Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens. Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986. Det är vi på Svensk Fastighetsförmedling som är nummer 1 på din lokala bostadsmarknad. Tack vare våra kunders fina rekommendationer och vår passion för din bostadsaffär är vi de som säljer flest villor och lägenheter, år efter år. Vi är det självklara valet för dig när du ska välja mäklare. Vi ger dig trygghet och bäst betalt i ditt livs största affär. 

Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 334 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min bostadsrätt genom M Björklund på Svensk Fast. Toppen mäklare med kunden och köparen i focus. Rekommenderas starkt oavsett om du ska köpa eller sälja."
"Jag och min sambo har köpt en bostadsrätt. Vi har under hela processen blivit trevligt bemötta och snabbt fått hjälp att få reda på sådant vi undrat över. Samt fått hjälp att veta vad nästa steg blir i processen. Ex hur budgivningen går till väga och vad som händer därefter. Sammantaget en positiv upplevelse."
"Sålt ett kedjehus i en brf. Mäklaren var lugn och metodisk. Jag anser att vi satte en ganska hög målsättning för vad jag skulle få för bostaden men i slutänden nådde vi nästan hela vägen. Mäklaren höll mig informerad och svarade snabbt på frågor. Jag är nöjd!"
"Vi har köpt en bostadsrätt. Mäklaren var trevlig och inte för påstridig. Enkel att prata med. Bra på att återkoppla.Jag skulle rekommendera honom till mina vänner."
"Vi köpte en bostadsrätt. Mäklaren Jens har varit klockren i kontakten med oss. Rekommenderar starkt att anlita honom. "
"Wilma är en tävlingsinriktad, trevlig och engagerad mäklare som genom hela processen återkopplat och visat stor passion för sitt yrke. Hon har hela tiden sett till att jag som kund varit nöjd och stämt av med mig innan hon förmedlar information vidare till spekulanter. Jag kände att jag blev väl bemött och Wilma har gjort ett super jobb!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar