv/Internetanslutning

Bredband via Ownit - fiber indraget och ingår i samfällighetsavgiften.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Fastighetsbeteckning: STOCKHOLM JÄMLIKHETEN 27

Planbestämmelser

Kv Jämlikhetenm M, Detaljplan (Beslutsdatum: 20070611, Registreringsdatum: 20051118)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Jämlikheten Ga:1

Ekonomi

Driftkostnader

32 900 kr/år
Antal i hushållet: 6
Kommentar: Uppvärmningskostander är inkl hushållsel.

I samfällighetsavgiften ingår sophantering, snöröjning, basutbud Tv samt bredband via Ownit.

Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning vars hushåll består av 2 vuxna och 4 barn. OBS! Tänk på att driftkostnaden kan variera beroende på hushållets storlek, förbrukning och ålder på familjen.

Utöver driftskostnaden tillkommer en kommunal avgift (tidigare fastighetsskatt) om f.n 8 874 kr/år.

Det finns 4 st pantbrev uttagna om sammanlagt 4 480 000 kr.
Vid uttag av nya pantbrev tillkommer en kostnad om 2 % av pantbrevets belopp samt en avgift om f.n 375 kr. Lagfartskostnad tillkommer med 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift om f.n 825 kr.

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 12 496 kr
Vatten och avlopp: 4 000 kr
Försäkring: 7 604 kr
Samfällighet: 8 800 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 874 kr.

Taxering

Byggnad: 1 723 000 kr
Mark: 1 954 000 kr
Totalt: 3 677 000 kr
Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2009
Standardpoäng: 27
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 480 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 107 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Energideklaration utförd: 2015-03-17
Besiktningsman: Johan Tegerhag, Actava AB
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 3 Visa alla 9 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ljusnevägen 15G, Bagarmossen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 740 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Maria Lundberg

Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning