Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Visby

Fastighetsmäklare med kunskap om Visby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Visby!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 101 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Snabb och smidig affär. Bra och tydlig information"
"Bra bemötande och bra organiserat. "
"Försäljning av lantbruksfastighet Fröjel, Gotland. Kunnigt och professionellt bemötande med hög servicenivå alltid med kunden i centrum, oavsett om det gäller säljare eller köpare. Vill varmt rekommendera Bernt Björkqvist och övriga på Svensk Fastighetsförmedling i Visby. // Margareta"
"Trevligt bemötande. Snabb med att svara på mail, informativa svar. Rak och sakligt. Trevlig personlighet. Känns kompetent."
"Peter Tumegård på Svensk Fastighetsförmedling kan varmt rekommenderas. Har hjälpt mig att sälja fars bostadsrätt i Visby. Proffs på det han gör !! "
"Sålt äldre sommartorp. Mycket väl bemött av mäklaren och mäklarassistenten. Mäklaren vänlig, tillmötesgående, förstående, saklig och mycket erfaren och kunnig. Mina förväntningar var att objektet skulle vara svårsålt och kräva omfattande förbättringsåtgärder och andra insatser från min sida. Mäklarens positiva bemötande var lugnande. Han tog hand om och löste alla problem på kort tid utan mitt bistånd. Annonseringen utomordentligt välformulerad och saklig. Objektet såldes på mycket kort tid till mycket nöjda köpare. Som helhet en mycket positiv upplevelse. Jag skulle definitivt vända mig till samma mäklare om jag hade andra liknande objekt att sälja."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Visby

Våra pågående försäljningar

Till toppen