Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Norrtälje 

Vill du köpa eller sälja bostad i Norrtälje? Våra erfarna fastighetsmäklare kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje är mäklaren som vet var de närmsta skolorna finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela försäljningsprocessen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och vad du ska tänka på inför en visning. Vänd dig till oss på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje om du vill få det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik är idag totalt nio mäklare, en butiksansvarig, fyra assistenter och en mäklarstudent. Vi har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. En av våra mäklare är finsktalande, vilket är väldigt uppskattat. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Gediget kundregister

I vårt gedigna kundregister finns många potentiella köpare som vi hjälper leta ny bostad. Kanske finns köparen till din villa, lägenhet eller fritidshus där, eller så är du själv registrerad. När det dyker upp en bostad som matchar de önskemål som våra kunder har, få de ett mail eller sms om den nya bostaden. Vill du ha samma hjälp? Kontakta oss på 0176-766 90, så hjälper vi dig att gå från ett läge till ett annat. Du kan också på ett enkelt sätt registrera din bevakning genom att klicka här

Dags att sälja fritidshuset?

Vänd dig till oss när det är dags att sälja fritidshuset. I kommunen finns idag ca 25.000 fritidshus. Vi har byggt upp branschens största kundregister där vi har koll på alla potentiella köpare över hela landet. Det är köpare som anmält intresse för ett visst område, gillar en viss typ av fritidshus eller som varit på visningar i närheten. Dessutom har vår webbplats svenskfast.se, en halv miljon unika besökare i veckan. Och inte nog med det - vi marknadsför även ditt fritidshus utomlands. Det här och mycket mer leder till att vi vet var dina köpare finns. Det här leder också till en bättre affär för dig. Och det är ju det som är det viktigaste i slutändan. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post. Följ oss gärna på vår facebooksida www.facebook.com/sfnorrtalje.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 103 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av fritidshus. Bra engagerad mäklare som gjort allt enligt regelboken. Stöttande när vi hade en del svåra beslut men påverkade oss inte, det uppskattas."
"Köpt Fritidshus via mäklaren. Mäklaren är mycket trevlig och sympatisk"
"Jag har köpt Svensbodabacken 3, Bergshamra Norrtälje. Det har varit ett nöje att vara i kontakt med Linda då hon alltid svarar i telefon, är vänlig och hjälpsam. Hon har också utfört snabb och konkret information mellan mig och säljaren, vilket medfört att vi kunnat komma fram till en försäljning snabbt och smidigt. Förväntingarna som jag hade på mäklaren har överstigits och Linda får högsta betyg för sin insats. Hälsningar Britt-Marie"
"Utmärkt bemötande samt bra genomgång av köpekontrakt vid försäljning av mitt lilla hus i Grisslehamn. Professionell mäklare!"
"Arja Joelsson har varit ett gott stöd under hela försäljningsprocessen (av mitt fritidshus). Hon har givit många goda råd, vilka jag följt till stora delar, med gott resultat. Hon har också varit lyhörd för mina behov samt önskemål.Hennes vida erfarenhetsbaserade repertoar har bidragit till alternativa vägar, vilka diskuterats respektfullt, med det goda resultatet som följd."
"Vi har sålt vårt sommarhus på Vätö. Vi anlitade Peter Jansson som bemötte oss mycket bra. Vi köpte samma hus via Peter Jansson och var mycket nöjd med honom redan då. Vi hade stora förväntningar på honom eftersom vi var mer än nöjd med honom sedan tidigare. Han levde verkligen upp till våra förväntningar. Noggrann, engagerad, alltid nåbar, utförde sitt arbete efter konstens alla regler både mot oss säljare och köpare. Med andra ord, en mäklare som får alla rätt av oss och som Svensk Fastighetsförmedling måste vara stolt över."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrtälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen