Hoppa till innehåll
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
373 000 kr
Månadsavgift: 376 kr/mån
Anmäl intresse
Pär Olsson Björnström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Pär Olsson Björnström
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Sälen

Veckoägt boende Timmerbyn 3

Pris (Utgångspris): 
373 000 kr
Månadsavgift: 376 kr/mån
Anmäl intresse
Pär Olsson Björnström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Pär Olsson Björnström
Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Välkommen till ett bekymmersfritt veckoägt boende!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 100 kvm
  • Byggnadsår: 2005
  • Månadsavgift: 376 kr
  • Upplåtelseform: Andelsrätt

Prisexempel gäller vecka 13 i Sälen. Priser från 47000 - 478000/vecka.
BRF Timmerbyn 3 ligger i Lindvallen och består av fem stugor med vardera två lägenheter. Den stora lägenheten på 100 m² är i 2-plan och med plats för upp till tio personer. Här finns ett mysigt allrum med braskamin och möjlighet till härligt soffhäng efter en dag på fjället samt bra med plats för middagar med familj och vänner! Stugorna är byggda 2005 och helt renoverat år 2014.
De mysiga timmerhusen består av två lägenheter vardera där ni bor i en ombonad miljö med närhet till natur, aktiviteter och butiker. Utanför husen finns parkeringsmöjligheter och vid entrén finner ni ett förråd att ställa av och låsa in t ex skidor.
Hallen är rymlig och bjuder på gott om utrymme för ytterkläder samt en tork för fuktiga skor och torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit blöta efter dag med utflykter. I hallen hittar ni även en liten toalett samt trappan upp till övervåningen.
Allrummet och köket har öppen planlösning och här hittar ni en braskamin som skapar skön komplementsvärme och mysfaktor. Matbordet och soffan har bra med plats för stora sammankomster med familj och vänner, köket är fullt utrustat med bra planering på liten yta.
På övervåningen hittar ni tre sovrum med plats för åtta personer, ett allrum med möjlighet till avskildhet och en bäddsoffa som rymmer två personer. Här finns även två badrum varav den ena har tvättmaskin samt bastu.

Allmänt om upplägget
Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet.
När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 3 sovrum
Boarea: 100 kvm
Pris (Utgångspris): 373 000 kr
Byggnadsår: 2005
Upplåtelseform: Andelsrätt

Allmänt

Län: Dalarna
Kommun: Malung-Sälen
Område: Lindvallen

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Allmänt

Föreningens namn: BRF Timmerbyn 3
Kommun: Malung-Sälen

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

373 000 kr

Månadsavgift

376 kr

Alla bilder

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Karta & område

Veckoägt boende Timmerbyn 3, Sälen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 376 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning