Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Utgångspris: 
2 895 000 kr
Månadsavgift: 8 342 kr/mån
Anmäl intresse
Andreas Özgun, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Andreas Özgun
Fastighetsmäklare/Ekonom
Nykvarn

Rudkällavägen 3AA

Utgångspris: 
2 895 000 kr
Månadsavgift: 8 342 kr/mån
Anmäl intresse
Andreas Özgun, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Andreas Özgun
Fastighetsmäklare/Ekonom

Parhus i 2plan från Vårgårdahus!

  • Typ: Parhus
  • Rum: 5
  • Boarea: 117,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 3AA
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 8 342 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till detta vackra parhus i soutteräng i attraktiv adress från 2017.

Genomgående moderna ytskikt samt exklusiva materialval med områdets bästa läge. Den generösa ytan om 117.5 kvadratmeter fördelar sig på fyra rum och kök med fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder livskvalitet av högsta klass. Här är det bara att flytta in!

Bostaden, som är fördelat i två plan erbjuder en trevlig planlösning med generösa sociala ytor och öppet mellan kök och vardagsrum som bidrar till en luftig känsla. Här har du ett fullutrustat kök med generösa arbetsytor från Vedum och alla vitvaror från Siemens. Vitlaserratt parkettgolv med golvvärme, två helkaklade badrum samt egen tvättstuga. Huset är beläget på hörntomt med en trivsam altan i bra solläge. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt förråd. Tre rymliga sovrum i nedre plan med parkettgolv och vitmålade väggar.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Tv och internet via fiber och föreningen har egna parkeringsplatser.

Här bor du i den perfekta miljön för barnfamiljer - i närheten finns både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Nykvarn är en snabbt växande kommun endast en mil från Södertälje med bra förbindelser både kommunalt och med bil. snabbtåg till Stockholm tar ca 30 minuter. Kommunen har ett rikt utbud av fritidsaktiviteter allt från jakt- och fiske, till bad och motion. Nykvarn är väl känt för att ha en av Sveriges renaste sjöar och det berömda caféet på Taxinge slott.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTREPLAN

Entre Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i garderob. Väggarna i modern grå ton och golvet pryds av parkettgolv.


Kök Rymligt kök från Vedum med generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor och mörkt kakel ovan arbetsbänk. Bra med förvaring i över och underskåp. Maskinell utrustning: - Kylskåp - Frys - Varmluftsugn - induktionshäll - köksfläkt - inbyggd mikro - diskmaskin. Ekparkettgolv

Vardagsrum Rymligt och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för både större soffgrupp samt matsalsbord, Ekparkettgolv med väggar i modern grå ton.

Badrum Entreplan Modernt badrum med badkar handfat, spegelskåp, badrumsskåp samt wc. Helkaklade väggar i vitt och grå klinkergolv.


SOUTTERÄNGPLAN.

Sovrum 3st Tre rymliga sovrum i soutterängplan med gott om plats för både dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i samtliga av rummens praktiska garderober.

Duscrum Modernt och smakfullt duschrum med duschhörna. handfat, spegelskåp, badrumsskåp samt wc. Helkaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga Rymlig och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, handfat, städskåp samt generösa arbetsytor och arbetsbänk. Här finns även Frånluftsvärmepumpen.

Sammanfattning

Typ: Parhus
Rum: 5
Boarea: 117,5 kvm
Lägenhetsnummer: 3AA
Utgångspris: 2 895 000 kr
Byggnadsår: 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: FÖNSTER
3-glas

Värme- och ventilationsanläggning

Elradiatorer. Självdrag.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nykvarn
Område: Nykvarn

Omgivning

Det bästa med Nykvarn är den perfekta blandningen av fantastisk natur och närheten till stadsliv.
Det ligger vackert omgärdat av skogar, sjöar, öppna landskap och hästhagar. En mängd gång- och cykelvägar, genomströmmar samhället, inklusive “Hälsans Stig”.

Kommunikationerna är utmärkta. Snabbtåg till Stockholm tar 30 minuter och SL-bussar trafikerar Nykvarn med omnejd, inkl Södertälje. Järnväg och motorvägar som löper genom Sverige sammanstrålar i Nykvarns kommun och logistikläget är ett av Sveriges bästa. Motorvägsavfarten Nykvarn har två bensinstationer och ett växande utbud av butiker, restauranger och företag.

Nykvarns Centrum är i ett spännande skede av byggnation, både av bostäder och butiker. http://boxbyggsystem.se/V%C3%A5ra%20projekt/P%C3%A5g%C3%A5ende%20projekt/nykvarn%20centrum.html
Det kommer bli jättefint när det är klart, men det är redan nu en självklar och trygg mötesplats för invånare av alla åldrar, med ett trevligt utbud av restauranger, caféer och butiker, och allt annat man kan behöva: Vårdcentral, Tandläkare, Ica Supermarket, Posten/Tobak, Direkten, Bibliotek, Apotek, Hår- och Hudvård, Gym, Sko/Nyckel-makare, Kemtvätt, Systembolag m.m.

Nykvarn är lugn och trygg - barnvänlig, familjevänlig. Skolorna har fått utmärkelsen bäst i länet!

Nykvarn erbjuder en mängd olika skolor för ditt barn. För dem lite yngre barnen har du sammanlagt nio stycken olika förskolor att välja mellan. Åtta av dem är kommunala förskolor och en är fristående förskola. För dem äldre barnen kan du välja mellan fyra olika grundskolor, Björkestaskolan, Turingeskolan, Furuborgskolan och Lillhagaskolan. Intill Lillhagaskolan hittar du kommunens kulturskola

Nykvarn har ett rikt föreningsliv innefattande fotboll, innebandy, basket, gymnastik, brottning, bågskytte, orientering, scouter, dans, med mera. Närheten till Södertälje (och Järna ), utökar utbudet med bland annat ridning, simning, ishockey, kampsporter m.m.
.
Kulturskolan har också ett unikt program i Nykvarn, vilket gör att stort antal barn är med i orkestrar och lär sig spela instrument. Ungdomsorkestern fortsätter att vinna priser, och Nykvarns musikkår har en stolt tradition som är över 130 år gammal.

Hökmossbadet är en fantastisk badplats på somrarna, med fräscha omklädningsrum och caféer, båtplatser och skridskoåkning på vintrarna. Lådbilslandet är en riktigt rolig plats som drar besökare långväga ifrån, där barnfamiljer gärna spenderar många timmar eller hela dagar.

Nykvarns Folkets Park är en levande folkpark, där invånarna samlas vid högtider och evenemang, med många konserter och gratis minigolf - och café såklart!

Sen får man ju inte glömma det vackra området runt Turinge kyrka, med sina anrika byggnader, Vidbynäs slott, golfbanan, restauranger, caféer och antikvitetsbutiker/loppisar, och naturligtvis det unika Turinge Ost & Vin.

Lite längre bort mot Mälaren har man förstås Taxinge slott (kakslottet) och utsökta Taxinge Krog http://www.whiteguide.se/restaurang/taxinge-krog

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 4.44686
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

OM FÖRENINGEN

Brf Brohill är en bostadsrättsförening i Nykvarn bestående av 18 bostäder vilka fördelas följande: 8 st bostäder om 117,9 kvm, 4 st bostäder om 87,8 kvm samt 6 st attefallshus om 20,5 kvm.

ORGANISATIONSFORM
Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER
18

TV OCH BREDBAND
Fiber är framdraget till alla lägenheter. Abonnemang hos valfri leverantör tecknas separat.

ÄKTA/OÄKTA
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

JURIDISK PERSON
Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE
Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN
Bostadsrättsföreningen äger all mark.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
1 163 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT
465 kr

Allmänt

Kommun: Nykvarn

Ekonomi

Utgångspris

2 895 000 kr

Månadsavgift

8 342 kr

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Karta & område

Rudkällavägen 3AA, Nykvarn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 8342 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning