Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Bergshamra i Solna

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på läget i Bergshamra

Vi kan med stolthet säga att vi är den enda mäklarfirma med en bobutik i trivsamma och attraktiva Bergshamra!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bergshamra, Solna? Eftersom våra mäklare finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Bergshamra är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokal mäklare i Bergshamra är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Bergshamra!

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 193 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"I made a right choice. Reasonable, understand what I need and help me to achieve."
"Johanna var tillmötesgående, professionell och behjälplig från start till mål. Jag är mycket nöjd med hennes engagemang i mitt köp! "
"Utmärkt på alla sätt. Vänligt bemötande och ett resultat som överträffade förväntningarna."
"Mycket trevlig och proffesionell, inger lugn och förtroende. Vi rekommenderar Kenny som mäklare. "
"Mycket positivt intryck av Johanna Ekberg. Tillmötesgående, snabb hantering från budgivning till kontrakt. Fingertoppskänsla. Professionell och bra stämning vid kontraktskrivningen, samtidigt tidseffektiv."
"Bemötandet från Johanna har varit fokuserat, effektivt och trevligt. Hon har varit påläst, har haft svar på våra frågor och dessutom proaktivt berättat om objektet på ett sakligt sätt som ingett förtroende. Hon har varit punktlig till möten och snabb i kontakter och hantering. Johanna är mycket proffsig och en stor tillgång för sin arbetsgivare. Det hela blir inte sämre av att kaffet hon bryggde den kyliga kvällen när vi skulle skriva under var riktigt, riktigt vasst :-)"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bergshamra

Till toppen