Hoppa till innehåll
 
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kristian Bergman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristian Bergman
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Påskallavik

Tomter i Påskallavik

Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kristian Bergman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristian Bergman
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nu släpper vi de två första huset som är under uppförande i etapp 1

  • Bebyggelsetyp: Villa
  • Rum: 4 - 5
  • Boarea: 119 - 121 m2
  • Tomtarea: 885 - 1 316 m2
  • Antal bostäder: 8
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu börjar vi bygga moderna villor i vår vackra kuststad Påskallavik! Nu kan vi stolt presentera ett nybyggnadsprojekt i ett attraktivt läge mellan Oskarshamn och Mönsterås, närmare bestämt i vårt vackra kustsamhälle Påskallavik. Utöver Påskallaviks härliga läge finner ni här även allt ni kan tänkas behöva för vardagen, såsom en livsmedelsbutik, restauranger, barnomsorg och skola. Pärlan Påskallavik erbjuder också närhet till såväl badplatser som båtplatser och för den hurtiga finns det också behagfulla promenadstråk längs med den småländska kusten. Med en kortare promenad eller cykeltur går det enkelt att ta sig till närliggande Nötö där det lokala fotbollslaget Stjärnan stoltserar, här finns en inbjudande Sandstrand, perfekt för barnfamiljen!

Här erbjuds ett färdigt koncept där ni lägger allt arbete i entreprenörens händer. När ni flyttar in vet ni exakt vad ni får. De 121 kvm bjuder på modern design, smart planlösning och mycket ljus och luft. I större delar av huset har man en takhöjd om 3 meter. Det kommer att finnas möjlighet att välja om man vill ha 3 eller 4 sovrum. Ni får ett spännande hus med hög standard. Huset är under pågående byggnation och kommer att byggas enligt bifogade ritningar.

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal. Exempel på de två hustyperna som kan uppföras hittar du här. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. Dessa två hus (Tjudövägen 18 & 20) är planerade att uppföras under vintern. Byggnation är under planering. Här erbjuds möjligheten till att teckna entreprenadavtal på 6 st fristående villor utöver dessa två villor som är under byggnation. Det är först till kvarn som gäller! Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Beräknad inflyttning preliminärt april/maj 2022. Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val köparen gör.

Vi kommer att uppdatera sidan löpande med information och bilder under byggnation till färdigställande av det första huset.

Om Fastigheten

Sammanfattning

Byggbolag: Dagens Bygg AB / Prefab koncept
Rum: 4 - 5
Boarea: 119 - 121 m2
Tomtarea: 885 - 1 316 m2
Upplåtelseform: Äganderätt

Allmänt

Län: Kalmar
Kommun: Oskarshamn

Service och kommunikationer

Kretslopp Sydost Mini-ÅVC, en mobil återvinningscentral, kommer till Påskallavik enligt ett fastställt insamlingsschema – ett smidigt sätt att göra sig av med grovavfall.

Område

Tio minuter bilresa söder om Oskarshamn vid Östersjökusten hittar ni Påskallavik.

Trakten bär på traditioner sedan stenhuggarepoken och segelskutornas dagar. Det berömda gästgiveriet i Påskallavik ingick i skjutsväsendet. Kring hamnen sjuder det av liv med gästhamn, hamncafé, rekreationsområde och badplats. På ett skär i hamninloppet står konstnären Arvid Källströms ”Röde Gubben” och vakar. Andra verk av Arvid Källström finns att se på Källströmsgården.

I Påskallavik finns flera boendemöjligheter och matställen. Här finns förskola och fritidshem samt skola för barn upp till årskurs sex.

Det finns dagligvaruhandel och ombud för bland annat apotek och post. Annan service är till exempel kulturbussen, bensinmack, träffpunkten (en mötesplats för heltidspensionärer) och äldreboenden. Sjukvård, hälsocentral och tandvård finns i närliggande Oskarshamn.

Elljusspåret är 2,0 kilometer långt och i anslutning finns även ett utegym.

Söker du efter mer praktisk information om hur det är att leva och bo i kommunen, tillväxt och näringsliv, återvinning, kommunikationer, vård och omsorg, förskola och utbildning, kultur och fritid med mera, så är du varmt välkommen att ta kontakt med kommunens Servicecenter, 0491-880 00, servicecenter@oskarshamn.se.

Bostadsväljare

Tjudövägen 20

4 rum | 121 kvm | 3 449 500 kr | 915 kvm       Till salu

Alla bilder

Karta och område

Tomter i Påskallavik, Påskallavik

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Oskarshamn
Tomter i Påskallavik
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning