Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
8 995 000 kr
Anmäl intresse
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Handen

Hermanstorpsvägen 2

Utgångspris: 
8 995 000 kr
Anmäl intresse
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Villa i toppskick med attefallshus och garage

  • Typ: Villa, Villa, 2-plan i souterräng
  • Rum: 6, varav 4 sovrum
  • Boarea: 200 kvm
  • Tomtarea: 866 kvm
  • Byggnadsår: 2014
  • Driftkostnad: 10 239 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Fantastisk villa i absolut toppskick. Här har man verkligen valt fina materialval med hög klass. På lugn gata med närhet till det mesta finns fastigheten fint placerad. Bra trädgårdstomt i plana nivåer ger plats åt familjen att umgås ute. Här finns även flera altaner så att du kan njuta av solen från morgon till sen kväll. Utrymme finns för flera bilar samt garage ger plats för bil, förvaring och hobbyverksamhet. Attefallshuset ger möjlighet till uthyrning, gäster eller tonårsbarnet.
Väl invändigt finns ett påkostat hem med hög trivselfaktor. Fantastisk takhöjd med synliga bjälkar och stora fönster ger ett luftigt hem. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med utgång till altanen. Perfekt för vardagslyxen och trevliga tillställningar. Allt i högsta klass för att möta dagens standard. Givetvis finns inbyggda högtalare och avancerad ljusstyrning. Här finns även två bra sovrum i god storlek. Badrum är såklart i toppskick med tvätt och torkmöjligheter.
Rymlig nedervåning med bra planlösning. Efter en jobbig arbetsdag finns exklusivt spa med relaxavdelning, stor dusch och bastu. Allt i mycket fin standard. Finns även separat wc och pannrum med förvaring. Här finns även två bra sovrum där både säng förvaring och leksaker får plats. Även perfekt om man vill ha en lugn arbetsplats när man jobbar hemma. Mycket förvaring och separat utgång till den härliga trädgården.

Fastigheten ägs idag av ett bolag. Möjlighet finns att köpa bolaget som företag eller ett klassiskt fastighetsköp som privatperson

Närområdet erbjuder allt man som barnfamilj kan tänkas behöva. Här finns fantastiska grönområden, naturreservat och badplats vid rudan med några minuters promenad. Med den nya Vegastaden som ligger några minuter från bostaden kommer en ny stadsdel byggas upp. Här står den nya pendeltågsstationen Vega klar där pendeltåget tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns mataffärer, gym, restauranger och planers finns på mer. I Vegastaden kommer det att finnas flera förskolor och skola. Bra placerade så att du kan lämna barnen på vägen till pendeltåget. Det är även nära till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter.

För mer info och privat visning kontakta Jimmy Rossetti 0701088071 eller jimmy.rossetti@svenskfast.se

Om Bostaden

Beskrivning

- ÖVRE PLAN -
Inbyggda högtalare finns i de flesta rummen samt avancerat ljussystem.

HALL
Välkomnande och ljus hall. Redan här möts man av en högstandard och fina materialval. Gott om utrymme för att hänga av kläder och skor. Fönster ger ett fint inslag och bra ljusinsläpp

BADRUM MED TVÄTTMASKIN
Badrum i toppskick med mycket fina materialval. Utrustat med handfat, badrumsskåp, wc och dusch. Tvättmaskin och torktumlare är installerat för att förenkla vardagen. Fönster erbjuder härligt dagsljus och vädringsmöjligheter.

KÖK & VARDAGSRUM
Kombinationen av vardagsrum och kök i öppen planlösning gör det lätt att hitta hemmets hjärta. Fantastisk takhöjd och många fönster ger ett rymligt rum. Synliga bjälkar och exklusiv belysning ger rätt känsla. Utgång finns till altan när du vill njuta av en stund ute eller öppna upp.

SOVRUM
Insynsskyddat och mysigt sovrum med plats för säng och förvaring. Rummet har en bra känsla och stort fönster. Här finns även utgång till altanen.

SOVRUM
Även detta sovrum är av rätt storlek för att få plats med säng, förvaring och massa leksaker

- ENTRÉPLAN -

- HALL -
Separat ingång till större hall. Gott om plats för förvaring samt möblemang

- SOVRUM -
Mysigt rum med gott om plats för säng och förvaring. Kan med fördel användas som kontor, barnrum eller lekrum.

- SOVRUM -
Även detta rum med gott om plats för säng och förvaring. Perfekt som sovrum eller efter behov

WC
Separat wc i mycket fint skick. Wc och handfat

SPA
En avkopplande plats i absolut toppskick. Här finns större relaxavdelning, bastu och större duschdel. Allt i toppskick med mycket fina materialval.

PANNRUM
Praktiskt rum med plats för förvaring. Här står även frånluftsvärmepumpen.

- ATTEFALLSHUS - Perfekt för uthyrning, kontor eller familjemedlem som vill bo avskilt. Komplett bostad med kök, badrum och alkov för säng. Värms upp med luftvärmepump.

Sammanfattning

Typ: Villa, Villa, 2-plan i souterräng
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 200 kvm
Tomtarea: 866 kvm
Utgångspris: 8 995 000 kr
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: 10 239 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

IVT bergvärmepump med en VBX frånluftsmodul

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering och ingjuten vattenburen golvvärme
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel och puts
Takbeklädnad: Pulpettak, plåt
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX)

Övriga byggnader

Attefallare - Perfekt för uthyrning, kontor eller familjemedlem som vill bo avskilt. Komplett bostad med kök, badrum och alkov för säng. Värms upp med luftvärmepump.

Garage - Isolerat garage med gott om hyllor för dian saker. Vatten är indraget och elradiatorer för värme

Parkering

Gott pm plats för att ställa flera bilar både vid garaget och övre delan av tomten
I garaget finns plats för en bil

Tv/Internetanslutning

Fiber finns indraget

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Område: Kolartorp
Fastighetsbeteckning: HANINGE KOLARTORP 1:98

Omgivning

Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Stockholms största och mest expansiva kranskommuner. Den nya pendeltågsstation Vega och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen. Ett attraktivt och välplanerat bostadsområde håller på att växa fram i natursköna Kolartorp. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Skolor och barnomsorg
Här finns förskolan Gunnebo som ligger i Kolartorp. En F-6 skola, Måsöskolan, samt förskolan Alprosen i norra Vega. Raoul Wallenbergförskolan Vega – skolan mitt i byn Raoul Wallenbergskolan (RWS) ny förskola och grundskola för årskurserna F-6 i Vega. Grundskolan öppnar portarna i augusti 2019. Enligt detaljplanen kommer 2 förskolor till att byggas det närmsta åren. Skolor är Måsöskolan F-6, Runstenskolan F-6, Vikingaskolan F-6, Söderbymalmskolan 7-9, Brandbergensmusikskola 6-9.

Affärer och Restauranger
Mycket bra läge för att nå flera affärscentrum och restauranger. Bauhaus, MIO, Port 73 samt Ica Maxi finns på nära håll liksom Haninge centrum, ett stort inomhuscentrum med allehanda service.

Natur
I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och springleder även skidspår på vintern.

Haninge har bra förutsättningar för fritidsaktiviteter av olika slag. Stockholms skärgård med dess båtförbindelser, Hanvedens skogar, golfbanor av mycket hög klass, ridanläggningar för hästentusiasten och motorsportarena.

Kommunikationer

Det finns direktbuss till Gullmarsplan och busslinje till Farsta. Anslutningslinjer till pendeltåg i Haninge Centrum och Skogås. Restiden med direktbuss till Gullmarsplan cirka 15 minuter. Ny pendeltågsstation i Vega har öppnats, som avgår fyra gånger i timmen med en restid om cirka 25 minuter till Stockholm City och cirka 45 minuters restid till Nynäshamn. Bussterminalen ligger vid pendeltågsstationen och en rad olika busslinjer täcker in både närområdet och grannkommunerna.

Planbestämmelser

Kolartorp, Detaljplan (Beslutsdatum: 19890417)

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last: Avtalsservitut: Vägslänt mm - Se beskrivning
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya vatten-och avloppsledning inom område x, se aktbilaga ka. - Vatten-och avlopp

Ekonomi

Utgångspris

8 995 000 kr

Driftkostnader

10 239 kr/år
Årlig elförbrukning: 22919 kWh/år

Fördelas enligt följande

Vatten och avlopp: 8 143 kr
Renhållning: 2 096 kr

Taxering

Byggnad: 3 603 000 kr
Mark: 1 704 000 kr
Totalt: 5 307 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2014
Standardpoäng: 31
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 11 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 000 000 kr.
Varudeklarerad bostad
Den här bostaden är försedd med Varudeklarerat – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring.
Läs mer om Varudeklarerat

Alla bilder

+ 55 Visa alla 61 bilder
 

Planritning

Karta & område

Hermanstorpsvägen 2, Handen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 0 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Jimmy Rossetti

Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning