Hoppa till innehåll
Sverige
 
Utgångspris: 
1 295 000 kr
Månadsavgift: 3 870 kr/mån
Anmäl till visning
 • Måndag
   6/12
 • 15:45-16:45
  Anmälan krävs  
 • Boka
Amanda Backman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Amanda Backman
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion
Skellefteå

Orkestervägen 44

Utgångspris: 
1 295 000 kr
Månadsavgift: 3 870 kr/mån
Anmäl till visning
 • Måndag
   6/12
 • 15:45-16:45
  Anmälan krävs  
 • Boka
Amanda Backman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Amanda Backman
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

2rok i absoluta markplan med inglasad balkong!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 63 kvm
 • Lägenhetsnummer: 52-2623-1-91-4
 • Byggnadsår: 1970-73
 • Månadsavgift: 3 870 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 3
 • Hiss: Nej

Välkomna till denna fina lägenhet om 2rok i absoluta markplan med en härlig, inglasad balkong.

Lägenheten erbjuder en rymlig och social planlösning där man disponerar hela 63 kvadratmeter fördelat på två rum och kök samt ett totalrenoverat badrum från 2019. Samtliga ytskikt i lägenheten är gjorda under perioden 2019-2021.

Med fönster åt två väderstreck skapas ett fint ljusflöde bostaden igenom och de väl tilltagna rummen erbjuder öppna och sociala sällskapsytor samt ett enhetligt golv genom hela bostaden som skapar harmoni för ögat. I vardagsrummet finns det gott om plats för både soffgrupp och matplats om man önskar det, härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti mot väster. Köket är vitt och trivsamt med bra förvarings- och arbetsytor samt en separat matplats intill fönstret. Sovrummet är väl tilltaget och här finns en garderobsvägg samt utgång till den inglasade balkongen mot öster med vy mot innergården.

Till lägenheten hör ett källarförråd och i föreningen finns en gemensam tvättstuga att tillgå om man inte önskar tvätta i lägenheten som erbjuder en egen tvättmaskin.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både centrum och naturen. Elljusspår, skogsstigar och grönområden ligger bara en kort promenad från bostaden. ICA kvantum och Coop Erikslid ligger ca 1,5 km från bostaden. På innergården finns en uteplats och en allmän grillplats ska till att byggas i närtid. I skogspartiet bakom husen ligger Riksbyggens nybyggda lekplats "Skogslekparken", en 3000 kvadratmeter stor lekpark som invigdes i oktober 2020. Brf Orkestern är en stabil och omtyckt förening som även erbjuder fina gemensamhetsytor så som en festlokal och hobbyrum.

Vi ses på visningen!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med laminatgolv och tapetserade väggar (-21) som ger en ljus och lantlig känsla. Här finns tre vita nymålade garderober (2020) för förvaring samt plats för avhängning på en platsbyggd hatthylla.

KÖK
Laminatgolv från hallen fortsätter in i köket där väggarna tapetserades 2019. Vita köksskåp och stommar i original. Svart kakel (-18) ovan diskbänken och belysning under överskåp, bänkskiva i laminat samt rostfri diskbänk med dubbel diskho. Utrustningen i köket består av två stycken kombinerade kyl/frys från 2019 i rostfritt, diskmaskin (45 cm) spis, ugn (80cm) samt en köksfläkt.

Separat matplats för ca 4 personer intill fönster med utsikt mot innergården.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget rum med plats för såväl soffgrupp som matbord. Stort fönsterparti mot väster ger ett trivsamt ljusinsläpp. En fin fondvägg med träpanel samt tapet på resterande väggar gjort 2020 ger rummet en mysig och ombonad känsla. Mörkt laminatgolv från 2019. Tak- och golvlister byttes 2020.

SOVRUM
Laminatgolv från 2019 och målade väggar gjort 2021 i en harmonisk och lummig grön färg. Bra förvaringsmöjligheter i fyra stycken garderober som vitmålades 2019, plats för dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler. Här finns också utgången till den inglasade balkongen i österläge med vita panelväggar, heltäckningsmatta samt plisségardiner.

BADRUM
Totalrenoverat 2019 med ny våtrumsmatta på både väggar och golv. Badrummet är utrustat med en dusch som har vikbara duschväggar i klarglas med svarta detaljer och en svart duschblandare (2021), tvättställ med svart kommod, spegelskåp med förvaring och belysning, WC, samt tvättmaskin (2019). De enhetliga färgvalen ger ett modernt och nästan industriellt intryck. I badrummet finns också ett insynsskyddat vädringsfönster.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 63 kvm
Lägenhetsnummer: 52-2623-1-91-4
Utgångspris: 1 295 000 kr
Byggnadsår: 1970-73
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av förråd: Ett lägenhetsförråd ingår

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Flerbostadshus.

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV levereras av ComHem och det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet och den fasta kostnaden för IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Operatör: Bredbandsbolaget. Vid inflytt anmäler du detta till Bredbandsbolaget tfn 0770- 77 70 00. Dit ringer man även om man behöver support.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Skellefteå
Område: Sjungande Dalen

Omgivning

I bostadsområdet har du närhet till förskolor. Skola F-9 går man på den helrenoverade Lejonströmsskolan. Det finns även en idrottsplats med hockeysarg och en mindre sporthall. På sportfältet finns flera gräsplaner och en baseballplan. Ica Kvantum finns inom cykelavstånd och du har inte långt till Bonnstan och strandpromenad vid Skellefteälven. Området är kuperat och grönt vilket gör det till ett barnvänligt och naturskönt område.

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,48222%
Andel av månadsavgift: 0,47815%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Orkestern 5. På fastigheten har under åren 1970-1973 uppförts nio byggnader med adress Orkestervägen 24-44, 90-110 (jämna nr) samt Dirigentvägen 20-42 (jämna nr, ej 32,34,36).

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa. I föreningens fastighetsförsäkring ingår ej bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Orkestern
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1003
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Skellefteå

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Utförda renoveringar och underhåll:
1998 – Miljöstuga och energisparande åtgärder.
1999 – Ombyggnad köksfläktar och badrum
2002 - Fönsterbyte.
2003 - Ventilation.
2005 - Belysning.
2007 – Nya entrédörrar.
2012 – Renoveringar tak.
2014 – Renovering lekparker samt byte av värmecentraler och en tvättmaskin.
2015 - Nya anslagstavlor. Ledbelysning källare.
2016 - Besiktning av badrummen i samtliga lägenheter och vid fuktskada renoverades badrummen. Totalt renoverades 64 badrum med nya rör och golvbrunnar. Byte av armaturer vid entréer.
2018 - Panncentral.
2019 - Utbyggnad och inglasning av balkonger. Bytt ut torktumlare och en mangel i tvättstugan.
2020 - Gemensam lekplats har byggts tillsammans med andra föreningar i området. Nödbelysning genomförd i källargång.
Kommande renoveringar: Kommande renoveringar i föreningen är eventuell ommålning/byte av träpaneler, dålig lukt i trapphus, byte varselband i trapphus m.m. Styrelsen planerar även att undersöka stammarna med kamera för att bedöma ifall byte krävs. Spolning av stammarna kommer att utföras innan undersökning.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en kvartersgård som man kan hyra till en kostnad av 150 kr.
Det finns även ett gym som alla i föreningen för nyttja. Gymmet är utrustat med crosstrainer, roddmaskin, bänkpress, pingisbord och mycket annat.
I föreningens område finns miljöstugor för sopsortering.

Inom området finns tre tvättstugor som medlemmarna får nyttja. Dessa är belägna på adress Dirigentvägen 24, Orkestervägen 32 och Orkestervägen 98.

Parkering

Föreningen har 64 bilplatser och 102 carportar.
Alla platser är med eluttag.
P-stolpe går att hyra för 175 kr/månad inkl. ström.
Carport går att hyra för 270 kr/månad och en större carport går att hyra för 350 kr/månad (handikapp)
Separat kö gäller till samtliga bilplatser och i dagsläget finns dessvärre ingen ledig plats men man får ha bilen på besöksparkeringen tills vidare (med lapp för parkeringstillstånd).

Köparen anmäler sig till HSB Norrs kundservice om de vill ställa sig i kö 010-303 20 00.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Styrelsen har fastställt budgeten för 2021 och beslutat om oförändrade årsavgifter.

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Utgångspris

1 295 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 870 kr
inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband, hushålls-el och balkongtillägget.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 132 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 165 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-05-08
Besiktningsman: Tomas Edenor, Aktea Energy

Inre reparationsfond

Summa: 396 kr
Beskrivning: Avsättning 17kr/månad

Onlinevisning

Se visningen genom att logga in på Mina sidor

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritning

Karta & område

Orkestervägen 44, Skellefteå

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3870 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.
Läs om våra Coronaregler för visning.

6
dec
Anmälan krävs
Mån 15:45-16:45
Välj tid
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning