Känner du inte
igen oss? Vi har
snyggat till oss
lite och bytt look.
Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
2 300 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Johanna Boman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johanna Boman
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Kristin Mordal Spaarf, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kristin Mordal Spaarf
Mäklarassistent
Oxelösund

Nyponvägen 160

Pris (Utgångspris): 
2 300 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Johanna Boman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johanna Boman
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Kristin Mordal Spaarf, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kristin Mordal Spaarf
Mäklarassistent

Trevligt radhus i gavelläge - Peterslund

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 106 kvm
  • Biarea: 17 kvm
  • Tomtarea: 489 kvm
  • Byggnadsår: 1976
  • Driftkostnad: 31 563 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till Nyponvägen 160 och detta gavelradhus om 106 m² fördelat på 5 rok. På entrésidan välkomnas du av en trevlig uteplats med omfamnande grönska sommartid. Väl inne i huset och på entréplanet möts du av en funktionell hall, två sovrum, gillestuga, sep wc, förråd, klädkammare samt bastu och dusch i tvättstugan. Övervåningen har kök med stor matplats, ett sovrum, vardagsrum och badrum. Balkong i söderläge samt en uteplats från matplatsen där kvällssolen kommer fram på högsommaren. Till radhuset finns även ett vinterbonat förråd om ca 6 m² på framsidan och en trevlig trädgård om 489m². Det finns även en luftvärmepump som bidrar till lägre uppvärmningskostnad.

Nyponvägen 160 är attraktivt belägen med gångavstånd till skola, förskola, lekplats, busshållplats samt närhet till bästa Oxelösund har att erbjuda. Oxelösund är känt för havet och sin underbara skärgård, här finns populära badplatser som Jogersö och Femöre och om man har ett båtintresse finns här gott om båtplatser och likasinnade. Med båten nära till hands är havet alltid runt hörnet. Här finns fina promenadstråk i skog och mark och för de mer äventyrslystna- en ny höghöjdsbana. När dagarna blir kortare och kallare finns det förstås gott om inomhusaktiviteter. Äventyrshuset Boda Borg, allaktivitetshuset Koordinaten och Ramdalens bad- och sportanläggning erbjuder upplevelser, lek och rekreation för alla åldrar!

Ett hem med mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som bara vill flytta in och börja trivas.

Välkommen att anmäla intresse till mäklaren!

Om Bostaden

Beskrivning

Entré i soutterrängplan

Hall- med klinkergolv vid entré och målade vita väggar. I hallen under trappen finns det möjligheter att göra i ordning för ett mindre förvaringsutrymme.
Sovrum 1- Parkettgolv och målade väggar, här finns det gott om plats för garderober.
Sovrum 2- Parkettgolv och gula tapeter.
Klädkammare- Här finns det gott om förvaring då det både finns klädstång och hyllor.
Gästtoalett- Våtrumsmatta på golv samt målade väggar, wc-stol och tvättställ.
Gillestuga- (på planritningen benämnd som biarea på 17 kvm) Parkettgolv och panel/målad väv. Vid behov skulle detta utrymme kunna göras om till ett extra sovrum.
Tvättstuga med bastu och dusch - klinkergolv, kaklat i duschdel, målad väv, tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare, tvättho och skåp på vägg.


Övervåning

Kök- Laminatgolv och målade väggar. Köket har ljusa luckor, mosaik mellan bänk och skåp. Kyl, frys, diskmaskin, spis, fläkt och skafferi. I direktanslutning till köket finns en rymlig matplats med utgång till den stora altanen med solskydd för de soligaste dagarna.
Sovrum 3- (idag använt till matrum) - Parkettgolv, målade väggar, två rymliga garderober samt utgång till den rymliga balkongen.
Vardagsrum- Parkettgolv och målade väggar. I vardagsrummet finns det ett stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp.
Badrum- Våtrumsmatta på golv och målad våtrumsmatta på vägg. Badkar, tvättställ, wc-stol och fönster.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 106 kvm
Biarea: 17 kvm
Tomtarea: 489 kvm
Pris (Utgångspris): 2 300 000 kr
Byggnadsår: 1976
Driftkostnad: 31 563 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Värmepump luft-luft samt elradiatorer

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Betong
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster
Grundmur: Betong
Takbeklädnad: Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft

Renoveringar

2005 Tak bytt (taket ägs samfällt).
2011 Balkong entrésida
2011 Bastu installerad i tvättstugan, ny varmvattenberedare och golvbrunn
2013 Nya 3-glasfönster i samtliga rum
2016 Ny spis
2017 Diskmaskin, Jordfelsbrytare
2018 Ny kyl, frys
2018 Alla ytskikt i sovrum och gemensamma utrymmen ommålade
2018 Badrummet på övervåningen målades väggarna
2019 Byggt uteplats på framsidan och altanen på baksidan
2019 Samtliga element byttes och är numera även appstyrda
2020 Gästtoaletten renoverades
2021 Ny tvättmaskin och torktumlare

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats framsida-2 stycken Impregnerade trädäck i anslutning till huvudentrén med ett trevligt glasräcke och grönska som omfamnar och skapar en trevlig känsla.
Uteplats baksida- Stor altan med flera solskydd för de varmaste dagarna och plats för grillen och en stor sittgrupp. Det finns en ny uterullgardin (ej uppsatt) på pergolans yttre långsida och ett utdragbart pergolatak för skydd mot solen om så önskas.
Balkong- I anslutning till det som idag används som matrum finns en stor balkong i söderläge, med markis och en trevlig utsikt över grönområdet.
Gaveltomt med häck mot gångvägen och fina planteringar. Gräsmatta, 1 äppelträd, 1 plommonträd, bärbuskar och rabarber.

Övriga byggnader

Vinterbonat förråd om 6 m².

Parkering

Garage i länga samt gemensam parkering, ingår i samfällighetsavgiften.

Tv/Internetanslutning

Fiberansluten via Oxelösunds stadsnät.

Allmänt

Län: Södermanland
Kommun: Oxelösund
Område: Södra Peterslund
Fastighetsbeteckning: OXELÖSUND HALLONET 30

Planbestämmelser

Peterslund, Stadsplan (Beslutsdatum: 19750129)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Oxelösund Hallonet Ga:1
Ändamål: Förbindelseleder, grönytor, planteringar, lekplatser, kallgaragebyggnader, kvartersgård, vattenledningar, dräneringsledningar,
serviskablar mm

Övrigt

Säljaren berättar:

Huset är ljust och välplanerat och är beläget längst ut på en otrafikerad gata. Det är perfekt för det vardagliga familjelivet, för både den lilla som lite större familjen. Huset har tre sovrum och möjlighet att slå upp en vägg till ytterligare ett i gillestugan om man vill. Det öppna ljusa köket vetter ut mot den stora altanen på baksidan. På framsidan finns en stor balkong ovanför ingången. Där kan man njuta av morgonkaffet men även fyrverkerierna när man skålar in det nya året. Under balkongen finns plats för en skön stund i hängmattan med en god bok. Där finns två altandäck och en förrådsbod.

Det är ett lugnt område med goda grannar. Trädgården är i lagom storlek för den som tycker om att påta lite. Här finns ett trädgårdsland mot gavelväggen med middags-, och eftermiddagssol, med möjlighet att odla eller slå upp ett växthus, för den med gröna fingrar. Här finns jordgubbar och smultron, röda- och svarta vinbär, två rabarber ruggar och en krusbärsbuske. Uppe på baksidan finns ett plommon och ett äppelträd med Ingrid Marie äpplen. På det stora altan däcket på baksidan har vi njutit många fina sommardagar. Altanen är lagom insynsskyddad bakom tonade glas räcken åt två håll och fruktträdens stora kronor. En uterullgardin finns på ena långsidan av pergolan när solen börjar sjunka fram mot kvällningen. Här finns gott om plats för en stor lounge grupp och för den större grillen på sidan av, samt under det sköna utdragbara pergolataket finns plats för minst åtta personer vid matbordet. Altanen har fin utsikt mot grönområde ner mot fotbollsplan och boulebana med gemensam grillplats för områdets alla boende på sommaren. Här finns också en omtyckt extra upplyst pulkabacke på vintern.

Det är lagom promenadavstånd till den omtyckta lilla badstranden vid Kattberget för svalkande kvällsdopp på sommarkvällen och sköna skogspromenader med hunden. Stjärnholms stall ligger inom cykelavstånd för den som har rid intresse. För den pendlande är det nära till busshållplatser och nära till förskola och skola för barnfamiljen., bara några minuter hemifrån. Oxelösund är ju också känt för sina väl utbyggda cykelvägar som gör att det är nära till det mesta. Skön natur och vår vackra kust vid havet. Femöre med sina vackra klippor för sol, bad och fiske, fin fiskrestaurang i fiskehamnen. Jogersö med fin större badstrand, naturskönt strövområde med motionsspår och fin campingplats, minigolfbana och nu även äventyrsbana bland trädtopparna. Där finns på sommaren även den välbesökta bakluckeloppisen som drar mycket folk alldeles bredvid det fina koloniområdet. Oxelösund ligger bara tio minuters biltur till metropolen Nyköping med goda tågpendlingsmöjligheter och Skavsta flygplats.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 300 000 kr

Driftkostnader

31 563 kr/år
Årlig elförbrukning: 10056 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 14 315 kr
Vatten och avlopp: 5 881 kr
Försäkring: 4 367 kr
Samfällighet: 7 000 kr
Beskrivning: I hushållsel ingår uppvärmningskostnaden . I samfällighetsavgiften ingår en garageplats i länga, renhållning och grönytor mm. Driftskostnaden kan variera utifrån hushållets levnadsvanor och storlek. Detta hushåll omfattas av 2 personer.

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 524 kr.

Taxering

Byggnad: 865 000 kr
Mark: 431 000 kr
Totalt: 1 296 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1976
Standardpoäng: 27
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 600 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 55 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Energideklaration utförd: 2017-08-28
Besiktningsman: Benny Eklöf, Anticimex AB
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Varudeklarerat
Grattis! Du tittar just nu på ett Varudeklarerat hus.
Läs mer om Varudeklarerat

Alla bilder

+ 32 Visa alla 38 bilder
 

Planritning

Karta & område

Nyponvägen 160, Oxelösund

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 710 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Johanna Boman

Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Kristin Mordal Spaarf

Mäklarassistent

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning