Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
695 000 kr
Sammanfattning
Pris (Utgångspris): 
695 000 kr

Kvarsebo-djupvik 1:41,

  • Typ: Tomt
  • Tomtarea: 1 800 kvm
  • Driftkostnad: ca 1 000 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Tomt invid vackra Bråviken

Fakta

Fakta om tomten

Sammanfattning

Typ: Tomt
Tomtarea: 1 800 kvm
Pris (Utgångspris): 695 000 kr
Driftkostnad: ca 1 000 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse

Byggnadssätt

Vatten: Vatten saknas
Avlopp: Avlopp saknas
Byggrätt: I byggnadsplan 05-KVA-299 från 1968 står att här får uppföras fristående fritidshus om totalt 100 kvm byggyta med ett våningsplan. Avstånd till tomtgräns ska vara minst 6 meter (uthus kan efter grannars medgivande förläggas närmre tomtgräns). Huvudbyggnad får uppföras med max 3,5 meter byggnadshöjd (vind får inte inredas), max taklutning är 25 grader. Uthus får uppföras med max 2,5 meter byggnadshöjd och max 3,5 meter nockhöjd. Fiber och el finns vid tomtgräns, för köparen att beställa anslutning till.
Enligt mail från Norrköping Kommun är det OK att anlägga WC-avlopp, troligen med endast slamavskiljare och infiltration men ev. kan högre skyddsnivå krävas. Kontakta mäklaren och Norrköpings Kommun för ytterligare info.

Tomt/balkong/uteplats

Skogsbevuxen råtomt med sjöglimt.

Allmänt

Län: Östergötland
Kommun: Norrköping
Fastighetsbeteckning: NORRKÖPING KVARSEBO-DJUPVIK 1:41
Visa all fakta

Omgivning

Restid från Stockholm ca 1,5 timme, och närheten till Skavsta, ca 40 minuter, ger ypperliga möjligheter för den som tillbringar vinterhalvåret på sydligare breddgrader. För vidare biltransport söderut finns gratis bilfärja mellan Kvarsebo och Skenäs.

Omgivningen präglas av Kolmårdens trolska skogar och mäktiga klippformationer. Bråvikens strand är alltid lockande och varierande med allt från inbjudande sandstränder till rasklippor. Här ges möjlighet till klättring, vandring, bär- och svampplockning, bad, kanotutflykter, segling, fiske eller att bara njuta av lugnet.

Utflykter med båt öppnar för nya äventyr med många egna smultronställen att upptäcka. Söderut har vi Sankt Annas- och Gryts vilda skärgård med en vidsträckt arkipelag av obebodda öar att utforska och verkligen njuta lugnet. Norrut har vi Stockholms Skärgård på bekvämt avstånd.

Båt kan man lämpligen ha vid Nävekvarns småbåtshamn som i sig är en riktig sommarpärla bara 9 km bort. Här finns utöver den bevakade småbåtshamnen, sjömack, restauranger, fik, camping och ett båtmotormuséum.

Arkösund på ca 13 sjömils avstånd har en jättefin hamn med glass, fik, fiskbutik och sjömack, och här finns dessutom en riktigt bra restaurang på Arkösunds Hotell.

Oxelösunds hamn, ca 16 sjömil (35 km landvägen), har också sjökrog och mack, och vill man handla på sig för några dagar hittar man stora fina Ica och systembolaget på torget. Passa på att besöka den nedlagda försvarsanläggningen Femörefortet som vaktade Bråviken och var hemlig under kalla kriget.

Nyköping (33 km) är en fin liten stad med mycket butiker och en trevlig hamn med många småkrogar och pubar. Passa då gärna på att besöka Nyköping Slott och känn historien som är inpräglad i stenmurarna.

Krokek (24 km) med flera restauranger, camping och bra gästhamn är alltid ett trevligt utflyktsmål. Här kan man besöka Marmorbruket och imponeras av hur den världskända Kolmårdsmarmorn bröts med enkla metoder.

Som golfare har du flera golfbanor att välja mellan; Nyköpings Golfklubb (36 hål) och Kiladalens golfklubb (24 hål) ligger båda strax utanför Nyköping ca 29 km bort. Mauritzberg med sin 27-hålsbana och inbjudande restauranger ligger på andra sidan Bråviken (Ca 19 km bilväg via skenäsfärjan).

Kolmårdens djurpark ligger 15 km bort och bjuder på upplevelser för såväl liten som stor. Djur från hela världen; stora och farliga samt gulliga man får klappa. Tropicarium och delfinarium med spektakulära shower. Med ett dussin olika åkattraktioner finns allt från safari i linbana över djurparken till Wildfire med åkturer i 115 km/h, upp och ner samt allt från tyngdlös till 4 G-krafter.

Till Norrköpings stora utbud av kultur och shopping tar du dig lätt med bil antingen via utflyktsvägen norr om Bråviken (43 km) eller via Vikbolandet med hjälp av Skenäsfärjan.

Planbestämmelser

Djupvik 1:5 Och 1:6, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19680123)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Norrköping Kvarsebo-Djupvik Ga:1 - VÄG (Djupvik-Sjöberga Vägsamfällighet)

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

695 000 kr

Driftkostnader

ca 1 000 kr/år

Fördelas enligt följande

Väg: 1 000 kr

Taxering

Mark: 294 000 kr
Totalt: 294 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 135 000 kr.

Alla bilder

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Karta & område

Kvarsebo-djupvik 1:41,

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Torsten Karlsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Torsten Karlsson

Fastighetsmäklare