Hoppa till innehåll
Sök bostad
Andra filter än geografisk plats är inte applicerbara på nyproduktionsprojekt.
Pris (sek)
 - 
Antal rum
 - 
Boarea (Kvm)
 - 
Nyckelord
Alla bostäder Aktuella visningar Pågående budgivningar Aktiv matchning
Var med i matchen
Dessa bostäder visas exklusivt på svenskfast.se och våra mäklare letar efter rätt köpare genom matchning. Se till att anmäla ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om de bostäder du är intresserad av. Du kan även skapa en bevakning av denna sökning för att inte missa att bli matchad med framtida bostäder.
Din sökning gav tyvärr inga träffar. Prova att söka på ett större område eller ändra i din filtrering.

Radhus - Häggum, Skövde

Letar du efter ett radhus? Vi förstår dig. Ett radhus erbjuder villakänsla men är för det mesta mer lättskött än ett traditionellt villaboende. Du har en egen ingång och oftast en mindre tomt med uteplats som kan räcka långt även för dig med riktigt gröna fingrar. De flesta radhusområden är uppförda i utkanterna av våra tätorter. Husen karaktäriseras av att vara hopkopplade i ytterväggarna och är vanligen väldigt funktionella och yteffektiva. En variant på radhus är kedjehus som istället är sammanlänkade via exempelvis ett garage. Stadsradhus är ytterligare en radhustyp och troligen det närmaste du kommer en villa med trädgård i centrala miljöer. Ett alternativ för en familj som växer men inte vill lämna stan.

De flesta radhus vi har till salu är bostadsrätter men det finns även äganderätter. Det är en populär boendeform och det gör att vi alltid har många radhus till salu. Hör av dig om du behöver köpråd så hjälper vi till att köpa radhus!

Tack vare att vi finns i hela landet kan du enkelt hitta ett radhus till salu på just den platsen där du vill bo. När du har hittat det du söker får du gärna göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig om eventuell visningbudgivning och annat som rör bostaden. Du är också välkommen in i någon av våra bobutiker, där våra mäklare med koll på närområdet gärna hjälper dig att hitta det radhus som passar bäst för dig.

Guider och tips för dig som letar radhus till salu

Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill hjälpa dig att hitta ditt perfekta radhus. Därför har vi tagit fram flera guider som ger dig svar på mycket av det du undrar när du går och drömmer om det där radhusköpet. Här hittar du bland annat information om vad det innebär med samfällighet och servitut. Även hur det fungerar med pantbrev och lagfart. Har du andra funderingar är du alltid välkommen att kontakta någon av våra mäklare.