Hoppa till innehåll
Sverige
 
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Filip Agetoft, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Filip Agetoft
Fastighetsmäklare
Segeltorp

Ålyckevägen 4

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Filip Agetoft, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Filip Agetoft
Fastighetsmäklare

Stor villa med ostört och barnvänligt läge i Segeltorp!

  • Typ: Villa
  • Rum: 6
  • Boarea: 141 kvm
  • Tomtarea: 425 kvm
  • Byggnadsår: 1997
  • Driftkostnad: 43 470 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till detta hus som rymmer 141 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett stort boende med öppna, härliga ytor som skapar en trevlig stämning.

Huset är vackert beläget på en stor och välskött tomt med fruktträd, stora gräsytor och många soltimmar.
I Segeltorp ligger dessa populära och trivsamma kvarter. Kungens Kurva Shopping ligger inom gångavstånd och Fruängens Tunnelbana ligger tio minuter bort.
Området bjuder även på förskolor, köpcentrum, busshållplats, tunnelbana och den nybyggda långsjöskolan 300 meter ifrån huset. Här på Gamla Södertäljevägen 184E är det lätt för hela familjen att trivas!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 6
Boarea: 141 kvm
Tomtarea: 425 kvm
Byggnadsår: 1997
Driftkostnad: 43 470 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Q1-Q2 2022

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Takbeklädnad: Takpannor

Tomt/balkong/uteplats

Altan på baksida med långa soltimmar!

Parkering

I garaget samt på uppfarten.

Tv/Internetanslutning

Fiber från Telia.
Parabol från Allente.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Fastighetsbeteckning: HUDDINGE STALLDRÄNGEN 4

Omgivning

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010. Närmaste gymnasium finns i Stuvsta/Huddinge.

I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor.

Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Planbestämmelser

Räfsaren Och Jordbrukaren, Detaljplan (Beslutsdatum: 19900712)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Huddinge Räfsaren Ga:5
Huddinge Stalldrängen Ga:1
Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20111215)
Samfällighet: HUDDINGE RÄFSAREN S:1

Ekonomi

Driftkostnader

43 470 kr/år
Årlig elförbrukning: 15000 kWh/år

Fördelas enligt följande

El: 25 092 kr
Vatten och avlopp: 3 695 kr
Försäkring: 4 092 kr
Renhållning: 2 095 kr
Internet: 5 268 kr
TV: 3 228 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 524 kr.

Taxering

Byggnad: 2 756 000 kr
Mark: 2 171 000 kr
Totalt: 4 927 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1997
Standardpoäng: 30
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 050 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Alla bilder

+ 1 Visa alla 7 bilder
 

Karta & område

Ålyckevägen 4, Segeltorp

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning