Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Östersund

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 367 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en bostadsrätt. Fick snabbt kontakt med henne genom en auktionsfirma som hon har samarbete med. Hon tog genast "taktpinnen" och lade förslag på hur försäljningen skulle gå till. Hon var hela tiden mycket trevlig och professionell, samtidigt som jag kände mig personligt bemött. Jag trodde inte försäljningen skulle gå snabbt och kände mig stundtals ganska negativ, men den såldes redan på andra visningen. Sammantaget mycket proffsigt utfört!"
"Köp av skogsfastighet för 1050 tkr. Engagerad och kunnig mäklare. Personligt och sakligt bemötande. Jag är väldigt nöjd och kommer att rekommendera Erik Olofsson till andra som står i begrepp att sälja sin fastighet. "
"Vi köpte en bostadsrätt och var mycket nöjda med den service vi fick av mäklaren. Det gjorde att han även fick förtroendet att sälja vårt hus. Vi är mycket nöjda med det arbete som mäklaren uträttat."
"Hart fått all hjälp jag behövt eftersom det är första gången jag köper en fastighet. Även att synka ihop med min försäljning. Hon är alltid glad och trevlig och har inställningen att alla problem går att lös."
"Veronica har varit helt fantastisk från första kontakt till att huset såldes. Hennes engagemang har varit långt över vad vi kunnat förvänta oss. Inte mycket mer att säga, än grattis till Svensk Fastighetsförmdling Östersund, som har en sådan anställd. / Jon Björkebaum"
"Jag har sålt ett radhus i Brunflo med hjälp av en fantastisk mäklare. Mäklaren Veronica var alltid positiv, glad och anträffbar, hon lyssnade till mina önskemål och va behjälplig utifrån de. Tack vare henne fick jag mitt radhus sålt snabbt och enkelt utan några problem. Är mycket nöjd med Svensk Fastighetsförmedling Östersund och Veronica! Skulle lätt rekommendera henne till andra som ska sälja sin fastighet!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar