Hoppa till innehåll

Värdera din bostad idag

- Oavsett om det gäller hus, lägenhet eller någon annan fastighetstyp.

En bostads marknadsvärde är en färskvara och kan förändras snabbt och är många gånger avgörande för beslutet att sälja eller inte. När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden. En värdering ger även en bild över dina ekonomiska förutsättningar för en eventuell ny bostad. Fyll i formuläret och boka en aktuell värdering av din bostad idag.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Vad som påverkar din bostads värde

Det finns många faktorer att ta hänsyn till vid en bostadsvärdering. Vanligtvis börjar vi med att titta på marknadens utveckling. Vi förses ständigt med data kring räntans utveckling, inflation och det totala utbudet av bostäder. Utifrån dessa fakta tittar vi sen närmre på din bostads närområde och läge, vad som är till salu, vad som nyligen sålts och prisutvecklingen i området.

När vi kommer hem till dig är det bostadens skick och charm som är i fokus. Detta är faktorer som du till viss del själv kan påverka genom att renovera din bostad.

Den sista faktorn som har avgörande betydelse för värdet är valet av mäklare. Tar du in flera värderingar kommer du märka att de kan skilja sig åt. Vi har 80 års erfarenhet och finns på närmare 230 platser i Sverige med våra 1200 medarbetare. Du kan med andra ord känna dig trygg att du får en ärlig värdering. Vi har koll på värdet helt enkelt.

Till toppen