Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Maria Pettersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maria Pettersson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Bjuv

Kråkbärsgatan 7

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Maria Pettersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maria Pettersson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerad villa med garage och uterum på mycket attraktivt läge i Bjuv!

  • Typ: Villa
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 142 m2
  • Tomtarea: 528 m2
  • Byggnadsår: 1983
  • Upplåtelseform: Äganderätt

På lugn återvändsgata ligger denna trevliga familjevilla på perfekt läge med gavel ut mot cykelväg och grönområden. Här finns allt du önskar - fyra sovrum, stora gemenskapsytor, dubbla badrum, garage och förråd, stort uterum i västerläge och lättskött trädgård. Här kan familjen växa och ni kan bo och trivas i många år framöver.

Vid Kråkbärsgatans slut tar fastigheten vid och du kör rakt upp på din egen uppfart. Fritt från trafik och granne med grönområden bor du avskilt och lugnt. Väl innanför huvudentrén välkomnas du av en rymlig och ljus hall. Kommer du hem efter morgonpromenaden med hunden eller kommer med barnen efter förskolan kan du med fördel använda groventrén med kombinerad tvättstuga. Både hall och kök har klassiskt Höganäskakel med golvvärme och hela bostaden har fantastisk rymd med välplanerade ytor. Köket har stor potential och kan rymma såväl köksö som matgrupp med flera platser. Från köket nås det välbyggda uterummet i soligt västerläge, vilket nyttjas som matplats från tidig vår till sen höst. Vidare erbjuder bottenplan ett vardagsrum med ekparkett och utgång till den insynsskyddade trädgården, helkaklat badrum med golvvärme samt ett stort sovrum. En trappa upp ligger bostadens övriga tre sovrum , varav ett med fördel kan öppnas upp ut mot hallen för att exempelvis skapa ett mindre allrum. Även ovanvåningen har ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar.

I Bjuvs kommun bor du bra och har nära till det mesta. Bjuv är ett trevligt och familjevänligt samhälle som ligger knappt 20 minuters bilväg från Helsingborg. Med såväl tågstation och busshållplatser, är kommunikationerna goda för pendlaren. I Bjuv finns det både möjlighet till avkoppling och en innehållsrik fritid. Närheten till Söderåsen med vacker natur och vandringsleder, i kombination med kommunens rika föreningsliv skapar en perfekt blandning.

Här förbereds en försäljning och den här fastigheten vill du inte missa! Är du intresserad eller vill veta mer kan du klicka i intresseanmälan så ringer ansvarig mäklare upp dig!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Stor och öppen hall med praktiskt Höganäsklinker med golvvärme. Golvfönstret och takfönstret i trappen ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Hallen är placerad i husets mitt och här når du alla rum på nedre plan.

KÖK
In till vänster ligger köket och här ligger samma genomgående klinker med golvvärme. Köket är enormt och det finns stor potential att forma rummet precis som du vill och till exempel sätta in en köksö. Maskinparken består av ugn/spis, fullstor kyl och frys, diskmaskin och köksfläkt. Stora fönsterpartier och altandörr som leder dig direkt ut i det tillbyggda uterummet.

VARDAGSRUM
Rakt fram genom hallen nås vardagsrummet med vackert tre-stavs ekparkett, stora fönsterpartier och altandörr som tar dig ut till trädgården på baksidan.

SOVRUM 1
På nedre plan finns ett av de fyra sovrummen. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och flera förvaringsmöbler. Ekparkett, vitmålade väggar och dubbla fönsterpartier.

BADRUM
Badrummet är beläget till höger från hallen sett och är helkaklat i klassiskt stil med vackert Höganäskakel. Badrummet upplevs ljust och fräscht med stort fönster, duschhörna i glas och lyxig golvvärme.

GROVENTRÉ
Vägg i vägg med badrummet finns groventrén som idag används som tvättstuga. Perfekt när du kommer in med barn från förskolan eller kommer hem från hundpromenaden. Här finns tvättställ, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp.

SOVRUM 2
En trappa upp ligger bostadens resterande sovrum. Det största sovrummet har parkettgolv, burspråk med dubbla fönster samt flera platsbyggda garderober för att nyttja utrymmet fullt ut.

SOVRUM 3 & 4
De andra sovrummen ligger vägg i vägg med varandra, har ljusa laminatgolv och tapetserade väggar. I ett av sovrummen finns möjlighet att öppna upp ut mot hallen för att skapa en större gemenskapsyta i anslutning till trappan.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum i svart och vitt med trevlig kompassdetalj på golvet och golvvärme. Badkar, kommod, spegelskåp, linneskåp samt öppningsbart fönster.

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 142 m2
Tomtarea: 528 m2
Byggnadsår: 1983
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Värmepump luft-luft samt golvvärme
Ålder: 5 år - Luftvärmepump

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegelstensfasad med träpanel
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Takpannor
Ventilation: Självdrag

Tomt/balkong/uteplats

Tillbyggt uterum vilket är uppmurat på platta på marken, har öppningsbara fönster, altandörr ut till trädgården samt isolertak.

Övriga byggnader

Garagebyggnad med separat förrådsdel.

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Bjuv
Fastighetsbeteckning: BJUV BJUV 1:214

Omgivning

I Bjuvs kommun bor du bra och har nära till det mesta. Bjuv är ett trevligt och familjevänligt samhälle som ligger knappt 20 minuters bilväg från Helsingborg. Med såväl tågstation och busshållplatser, är kommunikationerna goda för pendlaren. I Bjuv finns det både möjlighet till avkoppling och en innehållsrik fritid. Närheten till Söderåsen med vacker natur och vandringsleder, i kombination med kommunens rika föreningsliv skapar en perfekt blandning. I varje kommundel finns det bibliotek och fritidsgård. Friluftsbadet mitt i Bjuv i kombination med simhallen i Billesholm lovar badmöjligheter året om. Även Vrams Gunnarstorps slott (som självaste Linné besökte) och Gruvmuséet är värda ett besök.

I kommunen finns vackra naturområden, skolor och bibliotek. Mer än 100 föreningar erbjuder aktiviteter i ett rikt utbud med allt från fotboll och drillning till teater, körsång och studiecirklar. I Folkets husparken i centrala Bjuv ligger Skateparken, en populär mötesplats för stora som små, nybörjare som proffs.

I Bjuvs kommun finns fyra skolor inkluderat grundsärskola, Brogårdaskolan och Varagårdsskolan i Bjuv, Jens Billeskolan i Billesholm och Ekeby skola i Ekeby. Kommunen erbjuder 15 stycken kommunala förskolor fördelat över kommundelarna samt två fristående förskolor.

Planbestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19790213)

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 874 kr.

Taxering

Byggnad: 1 144 000 kr
Mark: 367 000 kr
Totalt: 1 511 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1983
Standardpoäng: 31
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 pantbrev uttaget om sammanlagt 688 500 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Karta och område

Kråkbärsgatan 7, Bjuv

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 740 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Bjuv
Kråkbärsgatan 7
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning