Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 3 833 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Victor Helgesson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Helgesson
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 833 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Victor Helgesson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Helgesson
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom

Musikvägen, Västra Frölunda

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 70 kvm
  • Byggnadsår: 1964
  • Månadsavgift: 3 833 kr
  • Driftkostnad: 400 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 3
  • Hiss: Nej

Fräsch och ljus lägenhet i populära Ruddalen!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 70 kvm
Byggnadsår: 1964
Driftkostnad: 400 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Fastigheten är ansluten via kabelnät till Com Hem. Ett antal kanaler ingår i utbudet. Det finns även möjlighet att välja ett stort antal kanaler ur Com Hems utbud, mer information kontakta Com Hem Tel 0771-550000 eller via www.comhem.se. Bredband som ingår i avgiften levereras av NetatOnce.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg

Omgivning

Ruddalen

Ruddalen sägs ha fått sitt namn efter Ruds by och den dal som röjdes för att skapa ängs- och åkermark och någonstans att bo redan i fornlämningarnas tid. Byggnationen i området tog fart 1910-1940, men de flesta av husen som vi idag anser utgöra Ruddalen är flerfamiljshus från 50- och 60-talen. I området finns fler karaktäristiska byggnationer som t.ex. bostadshusen på Mandolingatan och Fagottgatan där arkitekturen med konkava väggar var unik och omtalad vid sin uppkomst.

Ruddalens härliga grönområde och motionscentrum erbjuder tillgång till motionsstigar, skridskobana och fotbollsplaner. Det finns fina strövområden med joggingspår och stigar i områdets inre del och den som vill kan promenera genom Ruddalen till Grimmered och vidare ner till kustlinjen vid Nya Varvet och hamninloppet. Tar man sig istället ner mot Järnbrott finner man gång- och cykelleden Säröbanan som är en fin, bilfri led mot Askim, Hovås och Särö. Tar du Säröbanan åt motsatta hållet kommer du istället till Slottsskogen och Botaniska Trädgården och vidare in till Linnégatan och centrala Göteborg. För dig som gillar gym finns det både vid Ruddalens motionscentrum och på Frölunda Torg.

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum ett par minuter bort med ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av serviceföretag som frisörer, resebyråer samt hälsoservice som tandläkare och vårdcentral. Självklart finner man även en mataffär här. Intill torget ligger Frölunda Kulturhus med bland annat biograf, simhall och bibliotek. Mittemot Frölunda Torg ligger Ica Kvantum, Mio Möbler och McDonalds. Frölunda Torg befinner sig i ett expansivt skede med ombyggnation och nybyggnation med både nya butiker och boendeformer vilket främjar framtida utveckling i stadsdelen. Från Frölunda Resecentrum vid Frölunda Torg utgår ett nätverk av bussar och spårvagnar som snabbt tar dig till olika delar av Göteborg.

Det finns flera mataffärer i närområdet. På Frölunda Torg ligger Hemköp och strax intill Frölunda Torg ligger en ICA butik. Vid Marconimotet finner man Lidl och i närliggande Kaverös finns Willys hemma. Kommunikationerna till och från Ruddalen är goda både med spårvagn och buss. Läs gärna mer på www.vasttrafik.se. Vill du ha mer information om skolor och förskolor i området rekommenderar vi www.goteborg.se.
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,71938%
Andel av insats: 0,71938%
Andel av månadsavgift: 0,71938%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsförening HSB Pukan med adress: Musikvägen 6-46, bildades 1963 och består av 127 st lägenheter, 4 st lokaler som hyrs av privatpersoner, omgjorda före detta soprum hyrs ut samt föreningen själva använder en samlingslokal, ett garage, föreningsexpedition/styrelserum samt en kurs- och vävstuga. Lägenheterna i föreningen är fördelade enligt följande: 2 rok-1st, 3 rok-72 st, 4 rok-42 st, 4-5 rok-6 st och 5 rok-6 st. Föreningen har sitt eget informationsblad "Pukslaget" som delas ut till medlemmarna vid två tillfällen under året.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Pukan
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Göteborg

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Under 2004/2005 genomgick föreningen flera större arbeten, bland annat glasades balkongerna in, stamrenovering genomfördes där stammarna plastades in (relining) samt fönster byttes ut (alla utom de fönster som vetter mot inglasad balkong). I tvättstugorna byttes en tvättmaskin samt ett torkaggregat. År 2008 utfördes bland annat fasadrenovering, målning av taksprång samt portlåssystem installerades. Nya takluckor klart i november 2012, arbetet med postboxar stod klart i december 2012 och renovering av tvättstugan på Musikvägen 44 klart i maj 2013.

Under 2015 utfördes reling av horisontella avloppsrör och stammar i bottenplattan. (Vertikal relining till lägenheterna är redan utförd 2005.)

Ytterdörrar till förråd, cykelrum, barnvagnsrum mm har bytts ut under verksamhetsåret 2016/2017. Utbyte av elinstallationer gjordes 2017/2018. Elektroniska bokningstavlor för tvättstugor och torkrum gjordes även 2017/2018. För mer detaljerad information se årsredovisning.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd som ligger nära källardörren i entréplan i trapphuset. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har två moderna välutrustade tvättstugor som ligger på Musikvägen 14 samt Musikvägen 44.

Parkering

P-plats går att hyra för ca 170 kr/mån utan eluttag och ca 190 kr/mån med eluttag. Denna parkeringsförening har 4 st medlemmar, 3 st föreningar: HSB Triangeln, HSB Pukan och HSB Kvartetten samt HSB Göteborg. För mer information kontakta HSB Göteborg.

Ekonomi

Månadsavgift

3 833 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband (100/100 Mbit/s via NetatOnce). Var tredje månad läggs även elkostnader på avin för avgiften. Detta då föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal och förhandlat bort nätavgiften.

Driftkostnader

400 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 150 kr

Inre reparationsfond

Summa: 1 kr

Alla bilder och 3D

+ 6 Visa alla 12 bilder
 

Karta & område

Musikvägen, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy