Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Utgångspris: 
7 000 000 kr
Månadsavgift: 4 528 kr/mån
Anmäl intresse
Fredrik Brunned, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Fredrik Brunned
Reg. Fastighetsmäklare
Stockholm

Torsplan 8

Utgångspris: 
7 000 000 kr
Månadsavgift: 4 528 kr/mån
Anmäl intresse
Fredrik Brunned, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Fredrik Brunned
Reg. Fastighetsmäklare

ÖPPEN PLANLÖSNING - PANORAMAFÖNSTER - GARAGE, BIO, GYM, RELAXAVDELNING, FESTLOKAL.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 69 kvm
  • Byggnadsår: 2018
  • Månadsavgift: 4 528 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 36
  • Hiss: Ja

** Accepterat pris**

Välkommen till NORRA TORNEN - Stockholms högsta bostadshus! År 2019 vann byggnaden The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. Nu saluförs denna toppmodern 2:a med terrass i direkt anslutning till sovrummet. Både i vardagsrum och sovrum har du panoramafönster som ger oslagbar utsikt och ljusinsläpp över varje kvadratmeter. Mellan det toppmoderna köket och vardagsrum erbjuds en öppen planlösning - perfekt vid sociala sammanhang och familjära tillställningar.

Denna bostad andas internationell klass, allt från det magiska ljusinsläppet, de stora sociala ytorna och den fantastika terassen. Det är inte bara bostaden som andas lyx utan den möts du av redan i fastighetens huvudingång . Vardera rum erbjuder panoramafönster från golv till tak vilket släpper in ljus över varje kvadratmeter detta bjuder på en fantastik atmosfär. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Kökets utrustning är stilrent integrerade och inbyggda längs högskåp i det sobra, genomgående kulörtemat. I badrum kläs golv och väggar av natursten med allt inkluderat tillhörande din moderna vardag.
Nu har du chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning.

Byggnaden är landmärket för nya stadsdelen Hagastaden. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.
Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen från Torsatan. Flera skolor i området såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Hagastaden är ett expanderande område och Norra Stationsparken kommer bli ett trevligt promenadstråk med butiker, caféer och restauranger.

Om Bostaden

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall -Specialritad hallförvaring. Hatthylla med stång. Städskåp och garderober med integrerade handtag. Luckor och täcksidor i ljusgrå kulör lika kök.

Sovrum - Ljust och rymligt Master Bedroom med utgång till bostadens terrass. Med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt kontorshörna om så önskas. Här finns en platsbyggd garderobsvägg bakom släta dörrar med bra förvaring. Vitmålade väggar och vackert genomgående vitpigmenterat och mattlackat trägolv.

Vardagsrum - Ljust och rymligt rum med plats för soffgrupp och matplats . Lättmöblerat rum vilket skapar gott om yta för diverse favoritmöbler att ta plats på. Här finner vi det fantastika panoramafönsterna från golv till tak.

Kök - Specialritat kök från Poliform med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Bänkskivor och stänksydd i ljusgrå natursten, Disko i rostfritt stål. Blandare från Dornbracht, Integrerad LED-belysning under överskåp. Vitvaror från Miele. Helintegrerad kyl, fris och diskmaskin. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp.

Badrum - Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkade spegelskå ovan handfat med plats för förvaring. Tvätt i högskåp, lackerat i ljusgrå kulör. Tvättställ från Duravit, Vero.

Terrass- Enastående terrasser som bjuder härliga soltimmar. Dörrarna har fönsterglas som sträcker sig från golv till tak och skapar ett vackert djup längs hela lägenheten. Här finns gott om plats för valfritt möblemang och övrig önskad möblering med eleganta räcken i glas.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 69 kvm
Utgångspris: 7 000 000 kr
Byggnadsår: 2018
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 36
Hiss: Ja
Beskrivning av förråd: Källarförråd

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen
Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av stor betydelse för köp bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Byggnadssätt

Kommentar: Fastigheten byggdes 2019 och tillhör BRF Innovationen.

Tv/Internetanslutning

TV och Bredband
IP-TV och bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften, i angiven avgift är detta inkluderat. Möjlighet till fast telefon saknas

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,49160
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Innovationen är en äkta förening som äger fastigheten på Torsplan 8. Föreningen består av 182 bostadsrätter och två kommersiella lokaler om ca 351 kvm. Föreningen har en mycket fin hemsida som du gärna får gå in och kika på https://www.brfinnovationen.se/

Allmänt

Föreningens namn: BRF Innovationen
Kommun: Stockholm
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Underhållsplan och renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Innovationen är ett unikt konceptboende i Stockholm med tillgång till utrymmen och tjänster enligt nedan:
- Bokningbar festvåning med terrass
- Exklusiv övernattningslägenhet som går att hyra
- Gym med bastu. Finns på våning 3. Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
- Garage med hiss ända ner. Garaget hyrs ut via Stockholms parkering. För info gå in på www.stockholmparkering.se/hagastaden
- Biorum
- Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss.
- Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning.
Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl.
- Gästmatsal/festlokal
- Bokningsbara tjänster så som städhjälp, fönsterputs, matleverans, personlig tränare, mottagning av leveranser via Oscar Properties egen plattform, Oscar Properties world

Parkering

Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är
benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. Garaget öppnar i början av 2019. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.
Under den blivande Norra Stationsparken ska det byggas ett garage som ska lösa parkeringsfrågan i hela området. Garaget får över 1 030 p-platser, anläggningen kommer innehålla över 200 laddplatser för elbilar med möjlighet att utöka till alla platser när efterfrågan ökar. Läs mer på http://www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Ekonomi

Utgångspris

7 000 000 kr

Månadsavgift

4 528 kr
I avgiften ingår värme, vatten, el, internet och kabel-tv

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Planritning

Karta & område

Torsplan 8, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 4528 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning