Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 5 901 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Marianne Ky, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Marianne Ky
Fastighetsmäklare
Vårby

Myrstuguvägen 43

Månadsavgift: 5 901 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Marianne Ky, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Marianne Ky
Fastighetsmäklare

Gavellägenhet med slående sjöutsikt

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3
  • Boarea: 82,5 kvm
  • Byggnadsår: 1986
  • Månadsavgift: 5 901 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Ja

Varmt välkommen till Myrstuguvägen 43!

Här bor du i ett naturnära område med lekplatser, förskolor, skolor, naturreservat och goda kommunikationer. Lägenheten har mycket stor potential och disponeras av hall, badrum, förråd, klädkammare, sovrum, kök och vardagsrum. Bostadens hjärta finner du vid den stora balkongen, här rymmer det plats för loungemöbler, övrig möblemang och plantering av väster och örter. Framför dig har du en fantastisk utsikt över Albysjön och dess omgivningar, härifrån avnjuts många kvällar med vackra solnedgångar.

Med promenadavstånd når du busskommunikationer mot Huddinge C och Skärholmen samt Masmo t-bana. I närheten har du Flottsbro där det på sommaren är en härlig sol -och badstrand med möjlighet till att bl.a hyra kanot eller avnjuta en fika på Flottsbro Värdshus. Under vintertid är liftarna igång och då erbjuds skidåkning i backarna. Dessutom har du Gömmarens naturreservat som liggare på andra sidan Glömstavägen, här finns trevliga promenadstråk som leder till sjön Gömmaren med mysiga badplatser.

Anmäl intresse för uppdateringar och för info om kommande visningar.
/ Marianne Ky, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge. Direkt tel. 070 811 83 82

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 82,5 kvm
Byggnadsår: 1986
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Fiber indraget från Telia. Bredband 100/100Mbit, digital-tv lagom och hemtelefoni ingår i avgiften för alla boende. Obligatorisk kostnad på 150kr/mån för tv, bredband och telefoni.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Område: Myrstuguberget

Omgivning

Myrstuguberget är vackert beläget vid kanten av Mälaren och erbjuder en fantastisk utsikt. Naturen har fått bestämma utformningen av miljön på berget. Hela området är placerat i sydvästslutning, vilket innebär att det blir ljust och trivsamt. På området finns massor av aktiviteter för medlemmar. Fotbollsplan, boule, bastu och bystuga med pubkvällar är bara några exempel. På berget finns också förskolan Myrstacken och Myrstugubergets friskola med årskurs F-5.

Bara några minuters promenad från Myrstuguberget ligger Masmo T-bana varifrån man enkelt kan ta tunnelbanan in mot stan. Vidare finns det två busshållplatser där man smidigt kan ta bussen mot bland annat Kungens Kurva, Huddinge och Flemingsberg (med pendeltåg & fjärrtåg). Reser man med bil har vi närheten till E4 utan att för den skull störas av trafikljudet. På ungefär 5 minuters bilväg ligger Kungens Kurva, norra Europas största handelsplats med Ikea, mataffärer, elektronik, djuraffärer, bio och nöjen. Alldeles runt hörnet finns Flottsbro friluftsområde med sandstrand och promenadleder på sommaren och Stockholms största skidanläggning vintertid. I Masmo finns gym, närlivs, vårdcentral, restauranger och butiker. Nere vid Mälaren finns ett trevligt trädgårdscafé som har öppet under sommarhalvåret. På andra sidan vattnet finns kulturhus med restaurang, bibliotek och konsthall samt Exploria, Sveriges största lekland. På andra sidan Glömstavägen finns Gömmarens naturreservat med promenadstigar till sjön Gömmaren och dess härliga badklippor.

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,02103
Andel av månadsavgift: 0,02103
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Brf Mälarblick återfinns på Myrstuguberget i Huddinge kommun. Föreningens hus och lägenheter är ritade av arkitekten Ralph Erskine. Området var hans första bostadsprojekt i Stockholmstrakten. År 1986 färdigställdes byggnationen av Myrstuguberget av HSB. Föreningen har totalt 411 bostadsrätter fördelade på lägenheter, radhus och fristående hus. I föreningen finns bostadsrätter i storlekarna 60-128 kvadratmeter som är på mellan 2 och 5 rum och kök.

Föreningens hemsida:
http://brfmalarblick.se/

Allmänt

Föreningens namn: Mälarblick
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Huddinge
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2007: Lekplatserna renoverades
2008: Utbyte av fläktar i alla radhus
2008: Utbyte av termostater
2008: Renovering av samlingslokalen vid "Stora stenen"
2010/2011: Garage renoveras
2014: Renovering av hissar
2014: Målning och renovering av fönster på radhusen
2015: OVK genomförd
2015: Anläggning av nya parkeringsplatser
2015: Installation av fiber via Telia
2016: Fönstermålning
2016: Reparation av familjebastun
2016: Tätskiktsrenovering garage N
2016: Byte av fläktar på flerfamiljshus
2017: Fasadmålniing
2017: Takreparationer
2017: Stamspolning
2017: Nya dagvattenbrunnar i garagen
2019: Renovering av poolhuset "Utsikten"
2019: Byte av altanen på utsikten, fasadmålning etapp 4
2019: Byte av takfläkt nr 145, takreperationer, underhåll i undercentraler
2019: Byte av undercentral nr 175
2019: Upprustning av lekparker och byte av gungställning vid höjden samt asfaltsrenoveringar.
2020: Renovering av våtutrymmen och bastu.
2020: Byte av linhissar, ny soprumskarusel, undercentral, värmepump

Gemensamma utrymmen

Förening med många aktiviteter i egna lokaler såsom; bordtennis, boulebana, pub, snickarbod, vävstuga samt studiecirklar. Totalt har föreningen fem olika lokaler som boende kan hyra. Festlokal, två övernattningsrum samt två anläggningar för bastubad. Närhet till motionsspår och Flottsbros skidbacke, som sommartid också är ett mycket fint utomhusbad. Ett café finns i poolhuset och håller öppet emellanåt.

Föreningen har åtta stycken tvättstugor.

Parkering

På området finns det parkeringsplatser både i garage och utomhus. Till alla garage och utomhusplatser är det separat kö som hanteras av HSB Södertörns kundtjänst. Varje lägenhet/hus kan vid behov hyra max två (2) platser. Kostnaden för att hyra en plats varierar mellan 250kr och 443kr per månad.

Det finns totalt 278 st platser för personbilar fördelade på åtta garage. Alla platser utom de som ligger i garage "p-däck undre" har tillgång till ström för motorvärmare. Det finns även 104 stycken utomhusplatser som man kan hyra för 250kr/månad. (Tre platser som är extra breda/långa och reserverade för lätta lastbilar/större skåpbilar. Hyran för dessa platser är 400kr/månad)

Finns även smidig gästparkering.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Just nu finns inga planerade avgiftshöjningar.

Avgiften justerades med 150:- den 1:a januari 2016 i samband med installation av fiber, i dessa 150:- ingår bredband 100/100 Mbit, digital-tv lagom och hemtelefoni för samtliga boende.

Kommunikationer

Nedanför berget finns Masmo tunnelbanestation och busshållsplats. Tunnelbanan till Skärholmen tar 6 minuter, Liljeholmen 20 minuter, Slussen 25 minuter. Buss till Kungens kurva 7 min, Flemingsbergs pendeltågsstation 12 min, Huddinge station 18 min.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 901 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Månadsavgift: 5 901 kr/mån
Obligatoriskt tillägg för internetuppkoppling: 150 kr/mån

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Alla bilder

+ 0 Visa alla 6 bilder
 

Planritning

Karta & område

Myrstuguvägen 43, Vårby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning