Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Östersund

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 385 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Oerhört kompetent och trevlig mäklare! Snabba ryck och proffsigt bemötande! 5/5"
"Vi köpte ett radhus och hade Linn som mäklare. Proffesionellt och väldigt trevligt bemötande, vi kände oss trygg genom hela affären. Alltid tillgänglig och hjälpsam när vi hade frågor och funderingar. Vi kan varmt rekommendera Linn som mäklare. "
"Köpt en bostadsrätt. Vänligt och lättsamt bemötande. Proffsig. "
"Vi har precis sålt vårt radhus med Veronica Alfredsson. En fantastisk mäklare på alla sätt och vis! Lättsam, "vanligt språk", glad och trevlig. VÄLDIGT mån om att informera oss och lätt att nå. Affären gick superfort tack vare henne och vi fick jättebra bud. Hon engagerar sig verkligen och man ser att hon gillar mäklaryrket! "
"Vi har köpt en äldre villa som är ett renoveringsobjekt. Mäklaren Veronica har varit mycket hjälpsam och bemött oss väldigt bra. Hon har dessutom överträffat alla våra förväntningar och hjälpt till med snabba svar på våra frågor, även även om vi ställt dom på kvällstid och helger. Det bästa är ju naturligtvis att hon hjälpte till med att få affären att bli klar snabbt och smärtfritt och till ett pris som parterna var nöjda med. /Anders"
"Köpte lägenhet genom Christina. Trevlig, kunnig och mycket hjälpsam! Rekommenderas varmt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar