Hoppa till innehåll

3D-visning – bostadsvisning tillgänglig dygnet runt

Genom att erbjuda 3D-visning kan alla spekulanter gå på visning av din bostad när de vill och var de vill – utan att de behöver befinna sig på plats. Allt som behövs är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling.

3D-visning är en ny tjänst hos oss på Svensk Fastighetsförmedling som levereras i samarbete med företaget Objekt360. Bostaden fotas med speciella kameror och genom en unik teknisk lösning genereras interaktiva 3D-vyer av bostaden. Vyerna paketeras till en så kallad 3D-visning som sen publiceras på bostadens webbannons på svenskfast.se, tillsammans med övrigt material som bilder, text, kartor och dokument.

> Se alla bostäder som erbjuder 3D-visning

Ett nytt sätt att gå på visning – nästan som i verkligheten

Att erbjuda 3D-visning när du ska sälja din bostad är ett bra komplement till den traditionella visningen och visningsmaterialet, särskilt nu när vi lever i en värld där all media blir mer rörlig och självbestämmande.
För bostadsköpare ger 3D-visningen en möjlighet att se, uppleva och utvärdera bostaden innan och efter visningen, hemma i lugn och ro. Det är enkelt att navigera i 3D-vyn, genom ett användarvänligt och enkelt gränssnitt kan besökarna med några enkla klick och i egen takt ta sig runt i och utforska bostaden.   

3D-visningen fungerar på dator, läsplatta och mobil. Allt som behövs är en internetuppkoppling samt en webbläsare som stöder standarden för 3D, Open GL.

Nå fler möjliga köpare

Att erbjuda 3D-visning är även bra för spekulanter som bor på andra platser i landet och inte kan närvara fysiskt på en planerad visning. Som säljare maximerar du antalet visningar av din bostad vilket ökar dina chanser att snabbt hitta rätt köpare och på så sätt få rätt betalt.

3D-visning i korthet

  • Ny teknik som genererar en interaktiv 3D-visning av din bostad.
  • Användarvänligt och enkelt gränssnitt som fungerar på dator, läsplatta eller mobil. 
  • 3D-visningen marknadsförs på bostadens webbanonnons på svenskfast.se
  • 3D-visning är ett modernt och bra komplement till den traditionella visningen.
  • Du når fler möjliga köpare. 

Vill du visa din bostad med 3D-visning?

Ta kontakt med din närmaste mäklare så får du mer information.