Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Visby

Fastighetsmäklare med kunskap om Visby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Visby!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 86 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Enkelt och smidigt med husköp på distans."
"Köpt ett hus via johan och har fått ett väldigt bra bemötande, han är lugn,trygg och proffesionell! Vi är så nöjda så att han har fått i förtroende att sälja mitt föräldrahem och även min sambos lägenhet 😊"
"Vi (jag och min fru) har såld bostad i Slite på Gotland (relativt svårsåld marknad var priserna generellt er før låga till at tæcka omfattande renoveringar som i detta fallet). Johan Fahlstedt genomførte detta emellertid till vår fulla tillfredshet! Detta tror vi inte hadde varit møjligt utan hans kunnighet inom embetet, proffsiga approach, goda kommunikationsførmåga och derigennom førtroendeskapande båda mot sæljare och køpare! Vi vill på det starkaste rekommendera Johan før andra fastighetssæljare eller om någon skall køpa hus på Gotland! Hilsen nøjda seljare Per Ole Morken & Bente Morken"
"Sålde ett fritidshus som ägdes av mig och mina syskon. Av mäklare just den behandling man önskas. Klok information inför försäljning samt ett bra kommunikationsystem mot mig och mina syskon. Försäljningen har skötts riktigt bra och schysst ur mitt perspektiv och jag tackar för ett riktigt väl utfört arbete."
"Vi har köpt en bostadsrätt och sålt en villa. Vi blev trevligt och proffsigt bemötta. Vår villa såldes inom rimlig tid och priset är vi nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Bernt Björkqvist."
"Sålt fritidshus. Korrekt proffsigt och vänligt bemötande. Snabb handläggninng. Alltigenom seriöst genomförd affär. Kände stort förtroende och fick svar på alla frågor. Kommer att rekommendera honom till andra hussäljare "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Visby

Våra pågående försäljningar

Till toppen