Hoppa till innehåll
4,7 av 5 baserat på 1005 omdömen(1005 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Kalmar

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan bostadsmarknaden i Kalmar – staden med kust, stränder, kulturlandskap, natur och friluftsliv? Våra mäklare kan hjälpa dig som funderar på att sälja din bostad med en värdering, där vi också berättar mer om hur försäljningsprocessen kan gå till, och vad vi tillsammans ska göra för att du ska få bäst betalt.

I Kalmar bor du med havet och naturen ständigt närvarande och bara ett stenkast från Öland. Här hittar du populära villaområdet Stensö, med gamla sekelskifteshus, trähus och flerfamiljshus. En lugn och fridfull miljö med närhet till såväl centrum, butiker, förskola, skola, vackra grönområden och flertalet badplatser. I barnvänliga Ljusstaden hittar du nybyggda radhus med havet, skogen, förskola och golfbana i närområdet. Är det en lägenhet du letar efter kan du hitta den på mysiga Bremerlyckan, ett centralt område där du bor omgiven av vackra hus, fina strövområden och med promenadavstånd till Kalmarsundsparken.

Ett annat område som nu växer fram i Kalmar är Karlssons äng, bara 10 minuters bussresa från centrum, här byggs både bostadsrätter, villor och hyresrätter med skog, natur och service in på knuten. Eller är det ett fritidshus längs kusten du drömmer om? Vi förstår dig, Sandvik, Vita Sand, Djursvik och Järnsida är några av de fritidshusområden som finns längs vår kustremsa och som bokstavligen har havet och naturen utanför dörren. Här finns lokala småbutiker, men framförallt tystheten och lugnet. Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Kalmar, med omnejd, att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Kalmar

Tack vare att våra medarbetare bor, lever och arbetar i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Kalmar, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en vacker familjevilla i Bergavik eller en bostadsrätt i Funkabo, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Med vårt stora spekulantregister, vår ständiga närvaro och delaktighet lokalt har vi extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Kalmar. Välkommen in för rådgivning i just din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Kalmar och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Kalmar!

Omdömen från kunder i Kalmar

Daniel P
Daniel P
2023-09-26
Ett proaktivt arbete som i rådande klimat bidrar till ett positivt resultat för både uppdragsgivare och mäklare
Anders J
Anders J
2023-09-22
Trevlig hjälpsam allt bra bra mäklare skull rek honom till dom jag känner
Per J
Per J
2023-09-20
Proffsigt bemötande ! Genomgång av köpekontraktet gick lite för snabbt !
Per-Olof J
Per-Olof J
2023-09-19
Ett bra bemötande, trevlig., hjälpsam . Höll oss uppdaterade hela tiden vad som hände .
Daniel K
Daniel K
2023-09-19
Vår erfarenhet av Ellen har enbart varit positiv. Vi har träffat på en hel del olika mäklare undertiden vi har letat hus i Kalmar och Ellen är den mäklare som har gett oss bäst känsla när vi lämnade husvisningen.
Ann-Ida H
Ann-Ida H
2023-09-18
Suveränt, proffsigt och väldigt bra bemötande och omtänksam
Kaled A
Kaled A
2023-09-18
Han är kompetent och engagerad
Nina H
Nina H
2023-09-13
Alva är vänlig, positiv och stöttande. Levererar service på ett effektivt sätt. Det kändes tryggt och lätt att ha Alva som mäklare.
Helén J
Helén J
2023-09-07
Snabb kommunikation, bra återkoppling, lyhörd
Martin J
Martin J
2023-09-06
Jag känner mig nöjd! Alva hade svar på de flesta frågorna och hade inget emot att ta reda på ytterligare info när det behövdes.
Thomas E
Thomas E
2023-09-06
Jag upplever Alva som engagerad och kompetent. Hon fullföljer det hon lovat och har ett positivt och trevligt bemötande. En mäklare att lita på!
Agneta J
Agneta J
2023-09-04
Sarah är lugn och stabil vilket förmedlar en trygg känsla under en viktig affär

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Kalmar

Vi har koll på Kalmar

Hitta hit

Tidigare försäljningar i Kalmar

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.