Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 5 929 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sandra Snäll, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sandra Snäll
Fastighetsmäklare
Nacka

Edinsvägen 1

Månadsavgift: 5 929 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sandra Snäll, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sandra Snäll
Fastighetsmäklare

Stor familjelägenhet i populära Ektorp!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 99,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00020
  • Byggnadsår: 1959
  • Månadsavgift: 5 929 kr
  • Driftkostnad: 600 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5 av 10
  • Hiss: Ja

Varmt välkomna till denna rymliga fyra i Ektorp. Lägenheten präglas av bra materialval och stort luftigt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i soligt söderläge!
Lägenheten ligger mycket nära Nyckelvikens naturreservat som är en lantlig oas som erbjuder motionsspår, populärt café och en fantastisk vy över Stockholms inlopp.

Föreningen har nyligen genomfört stambyte och badrummet är därmed helt nytt!

I närheten finns det mesta du kan önska dig i form av mycket goda kommunikationer samt brett serviceutbud. I Ektorp Centrum finns bl.a. det populära konditoriet Gateau samt gym. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Forum Nacka som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd. Med hjälp av en jämn ström av bussar som går förbi Ektorp Centrum tar du dig till Slussen dygnet runt på cirka 15-20 minuter. I den närmaste omgivningen finns även gott om vacker natur och motionsspår precis bakom huset. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och populär badplats. Alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder på vackra naturupplevelser året runt.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 99,5 kvm
Lägenhetsnummer: 00020
Byggnadsår: 1959
Driftkostnad: 600 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 10
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas

Byggnadssätt

Kommentar: Mellan de två byggnaderna finns det en gård med grillplats, klätterställning, sandlåda och gungor. Vidare finns det i föreningen tvättstugor, cykel-, barnvagns- och vindsförråd, grovsoprum och en gästlägenhet.

Gästlägenhet
Lokalen ligger på Edinsvägen 5, en trappa ner, och består av tre rum och kokvrå. Ett av rummen har en dubbelsäng och ett rum har två stycken våningssängar. I kokvrån finns två spisplattor, litet kylskåp, kaffebryggare och mikrovågsugn samt artiklar för sex personer. I stora rummet finns ett bord och stolar för totalt ca 10 personer. Badrummet har duschkabin och vid hallen finns separat toalett.
Kostnad per dygn 200 kronor.

Tvättstuga
Sedan november 2020 är samtliga fyra tvättmaskiner i Edinsvägen 1-3 utbytta. Välkomna till en riktigt bra tvättstuga!
Tider för tvätt och mangling:
Måndag-lördag 07.00-21.00
Söndag och helgdag 09.00-21.00

Tider för torktumlare och centrifug:
Måndag till lördag 07.00-22.00
Söndag och helgdag 09.00-22.00

Tv/Internetanslutning

Föreningen erbjuder via ComHem ett basutbud av TV-kanaler och Internet som ingår i avgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Hela fastigheten är uppvärmd med vattenburen golvvärme.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0167000
Andel av insats: 0,0167000
Andel av månadsavgift: 1,63558%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

BRF Skogshöjden består av 106 lägenheter och en lokal fördelade på två byggnader, en större med 10 våningar och en mindre med 2/4 våningar och byggdes 1959-1960. Brf Skogshöjden utgörs av port 1, 3 och 5 på Edinsvägen i Nacka. Lägenheterna utgörs främst av 1:or och 4:or, men det finns även ett antal 2:or och en 5:a. Bostadsrättsföreningen bildades 2001. Samtliga hus är uppvärmda med vattenburen golvvärme. Mellan de två byggnaderna finns det en gård med grillplats, klätterställning, sandlåda och gungor. Vidare finns det i föreningen tvättstugor, cykel-, barnvagns- och vindsförråd, grovsoprum och en gästlägenhet.

Månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten, TV-kanaler och bredband via Comhem. För information om analogt basutbud besök comhem.se alternativt kontakta deras kundtjänst. Paketet ”Medium 8 Favoriter” ingår vilket innebär att du får välja till ytterligare 8 valfria digitala kanaler. Bredbandshastigheten är för närvarande 50 Mbit/sek, mot tillägg så kan den höjas till 250 Mbit/sek.
Inga planerade avgiftshöjningar 2021 (kontrollerat med styrelsen 2021-02-23)

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns det tvättstuga i båda byggnaderna (Sedan november 2020 är samtliga fyra tvättmaskiner i Edinsvägen 1-3 utbytta), cykel- och barnvagnsförråd samt en gästlägenhet (Edinsvägen 5 - Kostnad per dygn 200 kronor). På föreningens hemsida finns mer information samt bilder på dessa utrymmen.

Andrahandsuthyrning
Uthyrning av hela lägenheten förutsätter styrelsens eller hyresnämndens medgivande. Giltigt skäl är för studier eller arbete på annan ort, och beviljas för max ett år. Kontakta styrelsen skriftligen och i god tid. I enlighet med föreningens stadgar tas en avgift ut på 10% av prisbasbelopp/år för varje andrahandsuthyrning. På föreningens hemsida kan du ladda ner en blankett för ansökan om tillstånd för andrahandsupplåtelse:

Parkering
Föreningen har 36 parkeringsplatser, 27 kallgarage och 10 varmgarage, alla belägna på norra sidan av den större byggnaden. Dessutom finns det två gästparkeringsplatser som får användas av besökande till boende i föreningen. Är du intresserad av att hyra någon av dessa kan du skicka ett mejl till info@skogshojden.se. I dagsläget så finns det lediga platser på parkering och i kallgarage. Varmgaraget har lång kötid. Kontrollerat med styrelsen 2019-07-17.

Priser:
P-plats utan el 170 kr/månaden
P-plats med el 300 kr/månaden
Kallgarage 400 kr/månaden
Varmgarage 700 kr/månaden
Varmgarage mc/moped 170 kr/månaden

Det finns tre platser för gästparkering. En plats finns vid Brings lokaler, och två på kortsidan av parkeringsplatsen bakom den stora byggnaden. Kontakta någon i styrelsen för parkeringstillstånd. Tillstånd kan ges för upp till en vecka.


Utförda renoveringar
2008 Installerades fjärrvärme
2009 Spolades stammarna och ny sopanläggning installerades
2010 Målades trapphus och tvättstugor om
2011 Målades taket om samt renoverades och nya gungor anskaffades till lekplatsen
2012 Ny klätterställning och ny belysning installerades utomhus och i tvättstugor
2013 Fasaden renoverats och fläktsystemen har gåtts igenom
2015 Upprustning av den gemensamma grillplatsen
2016-2017 Fönsterbyte
2018 Utbyte av belysning parkeringsplats
2018 Målning av garage
2018 Målning av trappuppgång
2018 Underhåll lekpark
2020/21 Stambyte av badrum Edinsvägen 5

Kommande renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2035. Detaljerad information angående planen finns att läsa på årsredovisningen.

Parkeringen på baksidan planeras att åtgärdas efter stambytet. I övrigt finns föreningens underhållsplan bifogad.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Skogshöjden i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1404
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Parkering

Föreningen har 36 parkeringsplatser, 27 kallgarage och 10 varmgarage, alla belägna på norra sidan av den större byggnaden. Dessutom finns det två gästparkeringsplatser som får användas av besökande till boende i föreningen.

P-plats utan el 170kr/m
P-plats med el 300kr/m
Kallgarage 400kr/m
Varmgarage 700kr/m
Varmgarage mc/moped 170kr/m

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 929 kr
Föreningen erbjuder via ComHem ett basutbud av TV-kanaler och Internet som ingår i avgiften.

Driftkostnader

600 kr/mån
Antal i hushållet: 5

Fördelas enligt följande

El: 350 kr
Försäkring: 250 kr

Alla bilder

+ 4 Visa alla 10 bilder
 

Karta & område

Edinsvägen 1, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning