Hoppa till innehåll
Sverige
 
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Tina Stening, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Tina Stening
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Lidingö

Agavägen 21, vån 3/5

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Tina Stening, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Tina Stening
Fastighetsmäklare & Franchisetagare

- Ägarlägenhet som investeringsmöjlighet med befintlig hyresgäst!

  • Typ: Ägarlägenhet, Flerfamiljshus
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 54 kvm
  • Upplåtelseform: Äganderätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

Välkommen till denna synnerligen välplanerade "ägarlägenhet" om 54 m² med flera exklusiva tillval och sobra färgval samt sjönära läge i eftertraktade Dalénum!

Lägenheten erbjuder mycket ljusa och trivsamma sällskapsytor med en helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Havsutsikt från rymlig balkong i väst/sydväst läge med direkt access från kök och vardagsrum. Välutrustat kök och rymligt duschrum. Lägenheten innehar två bra sovrum och mycket gott om förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör en garageplats som du enkelt och bekvämt når via hissen. Hissen tar dig också direkt ner till lägenhetens förråd som är beläget i huset. Låg månadskostnad samt prisvärd tillhörande garageplats i huset. Njut av en toppmodern och välutrustad 3:a med naturnära och vackert läge. Möjlighet finns att köpa lägenheten möblerad. Ett unikt boende intill Dalénums strandpromenad bara ett stenkast till Kappsta naturreservat, småbåtshamn och Mölna strandlinje och dess fina promenadstråk. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer in till centrala Stockholm både via Lidingöbanan och båtpendeln (SL-kort gäller). I direkt närområde finns Sats gym, restaurang 450 gradi, Coffee and Cava Co. Varmt välkommen till en drömlägenhet som du äger och disponerar som du själv vill!
Kontakta gärna mäklaren för privat visning!

Läs mer nedan vad om vad det innebär att äga och bo i en ägarlägenhet.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Direkt intill lägenhetens entré finns en väggfast hatthylla i svart utförande med plats för avhängning av ytterkläder och skor, intill hatthyllan en rymlig skjutdörrsgarderob med mörktonat spegelglas och ELFA inredning., garderoben har mjuk belysning i dess överkant.

Öppet ifrån entrén mot vardagsrum och kök om 23 m² med ljus matt askparkett och vita väggar. Mycket välutrustat kök med vita köksluckor ifrån Marbodal samt infällda handtag i rostfritt utförande. Arbetsbänkar i beige/grå nyans. Dubbla diskhoar i rostfritt ovan arbetsbänkar stående stora kakelplattor i matt beige kalkstens utförande. Infällda led skenor ovan arbetsbänkar i kök. Mycket praktisk karusellhylla för förvaring av kastruller och stekpannor intill kökets hörn. Platsbyggd kryddhylla ovan spis samt flera praktiska utdragbara skåp och lådor. Fullstort praktiskt städskåp finns i kök.
I köket finns följande utrustning:
- Kyl/ Frys, Siemens
- Induktionshäll, Siemens
- Utdragbar Spisfläkt i glas och rostfritt, Franke
- Inbyggd ugn, Siemens
- Inbyggd Mikrovågsugn, Siemens
- Integrerad fullstor diskmaskin, Siemens

Sällskapsrummet har ljus matt askparkett och vita väggar och en hel fönstervägg med fint ljusinsläpp och direktaccess till den rymliga balkongen om 8 m² i väst/ sydväst läge med härligt solläge eftermiddag och kväll. Inget hus framför balkongen så här kan man njuta av den vackra västersolen i
Balkongen är under tak och delvis indragen vilket är praktiskt då det skyddar mot väder och vind.

Plats för tilltagen soffgrupp/ bäddsoffa och Tv hörna samt matbord i sällskapsrum.

Ingång till sovrum nummer 1 med ljus matt askparkett och vita väggar och platsbyggd garderob i vitt. Dubbla fönster med fina ljusinsläpp.

Vidare in i lägenheten intill badrum och sovrum nummer 2 en hel garderobsvägg med skjutdörrar i rökt spegelglas. Garderoben har praktisk ELFA inredning med trådbackar och klädstång i vitt. Gott om förvaringsmöjligheter.

Stilrent och sobert badrum med klinkergolv/ kalksten i beige nyans och helkaklade väggar i naturlig gråbeige nyans
I badrummet finns följande utrustning:
- Ställbar golvvärme
- Duschhörna med vikbara glasväggar från INR
- Takdusch i svart utförande från Tapwell
- Handuksskrokar i svart från Miller
- Handfatskommod i mörk wenge med dubbla eluttag och tillhörande belyst badrumsspegel
- Utfällbar vägghängd handdukstork/ klädtorkställning
- Helautomatisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare, Siemens - iSensonic 10/6kg
- Två överskåp i vitt ovan arbetsbänk/ avställningsyta
- Spotlightsarmatur i tak

Fördelar med ägarlägenhet:
Större frihet att göra om i bostaden. Dock måste du såklart ta hänsyn till sådant som till exempel bärande väggar och de gemensamma avloppsstammarna om du vill bygga om.
Sälj till vem du vill. Vid försäljning av en ägarlägenhet har du stor frihet att välja köpare eftersom det inte finns någon utomstående som kan påverka valet av köpare, som det gör vid försäljning av bostadsrätt då bostadsrättsföreningen kan neka köparen medlemskap under vissa förutsättningar.
Enklare att hyra ut. Eftersom du äger lägenheten har du friheten att hyra ut den när du vill och till vem du vill. Uthyrningen regleras då av Lagen om uthyrning av egen bostad.
Du behöver inte ta hänsyn till en bostadsrättsförenings stadgar och regler. Dock kan samfällighetsföreningen sätta upp vissa regler om exempelvis vad som händer om någon av medlemmarna missköter sig.

Gällande kostnader:
Varje månad skall en avgift betalas till samfälligheten:
Månadskostnad/ samfälligheten: 1 650 kr/ månad
I avgiften till samfälligheten ingår: Drift och skötsel av gemensamhetsanläggningen vilken förvaltas av samfälligheten. Samfällighetsavgiften täcker underhållet och driften inklusive en schablon för den egna förbrukningen av vatten varmvatten och värme vilken avräknas mot den faktiska kostnaden.
Driftskostnader består av kostnader bl.a. för trappstädning, avfallshantering, snöröjning, teknisk och ekonomisk förvaltning.
En avsättning till en underhållsfond ingår i avgiften med
60 kr per m² och år.

Separat kostnad för garage:
Garage: 350 kr/månad
Gällande garaget görs avsättning till en underhållsfond och den ingår i månadsavgiften.

Kostnader som de boende får bekosta själva är: Hushållselen, hemförsäkring, internet Tv och IP telefoni.

På nedan kostnader är endast en schablon:
Hemförsäkring: 200 kr/ månad
Hushållsel: 292 kr/månad

Sammanfattning

Typ: Ägarlägenhet, Flerfamiljshus
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 54 kvm
Byggnadsår: 2020
Upplåtelseform: Äganderätt
Våning: 3
Hiss: Ja. I hissen trycker man på våning 3 men lägenheten ligger på våning 4.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Avlopp: Kommunalt avlopp
Ventilation: Mekanisk frånluft (F)
Jordat/ojordat: Jordat

Tomt/balkong/uteplats

Balkong i väst/ sydväst

Tv/Internetanslutning

Fastigheten är ansluten till fiber via Telia.
Tillgång finns för bredband, Digital-Tv och IP telefoni. Som ägare till lägenheten tecknar man och bekostar själv till valfri bredbandsleverantör.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Lidingö
Område: Dalénum
Fastighetsbeteckning: LIDINGÖ AGASPISEN 41
Larm finns

Allmänt

Kommun: Lidingö

Parkering

Garage om 350 kr/mån. Garaget nås bekvämt via husets hiss
Till garageplatsen är det ett automatiskt parkeringssystem (parkboard)

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last: Officialservitut: Rätt att använda förråd ar beläget i komplementbyggnad, se aktbilaga be5. redovisas även på förrättningskarta, aktbilaga ka3. invändiga ytskikt (golv, väggar, tak), inredning samt dörr till det aktuella förrådet underhålls av ägaren till ägarlägenhetsfastigheten. byggnadsdelar som omger servitutsutrymmet tillhör och underhålls av anläggningssamfälligheten för agaspisen ga:1. - Förråd
Officialservitut: Utrymme - Utrymme

Övrigt

Dalénum har blivit ett mycket populärt bostadsområde och är ständigt växande stadsdel på Lidingö.
Här tar man sig enkelt till Stockholms City antingen med Lidingöbanan, buss eller ännu bättre med båt. Stureplan nås på endast ca 20 min.
Närområdet har underbara promenadstråk utmed vattenlinjen och i det närliggande naturvårdsområdet Kappsta.
Matvarubutiker finns i närområdet även restauranger och caféer.
Det finns flera skolor och förskolor i närområdet.
För mer info om skolor samt förskolor gå in på Lidingö kommuns hemsida:
http://www.lidingo.se/

"Lidingö ger dig utrymme att må bra. Här sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, och seglartävlingen Lidingö Runt. Här kan du ströva i naturreservat och uppleva badplatser, golfbanor, skidspår och slalombacke. Millesgården, ett konstverk i sig själv, ger ro åt själen och öns alla konferensanläggningar ger ny näring, nya upplevelser och nya insikter".
(Hämtat från Lidingö stads hemsida).

För mer info om båtplats gå in på Lidingö kommuns hemsida:
http://www.lidingo.se/426.html

Övriga kostnader som uppkommer i samband med köp av ägarlägenhet är:
Lagfartsavgift för privatperson 1,5 % och 3 % för köp av bolag/ företag på köpeskillingen samt uttagande av nya pantbrev som är 2 % av pantbrevsbeloppet. I detta fall finns det pantbrev uttag/inteckningar om 2 300 000 Mkr vilka man som köpare av ägarlägenhet övertar.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köpare och säljare efter avslutad budgivning.

Ekonomi

Driftkostnader

Kommentar: Varje månad skall en avgift betalas till samfälligheten:
Månadskostnad/ samfälligheten: 1 650 kr/ månad
I avgiften till samfälligheten ingår: Drift och skötsel av gemensamhetsanläggningen vilken förvaltas av samfälligheten. Samfällighetsavgiften täcker underhållet och driften inklusive en schablon för den egna förbrukningen av vatten varmvatten och värme vilken avräknas mot den faktiska kostnaden.
Driftskostnader består av kostnader bl.a. för trappstädning, avfallshantering, snöröjning, teknisk och ekonomisk förvaltning.
En avsättning till en underhållsfond ingår i avgiften med
60 kr per m² och år.

Separat kostnad för garage:
Garage: 350 kr/månad
Gällande garaget görs avsättning till en underhållsfond och den ingår i månadsavgiften.

Kostnader som de boende får bekosta själva är: Hushållselen, hemförsäkring, internet Tv och IP telefoni.

På nedan kostnader är endast en schablon:
Hemförsäkring: 200 kr/ månad
Hushållsel: 292 kr/månad

Taxering

Typkod: 520, Ägarlägenhetsenhet, bostad
Beskrivning: Som nyproducerad ägarlägenhet är bostaden skattebefriad i 15 år (t.o.m. år 2035).

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 300 000 kr.

Energideklaration

Beskrivning: JM kommer att utföra energideklaration

Alla bilder

+ 55 Visa alla 61 bilder
 

Planritning

Karta & område

Agavägen 21, vån 3/5, Lidingö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning