Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Visby

Fastighetsmäklare med kunskap om Visby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Visby!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 112 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"har funkat toppen:) med försäljningen av vår lägenhet"
"Har köpt ett hus och sålt ett hus. Johan kan varmt rekommenderas till andra. Är mycket tydlig ändå från första kontakt till att man skriver avtal med köparen eller säljaren. Johan levde mer än förväntat upp till förväntningarna."
"Sålt tomt på Gotland. Är mycket nöjd med mäklarens arbete. "
"Jag har köpt ett litet hus/torp på Gotland, Klinte Prästgården. Jag fick ett mycket bra bemötande, tryggt och informativt. Det var mitt första köp av en bostad så det var ett stort steg. Men jag kände att jag fick stöd och hjälp av min mäklare som lotsade mig genom hela processen. En mäklare med kunskap och ett lugn."
"Marie sälde min avlidne morbrors lägenhet för dödsboets räkning. Jag har haft ett väldigt trevligt bemötande och all kontakt har fungerat utmärkt. Försäljningen och allt annat som visningar och uppdateringar har fungerat alldeles utmärkt. Jag är mycket nöjd."
"Villafastighet/fritidshus Mycket bra bemötande vänligt och mycket professionellt. Mina förväntningar motsvarades helt och jag är helt n"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Visby

Våra pågående försäljningar