Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Öland Borgholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Här på Öland hittar du Svensk Fastighetsförmedling och våra Bobutiker centralt i både Färjestaden och i Borgholm. Vi är Hela Ölands Mäklare!

Vi är ett Ölandsteam med tre fastighetsmäklare och en mäklarassistent som kompletterar varandra på bästa sätt. Våra mäklare arbetar med försäljning av bostadsrätternyproduktionvillorfritidshustomterjord och skog samt vackra Ölandsgårdar. Som lokala mäklare har vi stor kännedom om vår marknad. Vi vet vart närmaste förskola ligger, varifrån bussen går och vart den finaste stranden finns.

Vi kan allas vårt Öland, helt enkelt!

Samtidigt tillhör vi en av Sveriges ledande kedjor och finns därför tillgängliga i hela landet.

Vi vill att du som kund, oavsett om du vill sälja eller köpa bostad, ska känna att du får bästa möjliga service. Att kunna ge dig en mäklartjänst som är anpassad för just dina behov i en av livets viktigaste affärer – bostadsaffären, det är vår ambition.

Söker du bostad på Öland men inte hittar ditt nya boende bland de bostäder vi har till salu nu och vill lägga in dina önskemål i vårt spekulantregister?
Det kan du göra direkt här på sidan. Men då är det bra att du vet att vi har delat in Öland i tre delar!
Norra, Mellersta och Södra! 
Detta för att det ska bli lättare för dig som kund att ringa in det området du letar bostad i, utan att göra önskemålen för smala och då kanske missa din drömbostad.
Välj ”KÖPA-fliken” och skriv Öland i sökfältet så får du fram en lista på områden för hela vår vackra ö. Från norr till söder. Sedan är det bara att önska på!

Bobutiken i Färjestaden/Borgholm ingår i Svensk Fastighetsförmedling Sydost som i sin tur tillhör den rikstäckande mäklarkedjan. Vi har stor kunskap om den lokala marknaden, oavsett var i vårt område bostaden finns. Vi verkar från Simrishamn till Oskarshamn, från Laholmsbukten och till vackra Öland.
En attraktiv region med många möjligheter – i 34 kommuner med 26 butiker.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"fastighet vid havet på Öland. Blev väl bemött. Och såg till att budgivningen avslutades inom en rimlig tidsperiod. den var rätt långdragen. "
"Sålt en bostadsrätt. Fått God information som gjort att jag känt mig trygg i att sälja mitt hus.Mäklaren var inlyssnande och respektfull. "
"Hög kvalitet hela säljprocessen! Bra och informativ marknadsföring. Utmärkt bemötande till mig som uppdragsgivare. Alla mina förväntningar överträffades!"
"Enorm hjälp i samband med försäljning av vår gamla fastighet och köp av vår nya fastighet. Ett verkligt proffs i sin bransch. De varmaste rekommendationer!"
"köpt Bostadsrätt blev trevligt och på ett lugnt sätt bemött. Kände att jag kunde ställa frågor."
"Köpt en tomt i Köpingsvik. Proffsigt. Förväntat bemötande. Hitills perfekt då allt inte är klart ännu"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån - Fre 09:00 - 17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. Men för att komma i kontakt med oss, ring 0485-820 00 och lämna ett meddelande eller maila oss på sf.borgholm@svenskfast.se så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Öland Borgholm

Våra pågående försäljningar