Hoppa till innehåll
 
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Karl Fredrik Wahn, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Karl Fredrik Wahn
Franchisetagare & reg. fastighetsmäklare
Christian Sternek, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christian Sternek
Nyproduktionsansvarig
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Trelleborg

Plus

Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Karl Fredrik Wahn, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Karl Fredrik Wahn
Franchisetagare & reg. fastighetsmäklare
Christian Sternek, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christian Sternek
Nyproduktionsansvarig
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

När du vill ha mer och sköta mindre

  • Bebyggelsetyp: Nyproduktion 55+ boende med både lägenheter och radhus.
  • Rum: 2 - 4
  • Boarea: 45 - 95 m2
  • Antal bostäder: 45
  • Upplåtelseform: BRF
  • Inflyttning: 2026

Där Vindarnas väg möter Östervångsvägen i Trelleborg bygger vi nu Plus - ett nytt trivsamt 55+-boende för dig som vill ha stadskärnan inom räckhåll och naturen som blickfång. Vi kallar det Plus, eftersom det erbjuder en lång rad plusfaktorer för dig som känner dig färdig med villaboendet och nu söker ett bekvämare och mer lättskött boende utan att kompromissa med kvaliteten, friheten och alla andra fördelar som man har vant sig vid.


Radhus och lägenheter

Plus får en estetiskt tilltalande och varierad utformning som blandar boende i radhus och lägenheter i fem eller sex husgrupper på ett till tre plan. Gårdsmiljön utgörs av en inbjudande och lummig ängsmark, där en vattendamm både skapar trivsel och tar hand om dagvattnet. Arkitekturen knyter an till den klassiska Skånelängan i en uppdaterad och varierad form, där bottenvåningen har en ljus puts medan resterande våningar får en fasad av ljust trä. Och att glaspartierna på vissa gavlar går ända upp till nocken gör knappast saken sämre. Självklart finns här även gott om plats för cykel- och bilparkering med laddplatser för elfordon. Sätt ett plus även här.

Interiört håller Plus självklart också en hög modern standard, där effektiv planering skapar härliga sociala ytor med möjlighet att påverka rumsindelningen i de större lägenheterna. Öppna kökslösningar med ugn och mikro i högskåp, tvättmaskin och torktumlare i rymliga badrum, inga trösklar, förberedd plats för robotdammsugare och bra förvaring med förråd i eller precis intill lägenheten är bara några exempel på inbyggda plusfaktorer. Nedan i avsnittet länkar kan du dessutom läsa mer om hur vårt Smarta hem-koncept Uppkopplat kan förenkla vardagen ytterligare.

Sol, ljus och fina utemiljöer

Såväl lägenheterna som radhusen har ritats och placerats för att maximera ljusinsläpp och sollägen. Uteplatser och rymliga balkonger på upp till drygt 13 m2 är annat som lockar. Vill ni hellre välja till inglasad balkong? Då löser vi det.

Orangeri, pergola och boulebana

Så vad betyder egentligen Plus i praktiken? Ja, ett exempel är det centralt placerade orangeriet som du och alla andra boende disponerar. Här finns dessutom en vedeldad kamin för riktigt mysiga och värmande höst- och vårstunder.
Precis intill väntar en lummig pergola med tillhörande uteplats och på innergården finns även en boulebana, odlingsmöjligheter och en torkställning för tvätt utomhus.

Gästlägenhet för en hel familj

Många boenden har gästlägenheter, men en gästlägenhet med hela fem sovplatser är en mer sällsynt plusfaktor som gör det möjligt att ta emot släkt och vänner på besök. Gästlägenheten kan även användas som sällskapsrum för bokklubben, matlaget eller andra mindre festligheter

Trivsamt. Praktiskt. Plus.

Kort sagt: Plus är precis vad namnet antyder. Ett boende som erbjuder nya möjligheter för dig som vill bo modernt och bekvämt med staden strax intill och naturen precis runt knuten.
Anmäl intresse och svara på enkäten, så sätter vi upp dig på vår förturslista som tack. Sedan är det bara att börja se fram emot ett liv med många plus, men – som vi ser det – inga minus.

Detta är 55+

Plus är ett så kallat 55+-boende, vilket innebär att du eller din partner måste ha fyllt 55 år för att få köpa en bostad. Självklart får du som är barnfamilj bo här så länge det kriteriet uppfylls.
För dig som söker ett extra tryggt och senioranpassat hem kommer det att vara utmärkt, eftersom samtliga lägenheter och uteplatser/balkonger är tillgänglighetsanpassade och tröskelfria (utom i badrum och wc).
Ugn och mikro är placerade i högskåp, det finns tillvalsprodukter som förhöjd wc-stol och stödhandtag i dusch samt rymliga hissar och en väl upplyst innergård. Och för dig som flyttar från villan kan det vara bra att veta att man även kan hyra ett extra förråd.

Låter det lockande? Anmäl intresse idag!

Kort sagt: Plus är precis vad namnet antyder. Ett boende som erbjuder nya möjligheter för dig som vill bo modernt och bekvämt med staden strax intill och naturen precis runt knuten. Anmäl intresse till oss på Svensk Fastighetsförmedling.

Sedan är det bara att börja se fram emot ett liv med många plus men – som vi ser det – inga minus.

Om Fastigheten

Sammanfattning

Byggbolag: Sundprojekt
Rum: 2 - 4
Boarea: 45 - 95 m2
Upplåtelseform: BRF

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Trelleborg
Område: Knäckekärr

Alla bilder

Karta och område

Plus, Trelleborg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Knäckekärr, Trelleborg
Plus
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning