Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Bergshamra i Solna

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på läget i Bergshamra

Vi kan med stolthet säga att vi är den enda mäklarfirma med en bobutik i trivsamma och attraktiva Bergshamra!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bergshamra, Solna? Eftersom våra mäklare finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Bergshamra är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokal mäklare i Bergshamra är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Bergshamra!

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 187 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Catrine Brooling har varit fantastisk när vi sålt vår lägenhet! Väldigt påläst och proffsig rakt igenom. "
"Vi sålde en bostadsrätt. Mäklaren bemötte oss på bästa sättet trots att situationen var pressad och vi var tvungna att sälja. Förväntningarna var ett profisionellt bemötande och uppträdande. De förväntningarna infriades. "
"Sålt ombildad hyresrätt för bostadsrättsförenings räkning med hjälp av Lisa. Lisa är väldigt proffsig, påläst, har stenkoll på området och är förtroendeingivande. "
"Vi sålde vår bostadsrätt i Frösunda genom Jonas. Främsta skälet till att han fick förtroendet var att vi köpte samma bostad av honom. Jonas är lugn, metodisk och har hela tiden ett realistiskt synsätt på slutpris och förhandling. Vi kan rekommendera honom till andra i säljtankar."
"Köpte min första bostadsrätt med hjälp av Lisa och var väldigt nöjd med hela processen. Det som jag särskilt vill lyfta fram är att hon höll en bra och personlig kontakt med budgivarna och informerade verkligen kontinuerligt under hela budgivningen. Det hade jag inte upplevt i andra budgivningar som jag har varit med i."
"Sålde 5 rums lägenhet i Solna. Lisa Simu skötte allt runt försäljningen på ett utmärkt sätt. Hon var drivande och väldigt bra på att kommunicera med oss som säljare. Jag upplevde att hon arbetade hårt för att sälja lägenheten. Jag vet att också köparna var väldigt nöjda med hennes arbete. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bergshamra