Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Karlstad.

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden.

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga eller Kil? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 227 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Linnea fick uppdraget att sälj moster Ingers (+90 år) lägenhet i Karlstad. Hon tog sig an uppgiften med stor positiv energi och inte minst fart i processen och med stor respekt för att äldre människor inte alltid hänger med i svängarna med kontraktskrivande etc. Lägenheten är såld och både säljare och köpare är nöjda. "
"bostadsrätt, mkt väl bemött av mäklaren, ärliga bilder o ärliga svar vilket uppskattas mkt, mkt bra mäklare som håller sig till verkligheten , "
"Vi har köpt en bostadsrätt. Klas har hela tiden hållt en informativ och levande dialog med oss. Detta gav oss förtoende för och bra inblick i processen, vad gäller bud och antal intressenter."
"Klas har varit positiv, drivande och trygg i processen då vi köpt en lägenhet. Han har känts pålitlig och informativ i vår kontakt. "
"Vi har sålt en 4:a på Tolvmansgatan i Karlstad. Träffade mäklaren på en annan visning och tyckte han gav ett gott och seriöst intryck. Han infriade våra förväntningar - noggrann, lugn, tillmötesgående och tillgänglig. Med andra ord är vi mycket nöjda! Tack Klas!"
"Patrik was professional and helpful and made the process easy to follow. Would highly recommend. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlstad

Våra pågående försäljningar