Hoppa till innehåll

Bjud grannen på En Stänkare

0% alkohol, 100% grannskapande

En Stänkare har utformats i nära dialog mellan Carlbaum’s och Svensk Fastighetsförmedling med inspiration från cocktailen Boulevardier bestående av bourbon, Campari och vermouth. En Stänkare har en syrlig strävhet ifrån alkoholfritt vitt vin och granatäpple, maltig sötma från mörk sirap och är full med kryddig apelsinsmak med en tydlig beska av malört. En Stänkare är ett KBT-program i flytande form som hjälper dig att bryta isen mellan dig och din granne. 

Serveringsförslag

Bjud på en grannskapande drink

En Stänkare är en hantverkstillverkad alkoholfri aperitif på alkoholfritt vitt vin med smak av granatäpple, apelsin, malört och andra kryddor. 

En Stänkare

Instruktioner 

Servera i låga dricksglas med stora iskuber och lite pressad apelsinzest. Föredrar du i stället att servera den som drink så kommer här två serveringsförslag.

En Stänkare Sour

Mönster_bildhållare.jpg

Ingredienser (för två drinkar)

10 cl En Stänkare  

8 cl citronjuice  

2 cl sockerlag  

Äggvita från ett ägg  

Instruktioner 

Mät upp alla ingredienser och häll dessa i en shaker (eller behållare med lock). Skaka en gång utan is så att ett skum bildas. Tillsätt is och skaka ytterligare en gång. Sila av i två cocktailglas och garnera med apelsinzest. 

En Stänkare Spritz 

Ingredienser (för två drinkar)

8 cl alkoholfritt mousserande vin  

12 cl En Stänkare  

6 cl kolsyrat vatten  

Instruktioner 

Fyll två vinglas med is. Tillsätt 6 cl av En Stänkare, 9 cl alkoholfritt mousserande vin och 3 cl sodavatten i varje glas. Rör om försiktigt med en sked så att allt blandas väl. Garnera med en apelsinskiva. 

 

Nyfiken på att testa En Stänkare?

Drycken En Stänkare erbjuds i samband med bostadstillträden och kommer finnas tillgänglig på Urban Deli Sveavägen i Stockholm, unBooze.se samt i Svensk Fastighetsförmedlings 230 bobutiker.

Om Carlbaum's

Carlbaum’s är en av Sveriges främsta och mest innovativa producenter av alkoholfria drycker som vunnit flera välrenommerade internationella priser. Carlbaum’s experimenterar fram och utvecklar helt unika produkter och producerar dessa för hand i liten skala.

Ställ rätt frågor till grannen

Skapa en omedelbar och meningsfull relation med dina grannar genom att använda kraften i de rätta frågorna. Forskning har visat att genom att ställa de rätta frågorna kan du snabbt och enkelt bygga upp en känsla av närhet på kort tid. Vi har handplockat tio frågor som är perfekta för att ställa till grannen.