Vi ställer inte in, vi ställer om. För att värna om kunder och medarbetare anpassar vi just nu vårt arbetssätt i kundmöten och på visningar. Läs mer här
Hoppa till innehåll
Sverige

Kommersiella fastigheter

Här är alla våra mäklare med koll på lokaler och bostadsfastigheter

Här finner du alla mäklare på Svensk Fastighetsförmedling som har koll på och är specialiserade på kommersiella fastigheter och som förmedlar näringsfastigheter, enskilda fastigheter och bolagsförsäljningar.

Som en del av Sveriges största Mäklarkedja ger vi våra kunder alla de fördelar som ett rikstäckande företag har i form av support och tillgänglighet. Vi har gedigen erfarenhet av kommersiella fastigheter och våra medarbetare är specialiserade inom sina respektive områden. Eftersom vi är verksamma över hela landet och hittar vi de industrilokaler, kontorslokaler och bostadsfastigheter som köparna vill ha.

Ska du sälja din kommersiella fastighet?

Har du planer på att sälja din kommersiella fastighet kan vi hjälpa dig med värderingen, och vi diskuterar gärna en eventuell försäljning utan några som helst förpliktelser från din sida. Vi svarar även gärna på dina funderingar och ger dig tips och råd inför både försäljning och köp.

Välkommen att höra av dig till någon av våra mäklare nedan!

Mäklare med koll på kommersiella fastigheter