Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 136 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare
Upplands Väsby

Bromsbodavägen 61

Månadsavgift: 6 136 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare

Upplands Väsby - Rundby

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2,5, varav 2 sovrum
  • Boarea: 81 kvm
  • Lägenhetsnummer: 49
  • Byggnadsår: 1985
  • Månadsavgift: 6 136 kr
  • Driftkostnad: 649 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 2
  • Hiss: Nej

Det är inte var dag det finns möjlighet att förvärva en stor tvårummare där man inte behöver oroa sig för att trängas. Bostaden som tidigare var en förskola och som under 2010/2011 lät göras om till flertalet bostäder. Bromsbodavägen 61 har genomgående fräscha ytskikt, gäst-wc, duschrum, kök med öppen planlösning till vardagsrum, stor solig uteplats med sol hela dagen samt ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng. Som om det inte vore nog så har nuvarande ägare också låtit göra om den tidigare klädkammaren till ett andra sovrum för att utnyttja de 81 kvadratmeterna på ett optimalt sätt. Bostaden ligger med närhet till skog och grönområden. Här kan man snöra på sig joggingskorna och låta maxpulsen kännas vid under en motionsrunda i Runbyskogen eller varför inte packa picknickkorgen en varm och solig sommardag för ett utflyktsmål till kairobadet. I det direkta närområdet finns förskola/skola och en kort promenad bort dagligvaruhandel. Det finns busskommunikationer som tar dig in till centrala Upplands Väsby och pendeltåget. I centrala Upplands Väsby finns shopping, cafeér, restauranger med smakupplevelser från världens alla hörn, bibliotek, gym, Vilunda Parken och mycket mycket mer.

Är detta vad du letar efter?

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för att boka förhandsvisning!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkommen till Bromsbodavägen 61. När du kliver in i hallen slås du av att den är stor till ytan och här går det därför att möblera med hallmöbler av olika slag. Här kan du hänga av dig ytterkläderna till vänster innanför ytterdörren och det finns också ett rymlig förråd/klädkammare. Hallen har ljusa väggar och parkettgolv.

KÖK
Vidare in i bostaden når vi köket. Här finns vitvaror från 2010/2011 bestående av spis, fläkt. diskmaskin samt hel kyl och frys. Köket har vita köksskåp, en laminatbänkskiva samt kakel ovan diskbänk. Här kan man möblera med ett stort matbord intill fönster som vetter mot uteplats och som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket är den naturliga samlingsplatsen för familjen efter en lång skol- och arbetsdag och här kan kulinariska smakupplevelser tillagas och hemläxorna göras. Öppen planlösning till vardagsrum, parkettgolv samt målade väggar.

VARDAGSRUM
Härnäst stiger vi in i vardagsrummet som går att möblera med exempelvis en stor soffgrupp samt mediamöbel. Här finns två fönster som låter solens strålar strömma in i rummet. Vardagsrummet är en perfekt plats för fredagsmyset i soffan framför en spännande film men också för socialt umgänge med vänner och familj. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till uteplats.

UTEPLATS
Låt oss ta en titt på den härliga uteplatsen. Här har nuvarande ägare under många år kunnat njuta av solen från morgon till sen kväll. Uteplatsen har ett bredare parti och ett smalare parti och ligger delvis under tak. Här kan man planera blomster, inreda med lounge-möbel, matgrupp och stämningsbelysning. Det här är en plats där man kan skapa sin egen oas att njuta av!

SOVRUM 1
Stort sovrum där man utan problem får plats med en dubbelsäng och sängbord. Flertalet garderober finns där man på ett strukturerat sätt kan organisera sina kläder. Här sover man gott om natten! Parkettgolv samt målade väggar.

SOVRUM 2
Nuvarande ägare har låtit göra om den tidigare klädkammaren till ett sovrum. Här kan man med fördel möblera med en större enkelsäng och här finns en garderob. Parkettgolv samt målade väggar.

DUSCHRUM
Stort duschrum utrustat med tvättmaskin (2010/2011), handfat, wc, badrumsskåp med spegelglas och belysning samt handdukstork. Plastmatta på golv samt kaklade väggar.

WC
ett stort plus med bostaden är att den också har en fin gäst-wc utrustad med wc, handfat och väggfast spegel. Målade väggar, kakel ovan handfat samt plastmatta på golv.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2,5, varav 2 sovrum
Boarea: 81 kvm
Lägenhetsnummer: 49
Byggnadsår: 1985
Driftkostnad: 649 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 2
Hiss: Nej. Låghus, ingen hiss finns men det finns i höghusen.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av förråd: Vindförråd.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via ComHem
Bredband via ComHem

Värme- och ventilationsanläggning

Markvärmepump (el) och el (luftburen).
FTX- ventialtion.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Upplands Väsby
Område: Runby

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Andelskommentar

Andelstal insats: 2,10156%
Andelstal årsavgift: 2,10156%

Om föreningen

I föreningen finns 50 bostäder på adresserna Bromsbodavägen 39-63
Hemsida: https://runbybacke.se/

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Runby Backe
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Upplands Väsby

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Se årsredovisning för renoveringar
Kommande renoveringar: Se årsredovisning för renoveringar

Gemensamma utrymmen

Det finns en samlingslokal på Bromsbodavägen 39 och en bastu på Bromsbodavägen 59. I anslutning till bastun finns ett övernattningsrum. I föreningen finns 3 tvättstugor i punkthusen på Bromsbodavägen 39, 49 och 59. Föreningen har trädgårdsredskap som man kan få låna. Det finns förråd som hör till bostäderna

Parkering

I föreningen finns 32 garage, 7 parkeringsplatser, ett MC- garage med 4 platser. Föreningen delar också en skogsparkering med grannföreningen. Där finns 30 platser som går att hyra varav 6 är för gäster. Till alla platser tillämpas separat kösystem.
HSB förvaltar kön till parkeringsplatserna. Se info på hemsida: https://runbybacke.se/boende/parkering-garage/

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Ingen avgiftshöjning planerad för 2020 (info från föreningens hemsida dec 2019)

Övrigt

RUNBY

OMGIVNING
Runby ligger väster om järnvägsstationen och har en blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Det finns nästan ingen genomfartstrafik och man är omgiven av fina motionsmöjligheter, gång- och cykelvägar, el-ljusspår.

SERVICE
I Runby finns bland annat matbutik, restaurang och vårdcentral. Vill du ha ett större utbud är det inte långt till de centrala delarna av Väsby där du längs huvudgatan Centralvägen hittar bank, apotek, restauranger och butiker. Ett ännu större utbud finns i Väsby Centrum som har ett 80-tal butiker och matställen. I samma byggnad som Väsby Centrum finns kommunhuset och Vårdhuset med flera vårdaktörer. I närheten av Väsby Centrum ligger Vilundabadet som är en idrottsanläggning med bland annat äventyrsbad.

KOMMUNIKATIONER
Från Runby tar du bussen till Väsby station och med pendeltåg tar du dig enkelt till Stockholm Central (ca 29 min), Uppsala (ca 26 min) eller Arlanda (ca 8 min). Med bil tar du dig snabbt ut på motorvägen.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Runby, på Lövstavägen, ligger både förskolan Skogsdungen och Runbyskolan (åk F-9). Det finns en gymnasieskola som heter Väsby Nya Gymnasium samt Peabskolan vilka båda ligger centralt vid pendeltågsstationen i Väsby.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 136 kr
I månadsavgiften ingår Kabel-TV och bredband samt vindsförråd. Kostnad för internetuppkoppling tillkommer på 125kr/mån. Det innebär att det total kostnaden för avgiften landar på 6261kr/mån.

Driftkostnader

649 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Exempelvis användningen av elektriska artiklar samt val av försäkringsbolag. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift. Observera att i kostnad för hemförsäkring är bostadsrättstillägget inräknat.

Fördelas enligt följande

El: 362 kr
Försäkring: 287 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 58 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Energideklaration utförd: 2018-10-02
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta & område

Bromsbodavägen 61, Upplands Väsby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ida Lind

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning