Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Granne med koll

Granne med koll är en kostnadsfri tjänst som kan öka din bostads chanser på marknaden. Tjänsten gör det möjligt för dig att låta en granne aktivt närvara under din visning. Grannen kan på så vis bidra med svar kring sådant som inte är direkt kopplat till själva bostaden. Ett vidare och mer personligt perspektiv på boendet, helt enkelt.

Ge köpare full koll på läget

Eftersom grannar är en stor del av boendekvalitén, är detta en chans för dig som säljare att ge intresserade köpare koll på läget utifrån ett personligare perspektiv. För spekulanter är det guld värt att få prata lite kort med en granne som kan bidra med svar på sådant som inte framgår i objektbeskrivningen. Som till exempel, hur är närmaste förskola, finns det några bra löprundor i närheten eller är bostadsföreningen aktiv?

Väljer du att erbjuda “Granne med koll” inkluderas detta i objektsbeskrivningen. Vår mäklare kontaktar även din granne inför visningen med enklare råd och instruktioner i syfte att förbereda denne på bästa sätt. I anslutning till visningen utrustas den utvalda grannen med en pin som gör det enkelt för spekulanter att identifiera personen.

Låter ”Granne med koll” intressant?

Prata med din mäklare. Och din favoritgranne.

Hämta namn och adress automatiskt

Vad är din bostad värd?

Vad heter du?
Hur når vi dig?
Var finns fastigheten?
Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel...

Ett ögonblick!

Tack, dina uppgifter är sparade!

Vi återkommer så fort vi kan för att boka ditt värderingsmöte.

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy