Hoppa till innehåll
 
Pris: 
3 975 000 kr
Månadsavgift: 3 918 kr/mån
Sammanfattning
Pris: 
3 975 000 kr
Månadsavgift: 3 918 kr/mån

Knapebacken 11, Askim

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 81 kvm
  • Lägenhetsnummer: 2-1003
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 3 918 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 3
  • Hiss: Ja

3 ROK - NYPRODUCERAD - STOR UTEPLATS - SISJÖN

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 81 kvm
Lägenhetsnummer: 2-1003
Pris: 3 975 000 kr
Byggnadsår: 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Fibernät för IP-telefoni, internet och TV.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.
Mekanisk till och frånluft med återvinning (FTX-aggregat)

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Askim
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,9
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

36 lägenheter, fördelade på två hus.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Sisjöhöjd, 769632-5062
Kommun: Göteborg

Gemensamma utrymmen

I bostadsrättsföreningen finns det en gemensam övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. Båda är utrustade med wc/dusch och pentry. Dessutom finns det en gemensam relaxavdelning som har bastu och ett rum som exempelvis kan användas för träning.

Parkering

Parkering finns att hyra i garage plan -1, totalt 36 stycken parkeringsplatser.

Övrigt

Askim är en attraktiv stadsdel strax söder om Göteborg med närhet till såväl skog, natur och stadspuls som till skärgårdens vackra klipphällar och sandstränder. Askim har något att erbjuda alla. Här finna en uppsjö av valmöjligheter för den aktiva familjen likväl som natursköna platser för den som vill avnjuta naturens rogivande inverkan.

Askims kustnära läge erbjuder flera fina badställen varav de mest kända är Askimsbadet med sina långgrunda sandstränder, stora öppna gräsytor och fina promenadvägar. För den som önskar en mer skogsbetonad miljö behöver man inte ta sig långt. Sandsjöbacka naturreservat är en fantastisk naturupplevelse för såväl den erfarne motionären som för nybörjaren. Här finner du sötvattensbad och kan även pröva fiskelyckan och avnjuta en picknick utefter klipphällarna kring de vackra sjöarna Sisjön eller Oxsjön. För den som vill motionera på kvällen finns ett upplyst elljusspår strax intill Sisjön.

Det finns självklart även åretruntalternativ när det kommer till träning. Askims sim- och sporthall vid Askimskyrkan har både gym och bastu. I närliggande träningshallar finns även bordtennis- badminton- och tennisbanor. I Sisjön finns ytterligare alternativ vad gäller inomhusträning. Askim har ett stort fokus på aktiviteter för alla åldrar och här finns också ett trevligt, familjärt ridhus där man kan ta lektioner. För dig som föredrar fotboll finns Askims IK.

Genom Askim går promenad- och cykelleden "Säröbanan" som stäcker sig där gamla järnvägen en gång gått mellan Göteborgs stad och ändhållplatsen i Särö. Cykelleden erbjuder en enkel väg in till Göteborgs stad för den som vill ta sig en fika på Linnégatan och känna på stadspulsen. Längs med den finns även flera vackra badvikar, fikaställen och restauranger. I Askim och närbelägna Hovås finns fotbollsplaner, småbåtshamnar för fritidsbåtar, sjöscouterna och flera populära badställen såsom t.ex. Hovåsbadet som enkelt nås via cykelleden.

Sisjö centrum har expanderat de senaste åren och nås lätt via fot, cykel, buss eller bil, här finner man allt från mataffärer, klädbutiker, banker, blomsteraffärer och apotek till träningsanläggningar och konditori. Inte långt från Sisjö centrum ligger affärscentra 421 och shoppingcentra Frölunda Torg, som båda ligger på 15-20 minuters cykelväg eller ca 5 min bilväg.

Förskolor och skolor finns i området och oavsett var du bor har du nära till barnomsorg såväl som kommunikationer. Bussarna går regelbundet och tar dig från Askim in till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

Ekonomi

Pris

3 975 000 kr

Månadsavgift

3 918 kr
Uppvärmning, kallvatten (individuell vattenmätning).

Alla bilder och 3D

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Knapebacken 11, Askim

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3918 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Finansinspektionens regler gör det möjligt för bankerna att bevilja amorteringsfrihet under de första fem åren vid köp av nyproduktion. De flesta bankerna kräver ändå samma amortering som vid köp av begagnad bostad.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Lena Svensson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Lena Svensson

Reg. Fastighetsmäklare