Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 424 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ramlösa

Bendzgatan 33E

Månadsavgift: 6 424 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Radhus i toppskick på perfekt läge intill Ramlösa Brunnspark!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 114 m2
  • Lägenhetsnummer: 3016
  • Byggnadsår: 1990
  • Månadsavgift: 6 424 kr
  • Driftkostnad: 700 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till Bendzgatan 33E - ett topprenoverat radhus på perfekt läge intill Ramlösa Brunnspark. Med modern öppen planlösning på entréplan, två badrum, tvättstuga samt fyra sovrum samlade på ovanvåningen ryms plats för både gemenskap och egen tid för hela familjen. Ett otroligt fint hus med genomgående stilren interiör och välplanerade ytor samt en stor och underbar terrass i soligt söderläge. I den grönskande nordöstra delen av Helsingborg, erbjuder Ramlösa en perfekt mix av natur, bra skolor, butiker och närhet till både buss och tåg. Njut av närheten till Ramlösa brunnspark där du kan ta långa promenader längs de välskötta stigarna eller ge dig ut på cykeltur. Varje dag blir en äventyrsresa för de små när de upptäcker lekplatser, parker och möjligheter till roliga aktiviteter i naturen. En underbar plats för barnen att växa upp på!

Direkt när du stiger in i hallen får du översikt över hela entréplanet bestående av stort och öppet kök och vardagsrum, badrum samt separat tvättstuga. Köket som renoverades 2021 har grå inredning från IKEA med stämningshöjande belysta vitrinskåp, stora arbetsytor och en rejäl köksö med integrerad spishäll. Ett fullutrustat och modernt kök med uppsikt över vardagsrummet - här går matlagning och socialt umgänge hand i hand. Vardagsrummet har burspråk och dörr ut till terrassen som vittnar om härliga middagar och sena grillkvällar under markisen. Terrassen är både insynsskyddad och lätt att underhålla, dessutom finns där ett stort isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter.

En trappa upp ligger de fyra sovrummen tillsammans med bostadens andra badrum. Samtliga rum är ljusa, med generös takhöjd och de två större sovrummen har garderobsvägg, med gott om klädförvaring. Med två ordentliga badrum, ett med badkar och ett med dusch blir vardagen enklare, och tvättstugan som rymmer både arbetsyta och förvaring är en dröm för barnfamiljen. Radhuset är beläget i ytterkanten av bostadsrättsområdet vilket innebär färre grannar, mer ljus och fritt läge på terrassen. På Bendzgatan bor du i trevlig bostadsrättsförening där både uppvärmning, vatten, tv-kanaler samt en parkeringsplats ingår i avgiften.

Här kan du flytta rakt in och jag lovar att du kommer älska allt med den här bostaden! Är du intresserad av att komma på förhandsvisning eller vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jenny Nilsson.

Om Bostaden

Beskrivning

KÖK & VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning, totalrenoverat 2021. Hela bostadsplanet har nytt genomgående parkettgolv och släta vita väggar. Genomgående ljus med fönster i två väderstreck, trevligt burspråk i vardagsrummet samt utgång till terrassen. Köket har grå inredning från IKEA med gott om arbetsyta och förvaring samt vitrinskåp med belysning. Matchande köksö med integrerad spishäll samt inbyggda vitrinskåp med belysning. Maskinparken består av ugn från Electrolux (2021), kombinerad micro/ugn från Electrolux (2021), diskmaskin från Electrolux (2021), Induktionshäll med inbyggd köksfläkt från Whirlpool (2021), kyl & frys från Samsung (2017).

BADRUM & TVÄTTSTUGA
I bostaden finns två badrum, ett på vardera våning samt separat tvättstuga på entréplan. Badrummet på entréplan renoverades 2008 och är helkaklat i vitt och grått, har duschhörna med glasdörrar, wc, vask och spegelskåp. Den intilliggande tvättstugan renoverades 2022 med nya ytskikt, hel garderobsvägg samt vask och bänkskiva. Tvättmaskin & torktumlare från Samsung (2019). Badrummet på andra våningen renoverades 2019 med ny inredning samt målning av våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns badkar med glasvägg, kommod, wc samt spegel med LED-belysning.

SOVRUM
Bostaden har fyra sovrum på plan två, där samtliga rum har genomgått renovering under 2020-2021. Sovrummen är i varierad storlek med två större rum med hel garderobsvägg samt två mindre rum. Klassiska parkettgolv och målade väggar, två av rummen har fondtapet.

UTEMILJÖ
Från vardagsrummet nås terrassen i soligt söderläge. Här finns trallgolv, staket och en stor markis vilket skapar en privat och insynsskyddad plats med minimalt underhåll. Det tillhörande förrådet isolerades och renoverades upp 2019. Terrassen är högt belägen och vetter mot föreningens parkeringsområde nedanför. På entrésidan finns en mindre uteplats med trallgolv (2023) med plats för loungemöbler.

ÖVRIGT
Hela bostaden har under 2016 fått nya lister, nya innerdörrar samt beslag. All el i bostaden är jordad och 2017 lades golv på hela vinden.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 114 m2
Lägenhetsnummer: 3016
Byggnadsår: 1990
Driftkostnad: 700 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Radhus i 2 plan.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät (Comhem). Kabel-tv ingår i avgiften.
Internetthastighet upp till 1200/100 Mbit/s (ej fiber).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Helsingborg

Omgivning

Ramlösa betraktas som en av de mest attraktiva stadsdelarna och ligger strax utanför centrala Helsingborg. Ramlösa är mycket omtyckt för sina vackra omgivningar och gröna miljö, men är förmodligen mest känd för sitt mineralvatten med ursprung ur en flera hundra år gammal hälsobrunn. Länge verkade Ramlösa som kurort och miljön kring hälsobrunnen är välbevarad.

Ramlösa är ett lugnt och barnvänligt område. Kommunikationerna är goda och med närhet till både E4:an, E6:an och Ramlösa station är det perfekt för pendlaren. Det finns ett flertal förskolor, bland annat Brunnsalléns fsk, Musikantens fsk och Humlegårdens fsk, alla på bekvämt hämtnings- och lämningsavstånd. Ramlösa friskola, Brunnsparksskolan och Västra Ramlösa skola ligger alla på kort cykelavstånd för de större barnen.

Ramlösa Brunnspark är en dalgång och områdets mest betydelsefulla grönområde. Här möter man lummiga träd och buskar, lövskog, porlande bäckar, slingrande stigar, ett rikt djurliv och öppna gräsytor. I Brunnsparken ligger ett flertal kulturhistoriskt värdefulla byggnader, varav de flesta är skyddade som byggnadsminne; t ex Brunnshotellet, Läkarvillan och Vattenpaviljongen. Byggnaderna närmast hälsobrunnen består till största delen av villor från slutet av 1800-talet. Utanför detta område har det från 60-talet och framåt byggts både villor och radhus.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 5%

Om föreningen

Föreningen har 20 lägenheter. Fastigheten är klassad som småhus.

Gemensamma utrymmen

Till varje bostadsrätt finns tillhörande uteplats med eget förråd samt en p-plats på föreningens parkeringsområde. Föreningen har även en gemensam innergård som föreningens medlemmar själva ser efter 4 ggr/år.

Parkering

Till bostadsrätten tillhör en p-plats som ingår i avgiften. Fri parkering finns i gatan.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 424 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, parkeringsplats och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

700 kr/månad
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 700 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Uppgift om pantsättning saknas

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta och område

Bendzgatan 33E, Ramlösa

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6424 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Helsingborg
Bendzgatan 33E
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning