Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Visby

Fastighetsmäklare med kunskap om Visby

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Visby!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 124 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte och sålde samma radhus inom ett år och Bernt var mäklare i båda fallen. Vi är mycket nöjda med hans lättillgänglighet, engagemang och kunnande. Rekommenderas! "
"En villa i Visby. Fick från början till slut ett mycket professionellt bemötande av Bernt. Vår önskan var att affären skulle bli klar innan årets slut. Seriöst intresserade kunder. Bra visningar. Är mycket nöjd med förberedelserna- utförandet och avslutningen av försäljningen. Om det skulle behövas kommer vi troligen att vända oss till Bernt igen. "
"Sålt bostad. Bemött på ett proffsigt sätt. Mäklare drev processen utan att vara påtryckande. Snabbt resultat. Naturligtvis vill man alltid ha mer betalt men det bestämmer marknaden mer. Kanske nu i efterhand skulle utgångspriset varit högre. Men man kan aldrig veta, kanske det skrämt....."
"Försäljning av bostadsrätt i Visby. Mycket bra uppstartsmöte med nyttig information och god dialog. Upplevt att mina synpunkter och önskemål tagits väl tillvara under hela ”resan”. Fotografering, marknadsföring och visningar har gått i rask takt med kontinuerlig återkoppling och försäljning kunde genomföras redan efter tre veckor. Ledorden är professionellt, effektivt och kundorienterat."
"Uppmärksam och engagerad. Mycket trevligt bemötande. Köpt en bostadsrätt och är helnöjd. "
"Vi har köpt en tomt via Sv. Fastighetsförmedling i VIsby. Trevligt och professionell bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Visby

Våra pågående försäljningar