Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 324 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare
Upplands Väsby

Frisells backe 8

Månadsavgift: 4 324 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare

Upplands Väsby - Sanda ängar

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 2 sovrum
  • Boarea: 131 kvm
  • Lägenhetsnummer: 0004
  • Byggnadsår: 2014
  • Månadsavgift: 4 324 kr
  • Driftkostnad: 1 045 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 2
  • Hiss: Nej

På höjden i området Sanda ängar, finner vi detta fina och arkitektritade bostadsrättsradhus i två plan med en fantastisk utsikt övre det nedre bostadsområdet, två fräscha duschrum, ett modernt kök som leder ut till ett socialt vardagsrum med stora fönster som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Här finns också en balkong och två uteplatser där du kan njuta av solen från morgon till sen kväll samt möjligheten till flertalet sovrum. En stor bonus är också att nuvarande ägare låtit installera en laddbox (fas 1-3) på uppfartsparkeringen vilket gör det möjligt för dig med elbil att åta laddas. I det här radhuset kan du helt enkelt luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och bara njuta. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Sanda ängars hjärta. Tindrande blå Norrviken och trevliga grönområdet ligger inom gångavstånd från bostaden liksom Breddens handelsplats där man finner dagligvaruhandel, outlets, lunchrestauranger och mycket mer. En kortare bilresa bort finner man också Väsby centrum och pendeltågsstationen där man med tåg når Stockholm City och Uppsala på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter.

Varmt välkommen till Frisells backe!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Kök: : Det funktionella, moderna och fräscha köket har mycket att tycka om, exempelvis påkostade material, släta luckor och gott om plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.
Vardagsrum: : Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett socialt, öppet och lättmöblerat rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och fin utsikt.
Badrum 1: : Fräscht badrum med dusch, duschvägg, golvvärme, dimbara spotlights, badrumsskåp och kommod. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.
Badrum 2: : Detta stilrena och praktiska badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns duschvägg.
Uteplats 1: : Mysig och ljus balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds sol hela morgonen och förmiddagen, eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.
Uteplats 2: : Denna charmiga, trevliga och fina uteplats ligger i ett av sovrummen och nedervåningen och bjuder på trädäck, morgonsol och plats för soffgrupp.
Uteplats 3: : Här finns dessutom en trevlig uteplats med trädäck, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Denna uteplats nås från hallen.
Kök: : Det funktionella och moderna köket har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, frys, kyl, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket påkostade material och gott om plats för matbord och stolar.
Vardagsrum: : Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett socialt, lättmöblerat och rymligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor och fin utsikt.
Badrum 1: : Fräscht och stilrent badrum med dusch, duschvägg, kommod, badrumsskåp, golvvärme och dimbara spotlights. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.
Badrum 2: : Detta praktiska och fräscha badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns dusch.tvättmaskin och torktumlare.
Uteplats 1: : Mysig, ljus och charmig balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds sol hela morgonen och förmiddagen, eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.
Uteplats 2: : Huset har även en stor, trevlig och underbar uteplats som du når via ett av sovrummen och nedervåningen. Denna uteplats har trädäck, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp.
Uteplats 3: : Huset har dessutom en uteplats som du når via hallen. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 2 sovrum, möjlighet till 5 sovrum
Boarea: 131 kvm
Lägenhetsnummer: 0004
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: 1 045 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 2
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Bredband via fiber. Boende tecknar själva avtal med valfri leverantör för TV och internet.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning via frånluftsvärmepump (el)
Ventilation via frånluftsvärmepump med återvinning via värmepump

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Upplands Väsby
Område: Sanda Ängar

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 7,11000%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Föreningen består av 12 radhus och 2 parhus på adressen Frisells backe 2-24 och Frisells gata 3-5. Varje hus är ca 131 kvm och de hus som är i tre våningar kan inredas upp till 160 kvm fördelat på 5 rok.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Sanda Backe
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Upplands Väsby

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2020- eluttag för motorvärmare ska installeras på p-platser.
Förbättringsmålning ska ske på ca 5 år.
Kommande renoveringar: Renoveringar säljare:
2018- ny tvättmaskin
2018- nya garderober walk-in-closet
2018- staket framsida
2020- trädäck på ca 12 kvm byggt på bostadens framsida
2020- laddbox (fas 1-3) installerad.

Gemensamma utrymmen

Det finns en lekplats i området samt ett föreningsförråd med trädgårdsredskap att låna för boende i föreningen.

Parkering

Två parkeringsplatser tillhör varje hus. Det finns även besöksparkering.
Säljaren av Frisells backe 8 har monterat en laddbox (fas 1-3) på uppfartsparkeringen. Utöver detta ingår p-plats nr 2 med eluttag.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar enligt info från föreningen den 2020-09-10.

Övrigt

SANDA ÄNGAR

OMGIVNING
I Sanda Ängar bor man med direkt närhet till dagis, skolor, kommunikationer och natur. Sjön Norrviken som ligger i närheten erbjuder både badmöjligheter och plogad skridskobana på vintern.

SERVICE
Väsby Centrum ligger ca 3 km från området med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

KOMMUNIKATIONER
Bussar går till Väsby pendeltågsstation där du kan åka tåget vidare till Stockholm Central, Uppsala eller Arlanda.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I området, på Adlerfelts gata, ligger förskolan Sanda Ängar. I närheten finns också förskolan Bryggan som ligger på Stora Vägen, förskolan Borgen på Ringblomsvägen och förskolan Bullerbyn som ligger på Vintervägen. De skolor som ligger i närheten är bland annat Breddenskolan (F-åk 5), Grimstaskolan (åk 6-9) och Bollstanäs skola (F-åk 5). Det finns en gymnasieskola som heter Väsby Nya Gymnasium och ligger centralt i Väsby.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 324 kr
I månadsavgiften ingår: bostadsrättstillägg, sophämtning, två- parkeringsplatser (vid p-plats nr 2 är det installerat ett eluttag för motorvärmare/coupévärmare). Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för vatten på 416 kr/mån så det innebär att den totala månadsavgiften uppgår till 4740kr/mån.

Driftkostnader

1 045 kr/mån
Kommentar: Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Exempelvis användningen av elektriska artiklar samt val av försäkringsbolag. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 950 kr
Försäkring: 95 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 66 kWh/kvm/år
Energiklass: BB
Specifik energianvändning: 41 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-02-11

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Planritning

Karta & område

Frisells backe 8, Upplands Väsby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning