Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
4 450 000 kr
Anmäl intresse
Jennie Karlsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jennie Karlsson
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Lödöse

Tingberg gossagården 158

Pris (Utgångspris): 
4 450 000 kr
Anmäl intresse
Jennie Karlsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jennie Karlsson
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Välkommen till Tingberg gossagården!

  • Typ: Villa
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 100 kvm
  • Biarea: 100 kvm
  • Tomtarea: 13 322 kvm
  • Byggnadsår: 2014
  • Driftkostnad: 35 129 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till Lödöse och denna unika villa som byggdes 2014. Här bor du familjevänligt och attraktivt i ett hem med fräscha ytskikt, spännande planlösning och behagliga färgval. Huset är egendesignat med stora fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och har en skön atmosfär. Utomhusmiljön med flera uteplatser inbjuder till sociala aktiviteter med familj och vänner och med en utsikt över åkrar och Göta älv.    

Här ingår en trevlig och lättskött tomt som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Gräsmatta och trevliga planteringar som bildar egna små oaser runt om i trädgården ger ett ombonat intryck med en nysatt mur som ramar in det hela. Huset erbjuder flera altaner, den stora öppna altanen, som nås via entrén, passar utmärkt för såväl middagsbjudningar och umgänge och bjuder på lättmöblerade ytor och sol under förmiddagen samt dagen. Utöver detta finns här även insynsskyddad uteplats med egen bar och pool, perfekt för hemma after worken. Som att det inte vore nog så finns ytterligare en relaxavdelning under tak med nybyggda omklädningsrum.

Utöver allt det här finns här ett stort dubbelgarage med värmegolv. Här finns plats för två bilar och även förvaring.

Fastigheten är uppdelad i tre skiften med möjlighet till att stycka av och sälja tomter. Se bilderna på de olika skiftena.

I Lödöse ligger dessa populära, nybyggda och trygga kvarter. Lödöse södra (pendelstation) ligger inom gångavstånd och Ale torg ligger tio minuter bort. Området bjuder även på förskola, skola, vårdcentral och vackra grönområden.

Varudeklarerat
Grattis! Du tittar just nu på ett Varudeklarerat hus.
Läs mer

Om Bostaden

Beskrivning

ÖVRE PLAN:
Hall/entré: : Välkommen in! Här möts du av en ljust tapetserad hall och en grått klinkergolv. Bra förvaring i de tre garderoberna samt plats för avhängning och en platsbyggd sittbänk.
Badrum: : Helkaklat rymligt badrum med både badkar och dusch, utöver det finns här även WC och handfatskommod.
Kök: : Ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter, här har man tagit vara på takhöjden med skåp och öppna hyllor. Köket är fullutrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, diskmaskin samt ugn och micro.
Sovrum: : Ljust sovrum med plats för säng och skrivbord. Här finns även tvättnedkast direkt ner till klädvårdsrummet.
Vardagsrum: : Det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck är ljust och luftigt tack vare sin fantastiska takhöjd. Lättmöblerat och inbjudande med trevlig utsikt.
Sovrum: : Husets master bedroom erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring bakom den stora skjutdörrsgarderoben. Tapetserad fondvägg.
Sovrum: : Ljust sovrum som även erbjuder ett sovloft för den som önskar ha en avskild sovplats från rummets alla leksaker.
NEDRE PLAN:
Klädvårdsrum: : På husets första plan finner vi tvättstugan med praktiska arbetsbänkar, tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. Tvättnedkastet från husets bodel gör det lättjobbat och smidigt att få barnen att lämna tvätten där den faktiskt ska vara.
Pannrum: : Pannrum med vedpanna.
Garage: : Stort dubbelgarage på ca 75 kvm med plats för allt det där man behöver, eller för bilarna.

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 100 kvm
Biarea: 100 kvm
Tomtarea: 13 322 kvm
Pris (Utgångspris): 4 450 000 kr
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: 35 129 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Vedpanna med ackumulatortank samt luft/luft

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Takbeklädnad: Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk FTX
Allmän information: Egendesignad Mjöbäcksvilla byggd 2014 med låga driftskostnader och vattenburen golvvärme och en takhöjd på 4,53/3,50 m. och med spotlights installerat i hela huset. Genomtänkta materialval med enhetligt golv i alla rum (utom kök, hall och badrum som har ett klinkergolv) och fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönstren.

Tomt/balkong/uteplats

Här finns flera uteplatser. I anslutning till entrén finner du altanen med utsikt över åkrarna, altanen sträcker sig runt huset och upp till trädkojan med fantastisk utsikt. (Kojan ligger på två fastigheter) På markplan har du en insynsskyddad uteplats med egen bar och pool. Perfekt för sommarens tillställningar. Sen finns här ytterligare en relaxavdelning på tomten med vedeldad tunna och omklädningsrum.
Fastigheten är indelad i tre skiften med möjlighet till avstyckning om man önskar sälja av flera tomter.

Övriga byggnader

På fastigheten finns även en stor förrådsbyggnad med otrolig potential, nytt plåttak. Här kan det vara som det är ett kallförråd för den där extra förvaringen. Efter lite omvårdnad och kärlek kan det bli en gäststuga, tonårsdrömmen, ett kontor eller varför inte för den egna verksamheten.

Parkering

Stort dubbelgarage med elportar samt på uppfarten där det finns plats för flera bilar. Varmgarage med värmegolv.

Tv/Internetanslutning

Fiber

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Lilla Edet
Fastighetsbeteckning: LILLA EDET TINGBERG 2:18

Omgivning

Lilla Edet är en liten tätort jäms med E45, ca 45 km norr om Göteborg och 22 km söder om Trollhättan, och har trots sin storlek mycket att erbjuda. Här finns fantastisk natur med vår vackra älv som rinner genom kommunen med ett av Sveriges bästa laxfiske, vildmark och flertalet vandringsleder. Vi är ett litet samhälle med fördelarna som detta erbjuder samtidigt som vi når flertalet större städer med bra kommunikationer, och med Lödöse södra som ett kommunikationsnav. I Lilla Edets centrum finner du bland annat ett Vårdcentrum som inrymmer apotek, vårdcentral, barnavårdscentral, tandvård och rehab m.m., flertalet matbutiker, café, pizzerior, restaurang och annan närservice. Medborgarservice finns i kommunhusets entré och erbjuder en samlad samhällsservice under ett och samma tak.

Historia:
Lilla Edets kommun är en gammal kulturbygd, befolkad sedan minst 7 000 år tillbaka. Genom historien har älven haft en central roll för kommunens utveckling. Som en av dåtidens främsta transportvägar hade den stor betydelse för handel och etableringar. Namnet Lilla Edet härstammar från mitten av 1500-talet. Ed betyder "väg förbi fall". På den tiden fanns det inga slussar utan man fick dra båtarna på land förbi fallen. Lilla Edet hette förr Bergaström. Lilla Edets kommun, i sin nuvarande form, bildades 1971 då Lilla Edet, Lödöse och Inlands Torpe slogs ihop till en kommun. I Lilla Edet finns Sveriges äldsta sluss. Innan slussen färdigställdes år 1607 tvingades man ta upp båtarna på land och dra dem förbi fallen. Slussen som gjorde älven till en livlig och viktig transportled förstördes under krigen men återuppbyggdes 1784. År 1916 ersattes den med en ny sluss, men än idag finns den ursprungliga slussen kvar.

Skola och barnomsorg:
I centrala Lilla Edet finner ni två skolor som erbjuder årskurs F-9 (varav en kommunal och en friskola), här finns även flertalet förskolor. På Ström, Göta och i Lödöse så finner ni grundskola (F-6). Förskolor finns i flera av områdena i kommunen som Hjärtum, Ström, Västerlanda, Nygård, Lödöse, Göta m.m.

Vägbeskrivning

Kör du bil tar du dig snabbt och smidigt med motorvägen till Göteborg (ca 30 minuter) likväl som till Trollhättan (ca 25 minuter). Det finns även flertalet pendlingsparkeringar där du kan parkera gratis.
Du som reser kollektivt tar dig snabbt till och från Lilla Edets kommun med hjälp av buss och tåg. Restiden med tåg mellan Lödöse Södra och Göteborg är ca 25 minuter och mellan Lödöse Södra och Trollhättan är den 12 minuter. Det finns ett väl utbyggt busslinjenät som knyter samman alla kommunens tätorter (Lilla Edet, Göta, Lödöse, Nygård, Prässebo, Hjärtum och Västerlanda) med busstrafik till och från Trollhättan, Kungälv och Stenungsund, samt anslutningsbussar till och från Lödöse Södra.

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Kraftledning mm
Rättigheter last: Avtalsservitut: Kraftledning mm - Se beskrivning
Ledningsrätt: Vatten och avlopp - Vatten, avlopp
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att använda och underhålla vägen x till 4 meters bredd. - Väg
Samfällighet: Lilla Edet Tingberg S:1
Lilla Edet Tingberg S:3
Lilla Edet Tingberg S:5

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

4 450 000 kr

Driftkostnader

35 129 kr/år
Årlig elförbrukning: 6000 kWh/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 12 000 kr
Uppvärmning: 5 000 kr
Vatten och avlopp: 6 000 kr
Försäkring: 4 529 kr
Renhållning: 2 000 kr
Sotning: 600 kr
Fiber: 5 000 kr

Taxering

Byggnad: 1 553 000 kr
Mark: 608 000 kr
Totalt: 2 161 000 kr
Taxeringsår: 2020
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2014
Standardpoäng: 26
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 250 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är beställd

Alla bilder och film

+ 43 Visa alla 49 bilder
 

Planritning

Karta & område

Tingberg gossagården 158, Lödöse

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Fastighetsskatt/-avgift + 0 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning