Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 852 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Älta

Vinkelhaksvägen 7

Månadsavgift: 5 852 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Äntligen en fyra till salu, högst upp i huset, minimal insyn samt balkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 103 kvm
  • Lägenhetsnummer: 5051
  • Månadsavgift: 5 852 kr
  • Driftkostnad: 850 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 4
  • Hiss: Ja

- Hiss i huset
- Stabil förening
- Äntligen en fyra till salu
- Högst upp i huset & minimal insyn

Nu är det dags för nästa ägare att stortrivas. I populära Älta, ett stenkast från centrum, natur och utmärkta kommunikationer finner man denna fina fyra. I lägenheten möts man av ljusa inslag som tillsammans med fönsterpartierna och den rymliga balkongen skapar en trevlig atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Trots de stora och många fönsterpartier är det minimal insyn. Lägenheten är välplanerad med goda förvaringsmöjligheter i bland annat två klädkammare (en av klädkammarna utgör idag en sovalkov). Möjlighet att hyra externt förråd finns även. Denna lägenheten passar både den större men även den mindre familjen.

Varmt välkomna till Vinkelhaksvägen 7- ett boende för den medvetna köparen!

Lägenheten tillhör den välskötta föreningen Brf. Snöstjärnan som har god ekonomi. Endast några minuters gångväg till Stensö Barnbad i Ältasjön, så ta med dig handduken för ett morgon- eller kvällsdopp! Det är inte heller långt till Flatenbadet om man föredrar ett lite större bad. Vintertid åker många skridskor på Ältasjön eller långfärdsskidor i spåren bredvid. Som boende på Vinkelhaksvägen har man tillgång till det fantastiska Nackareservatet med sina stora grönområden samt Hellasgården som erbjuder allt ett friluftsliv innebär.

Närservice finns i Älta Centrum där man finner det mesta som man behöver till vardags såsom blomsteraffär (Fiorista), vårdcentral, apotek, post, ICA, bibliotek, frisör, gym, fik och en restaurang. För mer shopping finns Tyresö C, Farsta C och Sickla Köpcentrum på behagligt avstånd med buss eller bil. Älta är ett expansivt område som kommer att bygga ett nytt fräscht centrum de närmaste åren med Hammarby Sjöstad som inspiration.

Utmärkta busskommunikationer i form av motorvägsbussar som tar dig till jobb eller stadens puls. Buss till Gullmarsplan (ca 15 min) och till Slussen (ca 25 min). Dessutom bra kommunikationer till Nacka, Tyresö och Haninge.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Föreslagen budstart
*Observera att den föreslagna budstraten inte är ett bedömt marknadsvärde och att säljaren har en förväntan på ett högre slutpris efter budgivning.

Om Bostaden

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Välkommen in till Vinkelhalsvägen 7 och denna fyrrummare högst upp i huset. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr och här kommer du in i en rymlig hall med två klädkammare i angränsning (en av klädkammarna är idag ombyggd till en sovalkov). Direkt in till höger finner du det första sovrummet som ligger helt utan insyn och är rymligt. Intill sovrummet hittar du lägenhetens gäst WC som är utrustat med WC och handfat. Dessutom har du här även ett utrymme med platsbyggda garderober, detta utrymme utgör en liten hall tills du kommer in i nästa sovrum som även angränsar till köket. Sovrum nummer två är stor och rymligt och här bor du med utsikt mot grönskan. Mitt emot ytterdörren och hallen finner du lägenhetens badrum som är utrustat med WC, handfat, badkar samt tvättmaskin.

Vidare in i lägenheten hittar du det rymliga köket som är är utrustat med allt du behöver. Intill fönstret i ett grönt och insynsskyddat läge har du en matplats med upp till åtta sittplatser. Intill hittar du även utgång till lägenheters balkong. Balkongen ligger i ett fritt läge med utsikt över grönskan. Bostadens vardagsrum är stort och här får du plats med en stor soffgrupp samt övrigt möblemang. Ett perfekt rum där du kan duka upp långbord vid festligheter. Bredvid vardagsrummet hittar du det tredje sovrummet.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 103 kvm
Lägenhetsnummer: 5051
Driftkostnad: 850 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,7973%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Snöstjärnan ligger vackert i Älta, Nacka och består av 179 moderna lägenheter. Området består av fyra gårdar med både låghus och något högre hus bestående av 4 våningar. Husen är byggda 1993 och föreningen ombildades till bostadsrätter under 2004. I bostadsrättsföreningen finns fyra lekparker, en på varje gård. Gårdarna omnämns som röda-, blåa-, gröna- och gula gården, vilket man snabbt förstår när man sett gårdarna.
Närhet till förskolor, skola och centrum gör vårt område mycket attraktivt att bo i. I Älta har du nära till sjöar, natur samt ett mindre centrum där du hittar ICA Nära, två restauranger, cafeét Söta Drömmar, frisör, kiosk samt en relativt nyöppnad blombutik.

Avflyttningskontroll
Föreningen tillämpar från och med 2021-08-01 s.k avflyttningskontroller. Avflyttningskontroll bekostas av föreningen.

Vid försäljning ska alla ansökningar om utträde ur föreningen komplettera med ett kontrollprotokoll. Syftet är att kontrollera att inga bostadsrätter överlåts med otillåtna ändringar. Det som främst kontrolleras vid en avflyttningskontroll är ventilations-, värme- och sanitetsinstallationer, att inga allvarliga skador finns och att inga otillåtna ändringar/installationer utförts. Om anmärkningar finns, bör säljaren åtgärda dessa alternativt överlåta åtgärderna på köparen. Observera att säljaren har upplysningsplikt gentemot köparen.
Beställning av avflyttningskontroll görs hos alt till Magnus Saxenbrink på telefon 08-602 37 25. Detta ska göras omgående när ett beslut om försäljning har fattats. Om beställning av avflyttningskontroll görs via mail är det viktigt att få med föreningens interna fyrsiffriga lägenhetersnummer. Alltså inte lantmäteriets utan det individuella i föreningen samt vilket telefonnummer ni nås på för boknings av tid.

Kommunikationer
Gullmarsplan - Snabbuss 801, resan tar ca 17 minuter
Slussen - Buss 401, och resan tar ca 25 minuter.
Tyresö - Promenad på ca 20-30 minuter via Storkällan eller 10 minuter med cykel.

TV & Internet
Föreningen har anslutit sig till ett gruppavtal med Bredbandsbolaget fr. 264 kr/mån för 250 Mbit + 15 kanaler. Avgiften läggs på hyran.
Önskar man ett större kanalutbud än vad som ingår så får man själv beställa och bekosta det.

Parkering
Det finns idag cirka över 100 p-platser inom föreningen som kan hyras både med och utan el. Kostnaden varierar mellan ca 200-250 kr. Separat kö förekommer. Det finns även ett antal besöksparkeringar.

Gemensamhetsutrymmen
Inom föreningen finns 114 förråd som är uppdelade i varmförråd och kallförråd. Till dessa är det separat kösystem, varmförråd kostar 200 kr/mån och kallförråd 150 kr/månad. Ytterligare större förråd har skapats som har en kostnad på 300 kr/månad. Sedan finns det barnvagnsrum, cykelrum, soprum och grovtvättstuga i föreningen. Tvättstuga i markplan i huset.

Utföra renoveringar
2013-2014 - Ombyggnation/renovering av alla tvättstugor
2014 - Utebelysning bytt
2015 - OVK-besiktning genomförd och godkänd
2015-2016 - Stamspolning genomförd/ska genomföras
2018 - Genomgång av tak
2019-2020 - Hyresrätternas badrum ska renoveras

Föreningens hemsida
www.snostjarnan.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Snöstjärnan
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 852 kr
Obligatorisk kostnad för bredband tillkommer om 264 kr/mån.

Driftkostnader

850 kr/mån
Antal i hushållet: 5
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 520 kr
Försäkring: 330 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 116 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2013-04-04
Besiktningsman: Fredrik Lejskog
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

Planritning

Karta & område

Vinkelhaksvägen 7, Älta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning