Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Norrtälje 

Vill du köpa eller sälja bostad i Norrtälje? Våra erfarna fastighetsmäklare kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje är mäklaren som vet var de närmsta skolorna finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela försäljningsprocessen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och vad du ska tänka på inför en visning. Vänd dig till oss på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje om du vill få det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik är idag totalt nio mäklare, en butiksansvarig, fyra assistenter och en mäklarstudent. Vi har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Under sommaren har vi även öppet i vår bobutik vid färjeläget i Furusund.

Vinnare i tävlingen på Hallstaviksdagen 2/9

Tack till alla er som besökte oss på Hallstaviksdagen 2/9. Där kunde ni bl.a prata bostad med oss och tävla om fina priser.

Stort grattis till våra vinnare i tävlingen.
1:a pris Afternoon tea för två personer på Rånäs Slott - Erica Vartiainen
2:a pris Grillförkläde - Tomas Mäki
3:e pris Två biobiljetter - Dennis Andersson

Gediget kundregister

I vårt gedigna kundregister finns många potentiella köpare som vi hjälper leta ny bostad. Kanske finns köparen till din villa, lägenhet eller fritidshus där, eller så är du själv registrerad. När det dyker upp en bostad som matchar de önskemål som våra kunder har, få de ett mail eller sms om den nya bostaden. Vill du ha samma hjälp? Kontakta oss på 0176-766 90, så hjälper vi dig att gå från ett läge till ett annat. Du kan också på ett enkelt sätt registrera din bevakning genom att klicka här

Dags att sälja fritidshuset?

Vänd dig till oss när det är dags att sälja fritidshuset. I kommunen finns idag ca 25.000 fritidshus. Vi har byggt upp branschens största kundregister där vi har koll på alla potentiella köpare över hela landet. Det är köpare som anmält intresse för ett visst område, gillar en viss typ av fritidshus eller som varit på visningar i närheten. Dessutom har vår webbplats svenskfast.se, en halv miljon unika besökare i veckan. Och inte nog med det - vi marknadsför även ditt fritidshus utomlands. Det här och mycket mer leder till att vi vet var dina köpare finns. Det här leder också till en bättre affär för dig. Och det är ju det som är det viktigaste i slutändan. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post. Följ oss gärna på vår facebooksida www.facebook.com/sfnorrtalje.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 40 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi fick ett mycket bra bemötande ifrån vår mäklare och hon levde verkligen upp till våra förväntningar. Hon var mycket noggrann och hjälpsam.Vi kommer verkligen att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till våra vänner och bekanta."
"Mycket bra mäklare. Trevligt bemötande, snabb respons och gedigna kunskaper inom området."
"Tim var engagerad, intresserad, lugn och lyhörd för mina önskemål. En bostads affär kan många gånger upplevas som ett stressigt moment men Tim är så lugn och metodisk och förmedlade den känslan till mig som säljare genom hela processen. Jag rekommenderar Tim starkt och anlitar gärna honom igen! Christoffer A "
"Arja Joelsson är förtroendeingivande, tålmodig, tillmötesgående och sympatisk person. Vi har enbart positiva erfarenheter av henne. Försäljningen av vårt objekt gick både snabbt och smärtfritt. Vi vill gärna rekommendera henne. "
"Arja är en mycket kompetent mäklare som hjälpte mig / oss ifrån start till mål! Hon arbetar inte bara kontorstid utan tillgänglig i princip när som haver. Jag kan starkt rekommendera henne samt Svensk fastighetsförmedling. Tack! Ingmar "
"Min mäklare, Benjamin, kändes mycket trygg och kunnig. Han kunde svara på alla frågor som uppstår i en sådan här, för mig, ovan situation. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som går i säljtankar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norrtälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen