Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofia Löfdahl Ehlin, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofia Löfdahl Ehlin
Franchisetagare. fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Uppsala

Hässle 34

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofia Löfdahl Ehlin, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofia Löfdahl Ehlin
Franchisetagare. fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fin villa i 1 1/2-plan med dubbelgarage med övervåning som är förberett för uthyrning samt carport!

  • Typ: Villa, Villa, 1 1/2-plan
  • Rum: 6, varav 4 sovrum
  • Boarea: 179 m2
  • Tomtarea: 3 704 m2
  • Byggnadsår: 2015
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkommen till Hässle 34, ett inbjudande hem på en tilltalande tomt och med fantastiskt utsikt över åkermarker! Här bor du rofyllt med en tomtareal om 3 704 kvm i vackra Dalby, med ca 20 minuters bilväg från stadens tempo och puls.

Här finner du ett mycket hemtrevligt boende på 6 rok med genomgående väl tilltagna rum och öppen planlösning. Ett modernt och välbyggt boende som präglas av ett fint ljusinsläpp via sina härliga fönsterpartier, öppna sällskapsytor och välgenomtänkt planlösning. Här får hela familjen sin egna plats samtidigt som de öppna sällskapsytorna är som gjorda för stort och trevligt umgänge. I vardagsrummet ges dubbel takhöjd, vilket förstärker känslan av rymd i rummet. Entréplan erbjuder ett stort och rymligt smakfullt kök, ett väldisponerat sovrum med klädkammare, ett stort badrum samt en groventré med tvättstuga. Redan i den välkomnande hallen möts du av ett fint ljusinsläpp. Både från vardagsrum och kök kommer ni ut till den härliga tomten som vetter mot stora åkermarker med fri utsikt. På övre plan möts man av ett allrum som blir den naturliga samlingspunkten för umgänge, där det binder samman ovanvåningens tre väldisponerade sovrum. Utöver detta finns ett rymligt badrum samt bra med förvaring i form av två klädkammare, varav ett beläget intill det större sovrummet.

En trevlig och välskött tomt där ni kan följa solen från morgon till kväll. Här kan ni njuta av goda vänners sällskap och diverse aktiviteter under sommarhalvåret. Denna bostad passar utmärkt för barnfamiljen som växer eller för er som vill bo större med en tomt där barnen kan gå ut och röra sig fritt.

För den bilintresserade finns ett isolerat dubbelgarage med övervåning som är förberett för uthyrning samt en dubbel carport. Huset står på en fin varierad tomt omgiven av vackra odlingslandskap, och har ett lugnt och skyddat läge. Tomtens variation ger dig fina naturupplevelser med sina gräsytor, blommor och buskar, träd och ängsmark.

Bostaden är lika perfekt för den som vill göra ett tryggt köp och ha möjlighet till att kunna hyra ut lägenheten och därigenom kraftigt reducera den månatliga boendekostnaden likväl för den som helt enkelt önskar ett separat boende för de större barnen.

Dalby är kanske det mest eftertraktade lantliga området kring Uppsala med ett hänförande vackert öppet jordbrukslandskap med många fornminnen från vikingatiden. Landskapet karakteriseras av böljande dalgångar, små skogspartier och sluttningar mot vackra vikar i Mälaren. Till sjön från huset är det cykelavstånd till bryggor, där det kan finnas möjlighet att få båtplats. Flera badplatser finns i närområdet, bland annat vid de natursköna rekreationsområdena vid närliggande Hammarskog och vid Wiks slott. Vintertid finns även Hammarskogs skidspår samt skridskoåkning på plogad is till Skarholmen att tillgå.

Dalby har ett aktivt föreningsliv och mycket händer vid bygdegården, i lokalerna finns den mycket omtyckta förskolan på dagtid och fritidsaktiviteter kvällstid. Bygdegårdsföreningen anordnar festligheter återkommande varje år såsom nationaldagsfirande och julkonserter. Kort och gott är Dalby en levande och mycket trevlig bygd att bo i.

Från Uppsala tar du dig på ca 30 min med bil och buss 108 går till Uppsala centralstation.

Välkommen att trivas!

Anmäl ditt intresse redan nu - Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information! Annonsen uppdateras löpande.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, Villa, 1 1/2-plan
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 179 m2
Tomtarea: 3 704 m2
Byggnadsår: 2015
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Bergvärmepump

Byggnadssätt

Vatten: Enskilt vatten året om
Avlopp: Enskilt avlopp

Allmänt

Län: Uppsala
Kommun: Uppsala
Område: Dalby
Fastighetsbeteckning: UPPSALA HÄSSLE 2:7

Omgivning

Dalby är ett av de mest eftertraktade lantliga områdena kring Uppsala, med ett hänförande vackert öppet jordbrukslandskap med många fornminnen från vikingatiden. Landskapet karakteriseras av böljande dalgångar, små skogspartier och sluttningar mot vackra vikar i Mälaren. Flera badplatser finns i närområdet, bland annat vid de natursköna rekreationsområdena vid närliggande Hammarskog och vid Wiks slott. I området finns många välskötta vandrings- och cykelleder som tar er till bl.a. Stenhagen och vidare till Uppsala. Här kan ni vakna till fågelkvitter, se rådjur genom köksfönstret, promenera längst med vackra leder och på vintern finns skidspår precis utanför dörren. Vintertiden är perfekt för skridskoåkning på upplogad is precis utanför, ordnade skidspår finns utmed åkrarna bort mot Hammarskog och även i naturreservatet Nåsten som har härliga vandringsleder sommartid. I närområdet finns också hästgårdar, ridstall samt fina ridvägar. Ett eldorado även för fågelintresserade. Strövområden och svampskogar finns runt omkring Dalby. För dig som är golfintresserad finner du Söderby golfbana en bit längre bort. I området finns förskolor, skolbuss till Ramsta skola samt bussförbindelser till centrala Uppsala på bekvämt avstånd. Hela bygden är fylld av liv och rörelse och många aktiviteter.

Dalby har ett aktivt föreningsliv och mycket händer vid bygdegården, i lokalerna finns den mycket omtyckta förskolan på dagtid och fritidsaktiviteter kvällstid. Bygdegårdsföreningen anordnar festligheter återkommande varje år såsom nationaldagsfirande och julkonserter.

I närliggande Hammarskog finns stigar, utegym och leder med möjlighet att ta sig runt till fots eller med cykel. Naturreservatet har flest vandringsleder och skidspår av alla områden i kommunen. Efter en långtur kan ni ta en god fika vid Kaféet i Hammarskogs herrgård. Vintertid kan man ägna sig åt pulkaåkning eller långfärdsskridskor. Från Hammarskogs herrgård till Hammarskogs badplats finns härliga stråk på Dalbyspången och fågeltorn. Forstigen och Lätta stigen är anpassade för rullstol och barnvagn. Vintertid finns ca 10 kilometers lång skidled från Hammarskog till Uppsala. Om isen är stark plogas en 15 kilometers lång skridskoslinga från Dalbyviken via Vårdsätraviken till Skarholmen.

Skolbuss går till Ramsta skola, från förskoleklass till och med årskurs 6. Även omtyckta förskolor finns i närhet och i närområden.

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last: Officialservitut: VÄG
Rättigheter förmån: Avtalsservitut: VÄG - SE BESKRIVNING

Ekonomi

Taxering

Byggnad: 2 981 000 kr
Mark: 1 120 000 kr
Totalt: 4 101 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2015
Standardpoäng: 32
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 5 pantbrev uttaget om sammanlagt 2 992 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Planritning

Karta och område

Hässle 34, Uppsala

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 0 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Dalby, Uppsala
Hässle 34
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning