Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 310 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av lägenhet. Professionellt och vänligt bemött. Inger förtroende. Stor erfarenhet av marknaden. Bra, löpande återkoppling."
"Vi sålde ett radhus på Vadaregången 14 i Nyköping och det var mäklare Therese Thunström som gjorde det. Hon var fantastisk! Så tillmötesgående, tålmodig, positiv, kunnig o glad. 👍🏻😍 Kan varmt rekommendera henne. ❤️ "
"Jag köpte min lägenhet innan två år genom Svensk Fastighetsförmedling Nyköping, och på grund av de är jätte proffs och snabbt med alla sorter av åtgärder bestämde jag att sälja min samma lägenhet genom dom också och de sålde min lägenhet jätte snabbt och med bra pris och de var jätte flexible, jag är lycklig också att jag köpte andra lägenhet genom dom igen."
"Maria hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet. Det gick över förväntan. Maria är en duktig och seriös mäklare som gav mig bra tips och råd inför visningen. Jag kan verkligen rekommendera henne. "
"Vi har sålt vårt kedjehus. Johan Izos ingav förtroende och var lätt att få kontakt med. Vi hade förhoppningen att kunna sälja vårt väl underhållna hus till ett bra pris trots att nya lagregler med amorteringskrav m m gjorde det svårare för presumtiva köpare. Under processen visade sig Johan Isoz ha kreativitet att finna lösningar. Han var snabb i att återkoppla under hela processen vilket gjorde att vi alltid var fullständigt informerade."
"Vi kontaktade Emma i Januari 2018, för att göra allt redo för en kommande försäljning.( Vi har letat hus i hus två år och varit på flera av hennes visningar. )Vi ville sälja vår bostadsrätt 4rok. Vi fick ett utmärkt bemötande, just som vi önskade, ingen stress men allt skulle vara klart om ”huset” dök upp. Hon styrde upp allt med kontrakt och fotografering. Och plötsligt i maj kom dagen då vi köpte. Jag kunde enkelt messa Emma att nu vill vi sälja! Inom ett dygn hade sett till att fotografen kompletterat med somrigare bilder, skrivit annonstexten och fått ut lägenheten på Hemnet! Med visningar nästkommande sön/mån. Hon uppdaterade oss hela tiden om läget och oavsett tid jag frågade något, kom svaret några minuter senare. Tre dagar efter andra visningen är lägenheten såld! Till utgångspris men vi är mer än nöjda. Många talar om stress runt försäljning, men med Emmas hjälp var det smärtfritt och roligt! Gillar verkligen hennes förmåga att möta människor och det gör att ingen någonsin känner sig lurad. Tusen tack, nu kan vi bara njuta av vårt hus. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen