Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare
Saltsjö-Duvnäs

Reginavägen 44

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare

Familjevilla - välplanerat hus och lekvänlig tomt i populära Saltsjö-Duvnäs!

  • Typ: Villa, 2-plans villa i souterräng
  • Rum: 6, varav 4 sovrum
  • Boarea: 173 kvm
  • Biarea: 14 kvm
  • Tomtarea: 1 225 kvm
  • Byggnadsår: 1958
  • Driftkostnad: 53 856 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu kommer chansen att förvärva denna underbara familjevilla. Huset är mycket välplanerat och väl omhändertaget av nuvarande familj. Rummen i huset kan omfördelas beroende på i vilket behov man är i och kanske med ålder på barnen. Nu har man tre sovrum på övre plan och i entréplan används rummen till gästrum, tv-rum och kontor. Båda planen har badrum och hela huset har gott om förvaringsmöjligheter. På övre plan är köket, matsalen och vardagsrummet i en öppen planlösning. Tack vare de stora fönstren samt att de är i tre väderstreck får man ett fantastiskt ljusinsläpp. Här samlas man gärna med familj och vänner och umgås tillsammans. Vintertid är det extra mysigt att tända braskaminen och på sommaren tillbringar man mycket tid ute på terrassen. Terrassen är rymlig och har gott om plats för stort matbord, grill, loungedel och solstolar. Här är det en insynsskyddad oas som är lätt att trivas i. På framsidan har man en perfekt trädgård för barnen att leka på med plats för studsmatta och fotbollsmål om man önskar. Dessutom får man njuta av vinbärsbuskar, rabarber och plommonträd och på våren blommar syrenbersån.
Huset har ett dubbelgarage med plats för både bil och förvaring av trädgårdsverktyg.

Saltsjö-Duvnäs har en aktiv villaägarförening som erbjuder bland annat yoga, pubkvällar, konstutställningar, kräftskiva, musikkväll, nyårsfirande och mycket mer. Som medlem kan man dessutom hyra föreningens vackra Ringparkstuga. Det är nära till havet, och bara ett par hundra meter till Erstaviks ägor varifrån man kan vandra, springa, cykla eller åka skidor till Nackareservatet, Solsidan, Hellasgården och Sörmlandsleden. Vid Långsjön finns en badplats och runt sjön går ett 1,4 km långt motionsspår. Från Kolbottensjön kan man paddla eller åka långfärdsskridskor till Hammarby Sjöstad. Det bor bäver i sjön och i området har man sett både rådjur, dovhjort, räv och älg, och gott om småfåglar. Den som vill kan hyra båtplats i Duvnäsviken eller Skurusundet.

Populära seglarskorna Måsungen, med anor från 1930-talet har sitt klubbhus på Duvnäs Udde. Under sommartid arrangeras flertal seglarläger. och Tennishall och fotbollsplan inbjuder till gemenskap. Restaurang "Kerstin & Britt" är en trevlig restaurang vid Olle Nymans Ateljéer i Duvnäs. Med tåget kommer man snabbt till Restaurang Holmen och Grand Hotel i Saltsjöbaden, eller till restaurangerna i Hammarby Sjöstad eller på Södermalm. Matbutiker och annan service finns i Ektorp Centrum liksom det lokala Nacka Sjukhus. Bageri Gateau är även en mysig mötesplats i närområdet. Vill man besöka större köpcentrum och kultur finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter inom bekvämt bil-, buss- eller cykelavstånd. Med Saltsjöbanan tar man sig på 10 minuter till Henriksdal och på 20 minuter till Slussen (snabbare än så när nya Slussen blir färdig). Från Henriksdal/Saltsjöqvarn tar man SL-båt till Djurgården på 8 minuter och till Nybroplan på 16. Med buss 410 från närliggande Ringparken tar man sig lätt till de flesta skolor i området. Med bil kommer man snabbt upp på Värmdöleden när man ska in till stan eller ut på Värmdö. Tunnelbanans blå linje förlängs till Nacka Forum med trafikstart 2030.

Förskolor och skolor – så som Skuruskolan, Långsjöns förskola, och föräldrakooperativet Pingvinen i Storängen. Låg- och mellanstadium finns i Duvnäs och i Saltängen. Det är även smidigt att ta sig till populära, mellan- och högstadieskolan "Internationella Engelska Skolan" i Nacka Strand. Järla Skola (med Nacka musikklasser), Eklidens högstadieskola, Kunskapsskolan och Nacka gymnasium är också mycket populära och bra skolor.

I direkt anslutning till bostaden finner man utmärkta kommunikationsmöjligheter i form utav både buss och Saltsjöbanan. Bussarna går tätt och tar en till slussen på cirka 15-20 minuter. På sikt planeras även tunnelbanan som kommer ha en station i bostadens närhet (2026). Shopping finner man i Nacka Forum som ligger ett par hundra meter från bostaden och vill man storhandla finner man ICA Maxi på ett par minuters promenadavstånd.

Om Bostaden

Beskrivning

Entréplan
HALL
En välkomnande hall som i sin förlängning har gott om förvaring bakom en hel garderobsvägg. Klinkergolv som gör det praktiskt att hålla rent och snyggt.

GÄST-WC
I anslutning till hallen finns en gäst-wc.

GILLESTUGA/TV-RUM
Ett perfekt rum för barn och ungdomar. Gott om utrymme för soffgrupp och tv-hörna. Här finns en av husets eldstäder. Så vintertid bjuder det in till att tända brasan, dricka varm choklad och spela familjespel. Här ligger det trägolv.

SOVRUM 1 & SOVRUM 2 /KONTOR
Detta rum är inte idag avskilt med någon vägg men har under åren delats av för att få två sovrum. Idag används det dels till ett gästrum samt ett kontor. Här ligger det trägolv.

TVÄTTSTUGA
En rymlig tvättstuga som är utrustat med tvätt.ho, tvättmaskin, torkskåp och linneskåp.

BADRUM
Ett mycket fint badrum som renoverades för ca 10 år sedan. Helkaklat med grått golv och vita väggar - här är det golvvärme. Det är en separat dusch, bubbelbadkar och handfat med kommod.

FÖRRÅD
På väg in till badrummet finns det dels en hel garderobsvägg och på motsatta sidan ett förrådsrum där även bergvärme och varmvattenberedaren står. Även här ligger det golvvärme.

Övre plan
KÖK/MATSAL
Uppe på övre plan möts man av ett fantastiskt härligt och öppet rum med kök, matsal och vardagsrum. Tack vare fönster i tre väderstreck får man ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis, fläkt samt inbyggd micro och ugn.
Runt matsalsbordet kan man duka upp för många gäster och till vardags lätt sitta 6-10 personer. I köket är det laminatgolv.

VARDAGSRUM
Här finns bostadens andra eldstad. Rummet har god plats för soffgrupp och läshörna. Från vardagsrummet går man ut till terrassen.
Parkettgolv i vardagsrum och matsalen samt i övre hallen.

TERRASS
En stor och rymlig terrass som har plats för såväl matbord, grill, loungemöbler och solstolar. Här har man en härlig, insynsskyddad oas.

MASTERBEDROOM/SOVRUM 3
Rymligt sovrum som har inbyggda garderober och linneskåp. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord.

SOVRUM 4
Även detta rum har god plats och rymmer en dubbelsäng och sängbord. Här finns det tre inbyggda garderober.

SOVRUM 5
Något mindre sovrum - utmärkt för barn/ungdomar. Plats för säng, sängbord och garderob.
I samtliga sovrum är det trägolv

BADRUM
Ett helkaklat badrum. Detta badrum är utrustat med badkar, handfat med kommod och wc.

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plans villa i souterräng
Rum: 6, varav 4 sovrum, möjlighet till 5 sovrum
Boarea: 173 kvm
Biarea: 14 kvm
Tomtarea: 1 225 kvm
Byggnadsår: 1958
Driftkostnad: 53 856 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Mätning
Enligt lantmäteriet är BOA 123 och BIA 59
Denna area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Uppvärmning

Bergvärmepump med vattenburen värme i element och golvslingor
Skick: kompressorn byttes för ca 10 år sedan
Ålder: ca 2004

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Stomme: Betton/trä
Fasad: Tegelstensfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Souterrängkällare med betongsula
Takbeklädnad: Sadeltak, råspont, underlagspapp, läkt och tegelpannor
Ventilation: Självdrag förstärkt med våtrumsfläktar
Radon: Radon finns. Uppmätning efter installation av radonfläktar 40bq referensvärde förmänniskors hälsa är 200Bq se bifogat protokoll
El: 2003 ny el+ elskåp med auto säkring och jordfelsbrytare
Jordat/ojordat: Jordat
Elkablar: Delvis utbytta
Huvudsäkring: 20 A
Allmän information: 2- plans villa i souterräng

Renoveringar

2021 Delvis nya fönster
2020 Garageuppfart: asfalt borttagen, nytt underlag makadam, fiber beläggningsgrus 0,3mm
2020 Radonfläkt/sug, nya ventiler i v.rum och gillestuga samt elfläktventil i tvättstuga
2014/2015 Nytt tak (papp och pannor) boningshus, kontroll av skortstensfogar samt regnskydd
2011 Delvis nya fönster (undantaget = blyinfattade fönster wc samt gillestuga)
2010/2011 F.d rum för oljepanna och förrådsrum uppgrävt nytt betonggolv med golvvärme gjutet, nytt badrum med dusch, bubbelbad, handfat etc
ca 2006 Oljetank sanerad
2004 Oljepanna borttagen och bergvärme installerad
2003 Byte av kök, ombyggnation v.rum, nytt fönster vid tidigare ingång, ny el+ elskåp med auto säkring och jordfelsbrytare
2002 Dränering av husgrund, isolering och fuktskyddsmatta

Tomt/balkong/uteplats

Trädgård med vinbärsbuskar, rabarber och plommonträd. Plats för lekytor, samt träaltan på baksidan.
Trädgårdstomt och träaltan på baksidan

Parkering

Dubbelgarage samt plats för utomhusparkering

Tv/Internetanslutning

Fiberanslutning

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Fastighetsbeteckning: NACKA SICKLAÖN 315:12

Planbestämmelser

B 38, Ändring av dp (Beslutsdatum: 19470116)
B 1, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19290606)

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån: Officialservitut: Väg

Övrigt

Lagfartskostnad
1.5% av köpeskillingen för privatperson och 4,25% för företag samt en avgift om f.n. 825 kr.

Pantbrevskostnad
På nya pantbrev 2% av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n 375 kr.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Driftkostnader

53 856 kr/år
Årlig elförbrukning: 21000 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 35 000 kr
Vatten och avlopp: 9 500 kr
Försäkring: 7 000 kr
Försäkringskommentar: Folksam Villa försäkring
Renhållning: 1 706 kr
Sotning: 650 kr
Beskrivning: I elkostnaden ingår el, överföringsavgift samt fast avgift.
Avseende renhållning vid ej sortering tillkommer en miljöavgift om 512kr/år. Tömningsavgift är 72/ tillfälle

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 874 kr.

Taxering

Byggnad: 2 640 000 kr
Mark: 4 823 000 kr
Totalt: 7 463 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1958
Standardpoäng: 34
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 16 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 400 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 138 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 77 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2022-05-09
Besiktningsman: Mattias Lilje, Anticimex
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Varudeklarerad bostad
Den här bostaden är försedd med Varudeklarerat – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring.
Läs mer om Varudeklarerat

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta & område

Reginavägen 44, Saltsjö-Duvnäs

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Carolina Ramsten

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning