Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Visby

Fastighetsmäklare med kunskap om Visby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Visby!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 72 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kommer definitivt anlita Berndt igen! Proffsig och smidig hjälp i alla delar av försäljningen. Mikael Hellström "
"Vi gjorde en bostadsaffär över telefon, utan att ha träffats personligen. Det förutsätter att mäklaren kan ge ett förtroendeingivande intryck. Det gjorde verkligen Bernt Björkqvist."
"Johan har varit en utmärkt mäklare för försäljningen av Vamlingbo Austre 951 "
"Johan har kämpat tappert och enträget med att sälja min fastighet. Återkopplar snabbt och är alltid trevlig och informativ!"
"Johan får högt betyg. Vi skickade egentligen in en förfrågan angående värdering men Johan va klok nog att förstå att vi även var presumtiva säljare. Bra säljartänk. Han är lugn, saklig och kunnig."
"Mäklare Johan gillade vi, han är trevlig, kunnig och lyhörd. Vi har endast goda omdömen att lämna och vi är mycket nöjda med försäljningen och rekommenderar gärna andra som går i säljtankar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Visby

Våra pågående försäljningar

Till toppen