Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Visby

Fastighetsmäklare med kunskap om Visby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Visby!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 133 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej Vi har köpt en lägenhet och sålt huset vi mäklare och våra förväntningar är bara positiva. Kan bar säga gott om dom. "
"Bernt Björkqvist på svensk fastigförmedling har fått mitt förtroende att sälja min lgh i Visby. vilket han har gjort. Han är mycket tillmötesgående, ringer ofta och berättar hur de går. Jag kommer alltid att använda Bernt i mina framtida eventuella fastighetsaffärer. Jag kan varmt rekommendera Bernt Björkqist. "
"Sålt ett radhus, 3 r och k. Fin kontakt med mäklaren. Hade inte så stora förväntningar men ALLT har fungerat perfekt🤩🌹"
"Sålt en bostadsrätt, 37kvm Marie är alltid trevlig och glad. Hon kunde anpassa kontakten, så det blev lätt för mig, när jag har svårt i mitt jobb att prata i telefon. Hon är tillmötesgående, beskriver enkelt så jag kunde förstå. Mkna förväntningar var att sälja bostaden för utgångspriset vilket det blev i det här fallet. Jag kände redan från start att Marie var rätt mäklare för mig. Bösta mäklaren i stan!!! Tack för allt "
"Mycket bra och professionellt bemötande. "
"Allt har varit lättsamt och fått mycket trevligt bemötande i samband med försäljningen av min villa i Visby. Har känt mig trygg med Bernts mångåriga erfarenhet och då jag är bosatt på annan ort har det varit fantastiskt att kunna lita på mäklarens kompetens och med varm hand kunna överlåta arbetet med försäljningen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Visby

Våra pågående försäljningar