Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
495 000 kr
Månadsavgift: 4 176 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sanna Stenholm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sanna Stenholm
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Helena Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Helena Andersson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kil

Trollstigen 25

Utgångspris: 
495 000 kr
Månadsavgift: 4 176 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sanna Stenholm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sanna Stenholm
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Helena Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Helena Andersson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Trivsam 3:a på Trollstigen 25 med villakänsla!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 71,8 m2
  • Lägenhetsnummer: 1025
  • Byggnadsår: 1987
  • Månadsavgift: 4 176 kr
  • Driftkostnad: 1 580 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Trivsel och bekvämlighet möts harmoniskt på Trollstigen 25 i Högboda, där denna välskötta 3:a presenterar sig som det perfekta hemmet. Med en generös boyta om 71,8 kvm har varje kvadratmeter smart disponerats för att ge optimal funktionalitet. Nuvarande ägare har gjort löpande renoveringar. Köket, vardagsrummet, det fräscha duschrummet/wc och de två sovrummen utgör en välbalanserad och välkomnande bostadsyta. Den hemtrevliga atmosfären präglar detta boende, beläget i ett trivsamt kvarter där den genuina villakänslan genomsyrar området. Gå in i det luftiga vardagsrummet, och du kommer omedelbart att dras till de stora fönstren som sträcker sig längs ena väggen och flödar in med naturligt ljus. Härifrån öppnar sig dörren till din privata uteplats. Bakgården blir din fridfulla oas, där du kan avnjuta lugnet och koppla av. Bostadens oslagbara läge gör den till ett eftertraktat val, och den fantastiska trädgården, med soligt läge och utrymme för utemöbler, blir en naturlig samlingspunkt.

Uteplatsen imponerar med både trädäck intill bostaden och soldäck för optimal solnjutning. Stenlagd uteplats finns även på framsidan. Dessutom inkluderar bostaden en parkeringsplats, vilken ingår i månadsavgiften och ger extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla denna pärla på Trollstigen 25 för ditt hem och uppleva det bästa av boende i kombination med en underbar trädgårdsmiljö.

Hör av er till Sanna för mer information.

Om Bostaden

Beskrivning

Denna välplanerade trea på Trollstigen 25 i Högboda erbjuder en trivsam boendemiljö med smart fördelade 71,8 kvm. Låt oss ta en närmare titt på rumsbeskrivningen:

KÖK
Det moderna köket utgör hjärtat av bostaden, där smart planering möter stil. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket skapar en funktionell och inspirerande matlagingsmiljö. Här finns spis, ugn, spisfläkt, stor kyl/frys (2017/2018) samt diskmaskin. Samtliga vitvaror står föreningen för förutom diskmaskinen. Här finns plats för matgrupp. Ljusa väggar samt en grå fondvägg och plastmatta.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet välkomnar med ljusa ytor och öppenhet. Här finns plats för både avkoppling och sociala sammankomster, skapat för att passa olika livsstilar. Här finns yta för både stor soffgrupp samt annan förvarings- eller sällskapsmöbel. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga bakgården där du kan avnjuta sköna dagar. Parkettgolv och tapetserade väggar.

DUSCHRUM/WC:
Det stilrena duschrummet/wc är utformat med fokus på bekvämlighet och praktisk användning. Här finner du alla nödvändiga faciliteter för en smidig vardag. Här finns WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggar och plastmatta.

SOVRUM 1
Rofyllt sovrum med plats för stor säng och även andra förvaringsmöbler. Här finns även två rymliga garderober. Laminatgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Det fina sovrummet har plats för säng, skrivbord och nattduksbord, och erbjuder gott om utrymme för förvaring. Nyttjas idag som gym samt klädförvaring. Plastmatta och väggarna är målade i en fin grå ton.

Bakgård med trädäck och soldäck: Bostaden förlänger sig ut i en underbar bakgård som bjuder in till avkoppling. Här finns både trädäck intill bostaden och soldäck, vilket ger möjlighet att njuta av solen och utomhuslivet.

Parkering: En inkluderad parkeringsplats gör vardagen smidigare och ger extra bekvämlighet för boende på Trollstigen 25.

Sammanfattningsvis är denna trea inte bara ett boende utan en inbjudande livsstil där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och funktionell helhet.

Renoveringar:
2019: byggdes altan
2020: renovering av sovrum
2021: renovering av hallen
2022: byggdes soldäck
2023: Ny tvättmaskin o dusch
2023: Tak-vård och nymålade fasader
2024: Ny köksfläkt

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 71,8 m2
Lägenhetsnummer: 1025
Utgångspris: 495 000 kr
Byggnadsår: 1987
Driftkostnad: 1 580 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd som du får tillgång till via vindsluckan i entréhallen. Utöver detta finns det ett rymligt uteförråd vid sidan av bostadens entré.

Uteplats på både fram- och baksidan av bostaden med plats för utemöblemang.

Byggnadssätt

Kommentar: Grundläggning: Prefab plintgrund grundlagt på betongplattor.
Stomme: Trä
Yttertak: Betongplattor.
Fasad: Trä

Tv/Internetanslutning

Mobilt bredband

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Vattenburen el.
Ventilation: Mekanisk med återvinning.

Allmänt

Län: Värmland
Kommun: Kil

Omgivning

Några kilometer från Högboda ligger naturreservatet Rennstadsnipan. På toppen av Rennstadsnipan finns ett utsiktstorn som byggdes av Högboda bylalag 2003. Här erbjuds en fin utsikt över det omgivande landskapet och man kan se både Vänern, Värmeln vid fint väder. Här finns även hinderband och grillplats.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 6,52500

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

140 688 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningens fastighet Lerboda 1:269 i Kils Kommun består av 16-rad-parhuslägenheter med 8 st 2 rok och 8 st 3 rok. Byggnaderna är anslutna till kommunens ledningsnät för vatten, avlopp och elektricitet. Föreningen står för vitvarorna i respektive bostad- Därmed blir det kontinuerligt utbytta vid eventuella brister. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Bostadsrättsförsäkring ingår.

Föreningen förvaltas av Vänerförvaltning.

Gemensamma utrymmen

Bod med gräsklippare och tillbehör som alla har tillgång till.

Parkering

Parkeringsplats med tillgång till eluttag som hör till bostaden och ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Utgångspris

495 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 176 kr
Inkl. parkering, sophämtning och tv-boxar (8 valfria kanaler). Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för uppvärmning.

Driftkostnader

1 580 kr/månad
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Uppvärmning inkluderar även hushållsel. Driftkostnaderna härstammar från säljaren och är individuella samt kan variera.

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 900 kr
Försäkring: 80 kr
Vatten: 600 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Uppgift om pantsättning saknas

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Planritning

Karta och område

Trollstigen 25, Kil

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4176 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kil
Trollstigen 25
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning