Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Karlstad.

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden.

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga eller Kil? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 92 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket proffsig, tydlig, tillgänglig, lyhörd och engagerad. Trevligt och lättsamt. Kändes mycket tryggt och bra att köpa hus med hans hjälp, vi är supernöjda med alla delar i kontakten!"
"Patrik är tillgänglig, hjälpsam, flexibel och engagerad. Rekommenderar varmt att kontakta Patrik vid försäljning. "
"Mattias var mycket hjälpsam och professionell under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Svensk fastighetsförmedling i Karlstad."
"Jag och min blivande sambo köpte vår nya lägenhet genom Klas. Trevligt och ärligt bemötande. Snabb på återkoppling samt tydlig med vad som gäller. Kan absolut tänka mig att använda han som både köpare och säljare igen. "
"Jättetrevlig, lyhörd, engagerad, kunnig, noggrann, smidig och anträffbar. Jag och min sambo har bara positiva erfarenheter av denna mäklare. Rekommenderar starkt att anlita Patrik Liikamaa om man ska sälja sitt hus. "
"Mycket engagerad och tillmötesgående. Fick stort förtroende vid första samtalet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen