Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Bergshamra i Solna

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på läget i Bergshamra

Vi kan med stolthet säga att vi är den enda mäklarfirma med en bobutik i trivsamma och attraktiva Bergshamra!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bergshamra, Solna? Eftersom våra mäklare finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Bergshamra är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokal mäklare i Bergshamra är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Bergshamra!

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 157 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Cathrine har varit vår klippa genom hela processen, från försäljning av vår bostad i Sundbyberg till köp av ny lya. Vi har blivit bemötta med värme, professionalism och kunnighet. Vi rekommenderar Svensk Fastighetsförmedling i Solna och Cathrine helhjärtat! /Fredrik & Caroline "
"Vi blev rekommenderade Johanna av en arbetskollega och jag minns hur han beskrev henne: ”Åh Johanna, alltså hon är bäst. Hon blev nästan som en vän under den här processen, fanns där hela tiden och stöttade i allt”. Och vi kan bara instämma. Johanna är rak och tydlig, har guidat oss igenom säljningsprocessen med mjuk men stadig hand. Vi är väldigt nöjda med allt hon gjort för oss och vår lägenhetsförsäljning. Utan tvekan 5 av 5 toasters, av totalt 5 köp-eller sälj med hjälp av mäklare de senaste åren är hon den enda som kammar hem full pott. "
"Vi sålde vår 2a med Johannas hjälp, hon är proffsig och håller vad hon lovar! Vi fick ett bra intryck av Johanna från första telefonsamtalet och första mötet gjorde oss inte besvikna, hon är noggrann och väl förberedd. Johanna var mycket väl insatt i vår förening, sina kunder och vårt område vilket var till stor hjälp vid försäljningen som gick snabbt och mycket smidigt. Vi kan verkligen rekommendera Johanna och Svensk fastighetsförmedling! "
"Jag och min blivande fru köpte lägenhet och mäklare och jättetrevligt och hjälpsam... hon var ärlig och tydligen med allt. Vi är jättenöjda"
"Johanna hjälpte oss från första dagen och var väldigt tillmötesgående och professionell. Vi kände oss trygga hela vägen!"
"Jag har sålt en lgh på Näckrosvägen i Solna. Mäklaren gav mig konstruktiva tips inför försäljningen och var tydlig med vad han förväntade sig för pris. Under hela processen höll han mig väl underrättad om vad som skedde, och försäljningen lyckades över förväntan."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bergshamra