Hoppa till innehåll
 
Pris: 
1 249 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Petter Hellström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Petter Hellström
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Franchisetagare
Henric Gustafsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Henric Gustafsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kalmar

Smart Yta - låg lokal 50 (etapp 2)

Pris: 
1 249 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Petter Hellström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Petter Hellström
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Franchisetagare
Henric Gustafsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Henric Gustafsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Efter en lyckad etablering släpps nu fler lokaler!

  • Typ: Övrigt
  • Tomtarea: 70 m2

Var smart du också och äg en friköpt lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme.

Lokalen är ca 70,5 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den uppförs som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om
ca 4 m vid porten och ca 6 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det förbereds även för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster samt dörr med fönster mot baksidan, vilket bidrar till ökat ljusinsläpp i lokalen. Väggarna isoleras naturligtvis . Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden.

Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger.

Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

Om Fastigheten

Sammanfattning

Typ: Övrigt
Tomtarea: 70 m2
Pris: 1 249 000 kr
Inflyttning: Ca 6 månader efter byggstart, preliminärt kvartal 4, 2024
Tomtareauppgift enligt: Säljaren

Allmänt

Län: Kalmar
Kommun: Kalmar
Område: Smedby
Fastighetsbeteckning: KALMAR LUFTRUMMET 51

Omgivning

Lokalerna har ett attraktivt läge mellan Kalmar Flygplats och Kretslopp Sydost återvinningsstation. Härifrån tar du dig enkelt in till stan eller vidare ut på E22:an, både söderut och norrut via järnvägsviadukten vid Karlsro. Platsen för projektet ligger i ett av Kalmar mest aktiva industriområden och lokalerna ligger med ett ypperligt läge. Här blir du dessutom granne med Kalmars återvinningscentral Flygstaden, vilket kan underlätta och spara mycket tid.

Övrigt

I en första etapp har det byggts 36 st lokaler, varav hälften var höga och hälften är låga. Nu tillförs ytterligare 18 st lokaler, varav 6 st höga samt 12 st låga, som en andra etapp invid den färdiga byggnationen.

Teknisk beskrivning: Stomme av limträ. Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering. Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering. Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning. Varje modul är en egen brandcell utförd i EI60. Vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster. Takhöjd på ca 4 m vid porten och 6 m längst in i lokalen. VA och el dras fram till varje modul. Tomrör dras fram för fiber. Möjlighet att installera wc, handfat, dusch, pentry samt att uppföra ett entresolplan (detta planerar och genomför köparen i egen regi). Varje yta får en egen golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Köpare som är momsregistrerade kan lyfta momsen på byggkostnaden.

Som lagfaren köpare av ditt industriradhus blir du del av en samfällighet som bland annat innefattar VA, byggnadsförsäkring, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden till samfälligheten beräknas uppgå till ca 500 kr inkl. moms per månad. Försäkring avseende egna inventarier tecknas av respektive fastighetsägare.

Notera att denna etapp ännu inte är uppförd och att bilderna som visas är inspirationsbilder. Bilderna är digitalt framställda alternativt exempelbilder från slutförda projekt samt kan innehålla entresolplan och inredning uppfört av ägarna.

Ekonomi

Pris

1 249 000 kr

Taxering

Typkod: 432, Industrienhet lager

Alla bilder

+ 4 Visa alla 10 bilder
 

Karta och område

Smart Yta - låg lokal 50 (etapp 2), Kalmar

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Smedby, Kalmar
Smart Yta - låg lokal 50 (etapp 2)
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning