Hoppa till innehåll

Hitta din mäklare eller närmsta bobutik

 
 
Bobutiker vastra-gotaland/ulricehamn (2)
Din sökning gav inget resultat. Kontrollera stavningen och testa igen.

Mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling

Sök, hitta och välj din mäklare direkt hos oss. Du hittar oss från norr till söder, mitt i stan och långt ifrån allt vad gatljus heter. Vi är lokala överallt. Med vår söktjänst Hitta mäklare söker du bland våra 1200 medarbetare fördelade på omkring 230 bobutiker. Eftersom alla medarbetare är kopplade till en eller flera bobutiker hittar du mäklarna och deras kollegor via bobutikerna men också till respektive bobutik via medarbetarna.

Så hittar du din mäklare

 
01.

Sök utifrån plats

Sök på område, ort eller postnummer för att hitta den eller de bobutiker som är lokala experter för den aktuella platsen. Vi visar upp till fem bobutiker som bäst matchar din sökning allteftersom du skriver. Antingen väljer du ett av matchningsförslagen eller gör en fritextsökning för att se alla bobutiker som matchar sökningen.

02.

Sök via karta & lista

För att hitta den bobutik du söker zoomar och klickar du dig helt enkelt fram i kartan eller scrollar fram rätt bobutik i listan.

03.

Sök på namn

Vill du hitta en särskild mäklare väljer du "Personer" och söker direkt på namnet. Vi visar upp till fem mäklare som bäst matchar din sökning allteftersom du skriver. Antingen väljer du ett av matchningsförslagen eller gör en fritextsökning för att se alla mäklare som matchar sökningen.

Kontakta mäklaren direkt

När du hittat rätt kan du kontakta bobutiken eller mäklaren direkt, kontaktuppgifter finns tillgängliga direkt i anslutning till din sökträff. Du kan också boka en bostadsvärdering så återkommer vi till dig.