Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 950 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Andreas Bergström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Andreas Bergström
Reg. Fastighetsmäklare, Partner
Uttran

Tant gröns väg 46

Månadsavgift: 4 950 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Andreas Bergström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Andreas Bergström
Reg. Fastighetsmäklare, Partner

Nybyggt småhus i bostadsrättsform!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 125 kvm
  • Lägenhetsnummer: 2101
  • Byggnadsår: 2019-2020
  • Månadsavgift: 4 950 kr
  • Driftkostnad: 2 100 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Nej

På en lugn gata i omtyckta Uttran ligger detta trivsamma tvåplanshus i bostadsrättsform där möjlighet finns att bara flytta in och trivas. Stor och vacker terras med fantastiskt utsikt i utmärkt solläge. Entréplanet erbjuder grovingång med tvättstuga, kök, loungedel, duschrum, matplats samt ett sovrum som går att göra om till ett mindre vardagsrum. Övre plan erbjuder, vardagsrum, tre sovrum samt badrum. Mycket bra förvaring i flera extrautrymmen. Vid sidan av huset finns uppfart och carport plats för två bilar samt förråd. Med tanke på hörnläget finns det även plats för fler bilar vid sidan av huset. Bra läge nära skolor, affärer, kommunikationer, natur och sjöar.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning till höger. Direkt till vänster möts du av en loungedel där det finns plats för mindre soffgrupp. Ljus ekparkett och målade väggar.

KÖK: Stilrent kök i L-form med bra förvarings och arbetsmöjligheter. Vita köksluckor, stänkskydd i vitt samt mörk bänkskiva. Maskinellt finns induktionshäll, ugn, mikro, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys i vitt. Ljus ekparkettgolv och målade väggar.

MATPLATS: Trevlig matplats med plats för större matbord. Idag finns det ett sovrum till höger om matplatsen där det finns möjlighet att göra om till ett mindre vardagsrum. Ljus ekparkettgolv och målade väggar. Via matplatsen når du den stora uteplatsen.

BADRUM: Helkaklat duschrum med moderna färgval. Här finns duschvägg, kommod i vitt, spegelskåp, WC, golvvärme, badrumsskåp med förvaring.

TVÄTTSTUGA/ GROVENTRÉ: Praktisk tvättstuga med klinker på golv med golvvärme. Här finns tvättmaskin, värmepump, torkskåp samt grovho.ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM: Trevligt vardagsrum Här finns gott om plats för soffgrupp och mediamöbel.

SOVRUM 1: Här finns gott om plats för dubbelsäng samt förvaring i flertalet garderober. Ljus ekparkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 2: Plats för säng samt annat möblemang. Ljus ekparkett och målade väggar.

SOVRUM 3: Med plats för säng samt annat möblemang. Fondvägg, målade väggar samt ljus ekparkett.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med moderna färgval. Här finns badkar, kommod i vitt, spegelskåp, WC, golvvärme samt handdukstork.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 125 kvm
Lägenhetsnummer: 2101
Byggnadsår: 2019-2020
Driftkostnad: 2 100 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Enligt ekonomiska planen:
Föreningens byggnader består av 23 småhus. Husen består av 2 plan med bottenplatta på mark med golvvärme. Fasaden består av liggande panel samt taken av bandtäckt plåt för hus med pulpettak och betongpannor för hus med sadeltak.

Tv/Internetanslutning

Enligt ekonomiska planen:
Fastigheterna är anslutna till bredbandsnät med öppen fiberanslutning. Ingår ej i avgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Enligt ekonomiska planen:
Uppvärmning: Varje hus utrustas med en egen fråluftsvärmepump med mekaniskfrånluft med värmeåtervinning. Kostnaden för uppvärmning ingår ej i avgiften. Vattenburen golvvärme på nedre plan.

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Vatten: Fastigheterna är anslutna till det kommunala nätet. Varje byggnad har egen anslutning för förbrukning och drift av vatten och avlopp. Ingår ej i avgiften.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Botkyrka
Område: Tumba

Omgivning

Välkommen till Uttran som tillhör Botkyrka kommun
Här finns både villor, bostadsrätter och hyresrätter. Omgivningen är naturskön med goda kommunikationer till både Stockholm och Södertälje.

Kommunikationer
Det Buss 715 går till Tumba Centrum och restid ca 5-10 minuter. Vill man ta en promenad så tar det ca 25-30 min. Från Tumba Centrum går pendeltåget mellan Stockholm C (restid ca 25 min) och Södertälje C (restid ca 15 min). Tåget går även hela vägen till Arlanda flygplats.

Natur och fritid
Är du en natur och friluftsmänniska?
Här finns allt från skid- och skridskoåkning på vintern när isen lägger sig på Utterkalven tack vare dess långsmala utformning. Till trevliga badplatser vid Möllebadet och Brosjön och fina skogsstigar och motionsspår under sommaren.
Friluftsområdet Garnudden ligger ca 10 min med bil från Uttran här finns bl.a. tennishallen, utegym, Möllebadet och ett motionsspår på 2,5 km för dig som gillar att motionera. Naturreservatet Vinterskogen ligger söder om Uttran villasamhälle. Den samlade bebyggelsen i Uttran har en start redan från början av 1900-talet. Den är kulturhistoriskt intressant och byggnaderna har ofta tydliga drag av jugendstil. Dessutom finns det en runsten från vikingatiden.

Affärer och restauranger
Uttran erbjuder livsmedelsaffärer (Nära dej) och restauranger. Med närhet till Tumba centrum finns allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, klädbutiker, bibliotek, systembolaget och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Skolor & förskolor
Gångavstånd till flertalet skolor med årskurs 1-9 samt förskolor. Populära skolor för uttranbor är b.la Kassmyraskolan och Broängsskolan samt flera förskolor finns i området bl.a. förskolan Kärrspiran. Nu finns även Jensen grundskola och förskola. För mer information besök gärna kommunens hemsida på www.botkyrka.se

Övrigt
I närheten av Tumba C finns också bilskola, polis och Svenska kyrkan för dig som vill göra ett besök.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 4,3478%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Enligt föreningens hemsida feb-20:
Brf Sandstugan 2 ligger på Tant gröns väg, Uttran.
Föreningen består av 23 småhus. Husen uppfördes 2019-2020.
Husen har en boarea på 125 m2 (5 RoK). Husen är ljusa och välplanerade. De flesta som bor här är barnfamiljer, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Sandstugan 2
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Botkyrka
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Enligt ekonomiska planen:

Byggnaderna är nyproducerade varför något underhållsbehov, förutom normalt löpande underhåll, inte beräknas föreligga under år 1-10.

Parkering

Till varje bostadsrätt hör en parkeringsplats utanför huset med plats för två bilar. Denna bostad har även en asfalterad parkeringsplats vid sidan av huset.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 950 kr

Driftkostnader

2 100 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 1 700 kr
Vatten: 400 kr

Alla bilder

+ 29 Visa alla 35 bilder
 

Karta & område

Tant gröns väg 46, Uttran

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning