Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 554 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare
Upplands Väsby

Optimusvägen 15E

Månadsavgift: 2 554 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare

Upplands Väsby - Centralt

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 31 kvm
  • Lägenhetsnummer: 11-1009
  • Byggnadsår: 2014
  • Månadsavgift: 2 554 kr
  • Driftkostnad: 542 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: NB
  • Hiss: Ja

Ett stenkast från allt centrala Upplands Väsby har att erbjuda finner vi denna mysiga och kvadratsmarta enrummare som passar lika bra för singeln, studenten, den äldre personen eller paret som alla har en sak gemensamt. - De önskar bo med ett centralt läge, med närhet till pendeltåg/busskommunikationer, restauranger, shopping, dagligvaruhandel och grönområden. På Optimusvägen 15 bor man bra, i en välplanerad 1:a med fräscht kök och duschrum samt genomgående fräscha ytskikt. Låt er skapa ert egna mysiga boende att kunna njuta av och kalla för ert hem.

Är detta rätt bostad för dig?

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkommen in till Optimusvägen 15 och detta mysiga krypin. Här kan man börja med att hänga/ställa av sig ytterkläder och skor vid avhängningsytan till höger innanför ytterdörren. Här finns också en garderob för ytterligare förvaring. Målade väggar samt ekparkettgolv.

KÖK
Vidare in i bostaden når vi köket. Här kan man låta matglädjen spira och kulinariska smakupplevelser tillredas. Köket är modernt och tidlöst och har utrustning från 2014 bestående av spis, fläkt, kyl/frys samt inbyggd micro samt mindre diskmaskin. Utöver detta finns kakel ovan diskbänk samt mindre fönster ovan ho som bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Plats för mindre matbord finns (barbordet ingår i köpet). Målade väggar samt ekparkettgolv.

ALLRUM
Från köket tar vi oss sedan till allrummet. Här kan man möblera med både soffa, mediamöbel samt större enkelsäng. Här kan man umgås med vännerna, krypa ner under filten i soffan tillsammans med någon man håller kär i sällskap av en spännande actionfilm. Stora fönster låter solens ljus att strömma in i rummet. Målade väggar samt ekparkettgolv.

DUSCHRUM
Sist men inte minst så måste vi kika in bostaden duschrum. Här finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare (2014), handfatskommod, dusch, badrumsskåp med spegelglas samt integrerad belysning samt wc. Kaklade väggar samt klinkergolv.

UTEPLATS
Intill ytterdörren finner man bostadens uteplats i sydöst. Här kan man möblera med ett mindre cafébord och stolar och njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Det här är en mysig plats att umgås på och varför inte börja morgonen med en stärkande och uppiggande kopp kaffe tillsammans med den där spänningsromanen du inte kan lägga ifrån dig.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 31 kvm
Lägenhetsnummer: 11-1009
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: 542 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: NB
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av förråd: Vindsförråd ingår.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via Telia
Bredband via Telia

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärmeanläggning med återvinning av uppvärmd frånluft. Vattenburen värme via radiatorer
Ventilation: Frånluftssystem med frånluft från badrum och kök. Tilluft från don bakom radiatorer eller via fönster.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Upplands Väsby
Område: Centrala Väsby

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,564000%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Kanonen ligger centralt i Upplands Väsby med endast 5 minuters promenad till pendeltågstationen samt Väsby centrum. I föreningen finns 39 lägenheter där alla är 1:or om ca 31 kvm. Huset är byggt i L-form med fyra våningar och en trivsam innergård i söderläge mot Folkparksberget.

Hemsida: https://www.brfkanonen.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Kanonen
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Upplands Väsby

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Inga renoveringar utförda.
Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd om ca 3 kvm. Miljöstation ligger i anslutning till parkeringen. Det finns en gemensam innergård med bord.

Parkering

Det finns 20 st p-platser. Till alla platser tillämpas separat kösystem.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgiftshöjning med 2% genomfördes den 2020-01-01.

Övrigt

CENTRALA VÄSBY

OMGIVNING
I centrala Upplands Väsby finns både småhus och lägenheter blandat med all tänkbar service och kommunikationer. Det planeras också ett helt nytt område ”Fyrklövern” där det ska byggas både bostäder och parkområde.

SERVICE
I centrala delarna av Väsby längs huvudgatan Centralvägen finns bank, apotek, restauranger och butiker. Ett ännu större utbud finns i Väsby Centrum som har ett 80-tal butiker och matställen. I samma byggnad som Väsby Centrum finns kommunhuset och Vårdhuset med flera vårdaktörer.
I närheten av Väsby Centrum ligger Vilundabadet som är en idrottsanläggning med bland annat äventyrsbad.

KOMMUNIKATIONER
Från pendeltågsstationen tar du dig enkelt till Stockholm Central (ca 29 min), Uppsala (ca 26 min) eller Arlanda (ca 8 min). Med bil tar du dig snabbt ut på motorvägen.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I och omkring Väsby Centrum ligger ett flertal förskolor och skolor. Bland annat förskolan Senapskornet som ligger på Stallgatan, Solkatten på Ardennergatan, Folkparken på Kullavägen, Visselpipan ligger på Holmvägen. Grundskolor i området är bland annat Vittra Väsby (åk F-9) som ligger på Drabantvägen och Väsby skola (åk F-9 samt musikklasser åk 4-9) som ligger på Skolvägen. Det finns en gymnasieskola som heter Väsby Nya Gymnasium samt Peabskolan vilka båda ligger centralt vid pendeltågsstationen i Väsby.

Ekonomi

Månadsavgift

2 554 kr
I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV (grundutbud), fiberanslutning (100 Mbit) och IP-telefoni. Kostnad för uppvärmning av vatten tillkommer.

Driftkostnader

542 kr/mån
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Exempelvis användningen av elektriska artiklar samt val av försäkringsbolag. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 399 kr
Försäkring: 143 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 85 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2016-08-29
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 19 Visa alla 25 bilder
 

Planritning

Karta & område

Optimusvägen 15E, Upplands Väsby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ida Lind

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning