Hoppa till innehåll
 
Pris: 
6 895 000 kr
Månadsavgift: 6 375 kr/mån
Anmäl intresse
Sophia Åkerman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sophia Åkerman
Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion
Ekerö

Kontringsvägen 28, Hus nr 11

Pris: 
6 895 000 kr
Månadsavgift: 6 375 kr/mån
Anmäl intresse
Sophia Åkerman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sophia Åkerman
Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion

Populära & attraktiva Ekerövallen!

  • Typ: Parhus
  • Rum: 6, varav 3 sovrum
  • Boarea: 138 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1011
  • Byggnadsår: 2022/23
  • Månadsavgift: 6 375 kr
  • Driftkostnad: 2 925 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3

Passa på, nu återstår endast en bostad av den stora modellen! Välkomna till Ekerövallen och etapp 2. Här uppför Småa Bostad mycket trivsamma och trevliga bostäder i tre våningar om 138 kvm fördelade på sex rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport.

Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum samt en wc/dusch. På plan 3 återfinns ett underbart ljust vardagsrum om ca 28 kvm med fönster åt tre väderstreck. Här kan man om så önskas inreda till flera sovrum/ arbetsrum.

Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp. bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad!

Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city.

Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv!

Planerad inflytt sommaren 2023.

Varmt välkomna in i vårt visningshus!

Om Bostaden

Beskrivning

Huset har genomgående vitlaserat mattlackat 3-stavs eklamellparkett , vitmålade väggar och vitmålat innertak. Vita släta innerdörrar med handtag i borstat stål.

ENTRÉPLAN med skön golvvärme.
HALL
Välkomnade och trevlig hall med praktiskt klinkergolv i ljusgrå ton och med skjutdörrsgarderob med spegeldörrar, inrett med hatthylla och garderob.

KÖK MED MATPLATS
Stilrent Ballingslöv kök med släta luckor "Bistro" i kulör pärlgrå med kromade handtag. Fräsch arbetsbänk i vit laminat med underlimmad rostfri ho. Praktiskt stänkskydd i vitt kakel (ca 10 x 30) i liggande halvstensförband med grå fog. Bänkbelysning i form av LED. Blandare med diskmaskinsavstängare samt städskåp.

Maskinpark från Husqvarna
Ugn
Mikrovågsugn
Induktionshäll
Diskmaskin - integrerad
Kyl -rostfri
Frys - rostfri
Fläkt - utdragbar från Electrolux.

VARDAGSRUM
Ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till altan och trädgård.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Fräscht badrum med badkar samt tvättstugedel. Vitt blankt väggkakel (ca 20x40) i liggande halvstensförband med ljusgrå fog och ljusgrått klinker (ca 15x15) i rak sättning med grå fog.. Vitt tak med infällda spotlights. Tvättställskommod med grå lucka samt spegelskåp och belysnings, wc, handdukstork och badkar.
Tvättmaskin & Torktumlare från Husqvarna. Här finns även frånluftsvärmluftspumpen (Nibe).

ÖVRE PLAN
ALLRUM
Ljust trevligt allrum med två fönster. Detta rum går enkelt att göra om till ett extra sovrum om så skulle önskas.

SOVRUM 1, 2 OCH 3
På det övre planet återfinns tre ljusa och fina sovrum.

WC/DUSCH
Helkaklat duschrum med skön komfort golvvärme (el). Vitt blankt väggkakel (ca 20x40) samt ljus grått klinkergolv (ca 15x15) och spotlights i tak. Tvättställskommod med 2 st lådor i grått, spegelskåp med belysning, wc samt duschvägg i klarglas.

PLAN 3
Stort härligt allrum om ca 28 kvm där flera fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Om flera sovrum/arbetsrum önskas går det enkelt att dela av detta stora rum.

FÖRRÅD
Separat kallförråd.

Sammanfattning

Typ: Parhus
Rum: 6, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 138 kvm
Lägenhetsnummer: 1011
Pris: 6 895 000 kr
Byggnadsår: 2022/23
Driftkostnad: 2 925 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnadspecifikation;
Grundläggning: Balkgrund
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Yttertak: Papp
Fönster: Aluminium
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme på entréplan. Radiatorer på övre planen. Komfortvärme (el) i badrum på övre plan.
Modulskarv förekommer på samtliga våningsplan.

Innerväggar: Vitmålade
Innertak: Vitmålade
Golv: Vitlaserad mattlackad 3-stavs eklamellparkett.
Socklar: Vita.
Fönsterbrädor: Mellangrå kalksten.
Innerdörrar: Släta vita
Garderober: Vita med handtag i borstat stål. cc 128mm.
Strömbrytare och eluttag: Vita
Takhöjd: Generell takhöjd 2,50 m. Nedsänkt tak i bad och del av hall pga. installation av spotlights samt schakt.

Tomt/balkong/uteplats

Altan: Trädäckad härlig altan med utgång från vardagsrummet.
Upplåten mark: Till varje bostad tillhör en upplåten tomt

Tv/Internetanslutning

Telia öppen fiber. Abonnemang tecknas av bostadsrättshavaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme på entréplan. Radiatorer på övre planen. Komfortvärme (el) i badrum på övre plan.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Ekerö
Område: Ekerö Tätort

Omgivning

Träkvista är ett sjönära populärt villaområde på Ekerö.
Vackra promenadvägar längs med Mälarens strand och nära till populära badet Södran och barnvänliga Lundhagsbadet med sandstrand och badbryggor. Här hålls det simskola på somrarna.

Träkvista är ett sjönära, uppväxt och grönt område med skiftande arkitektur som ger området en mysig prägel. Det finns två badstränder inom området, Södran och Lundhagsbadet. Vid Träkvista torg finns livsmedelsbutik, pizzeria, presentbutik, frisör mm. I närområdet finns flera förskolor och skolor. En stor ombyggnad av Träkvista torg planeras.

I Ekerö centrum finns en välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning, bibliotek, konditori, systembolag, infartsparkering mm.

Vid Jungfrusund återfinns Jungfrusunds Marina med sjökrog samt den nybyggda Sjöstaden med gym, restauranger, bageri, butiker mm.

Ekebyhovs slott har en fin park att promenera i och även ett fik och en lunchservering.

På Ekerö finns tre golfbanor, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor- även för de minsta. För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med bl.a. fotbollsplan, tennisbana och isbana samt Ekebyhovs skidbacke och Jungfrusundsåsens skid- och motionsspår. Ett badhus är under uppförande.

Med buss till Brommaplan tar det ca 20 min, med bil ca 15 min. Bara ca 5 min med bil från Träkvista går bilfärjan från Ekerö till Slagsta. För utförligare info och turlista gå in på www.farjerederiet.se. Från Ekerö centrum går SL´s pendelbåt till Klara Mälarstrand, resan tar ca 50 minuter.

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Allmänt

Föreningens namn: Brf Gällsta 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Ekerö
Markägare: Föreningen äger marken

Parkering

Parkering i anslutning till huset. Parkering för 2 st bilar varav den ena i carport

Ekonomi

Pris

6 895 000 kr

Månadsavgift

6 375 kr

Driftkostnader

2 925 kr/mån
Kommentar: Driftskostnaderna är endast uppskattade då det är en nyproduktion.
Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende: El (värme och hushållsel), hemförsäkring samt tv/ fiber. Föreningen tecknar en gemensam bostadsrättstillägg som komplement till bostadsrättshavarnas hemförsäkring.
Vatten: Bostadsrättshavaren debiteras efter faktisk förbrukning av bostadsrättsföreningen.
Sophämtning: Föreningen debiterar resp bostadsrättshavare. Bostadsrättshavare bestämmer själv storlek på sopkärl. Uppskattad årsavgift är 2681kr och baseras på ett kärl om 190L.

Fördelas enligt följande

Sophämtning: 225 kr
Vatten: 350 kr
Uppvärmning: 1 250 kr
0 kr
Hushållsel: 1 100 kr

Alla bilder och film

+ 32 Visa alla 38 bilder
 

Drönarvy

Börja titta

Planritning

Karta & område

Kontringsvägen 28, Hus nr 11, Ekerö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Finansinspektionens regler gör det möjligt för bankerna att bevilja amorteringsfrihet under de första fem åren vid köp av nyproduktion. De flesta bankerna kräver ändå samma amortering som vid köp av begagnad bostad.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6375 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Finansinspektionens regler gör det möjligt för bankerna att bevilja amorteringsfrihet under de första fem åren vid köp av nyproduktion. De flesta bankerna kräver ändå samma amortering som vid köp av begagnad bostad.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Sophia Åkerman

Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning