Hoppa till innehåll
 
Pris: 
1 425 000 kr
Månadsavgift: 2 290 kr/mån
Anmäl intresse
Robert Olsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Robert Olsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Örebro

Lykttändargatan - Lgh 1105

Pris: 
1 425 000 kr
Månadsavgift: 2 290 kr/mån
Anmäl intresse
Robert Olsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Robert Olsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Bo nytt och bekvämt på de centrala delarna av Öster i nya, svanenmärkta hem nära parker och centrum.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 37 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1105
  • Byggnadsår: 2022-2024
  • Månadsavgift: 2 290 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 8
  • Hiss: Ja

Välkommen hem till ett bekvämt boende på populära Öster. Här bor du nytt och bekvämt med närhet till både parker och city. I närheten av Behrn Arena, Universitetet, Stadsparken och Östers villaområde planerar Peab Bostad för ett nytt flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform.

Huset kommer att vara utformat i tre olika nivåer vilket skapar ett snyggt och varierat uttryck. Fasaden utförs i skiffer i olika kulörer som ger en spännande och lyxig känsla. I entréplan kommer det att finnas en inspirerande co-working lokal för hemarbete där föreningens medlemmar kan hyra en kontorsplats.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för sköna soliga sommarkvällar. Här planeras även för ett mysigt orangeri som förlänger utesäsongen. I anslutning till takterrassen finns dessutom en bastu med rogivande utsikt över staden. Här finns allt du behöver på hemmaplan. I gymmet som ligger i husets källare kan du få till träningen i vardagen. Börja med ett träningspass i gymmet och avsluta med en avkopplande bastu.

Tack vare närheten till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem för både hälsa och aktivitet. Här finns både vårdcentral, restauranger och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universitet ligger bara 2 km härifrån. Alldeles intill huskroppen finns en långsträckt park som bjuder in till både avkoppling och aktivitet.

För den som pendlar är det nära till busshållplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

Om Bostaden

Beskrivning

KÖK: I alla hem i Brf Bellevue är köket en enkel plats att laga mat, umgås, vara och trivas i. I grundutbudet ingår fina, släta, vita luckor, vitt kakel och bänkskiva i slitstark
laminat. Du får ett fullutrustat kök med kvalitativa vitvaror. Om du önskar kan du också förändra delar av utseendet i köket.

Alla kök i Brf Belllevue är utrustade med integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, mikro, kyl och frys eller kyl/frys. Köket är från Vedum och vitvarorna från Electrolux. Vi har skapat ett boende för dig som du ska kunna trivas, leva och må bra i. Där matlagningen ska gå som en dans och där du har allt du behöver inom räckhåll.

Vitvaror utvecklas och förbättras ständigt och därmed kan vitvarumodellerna komma att förändras något från det att du köper lägenheten till att den står färdig. Om någon modell utgår kommer den att ersättas av den efterträdande, uppdaterade modellen.

BADRUM: Badrummet är det rum där du både börjar och avslutar din dag. I Brf Bellevue är badrummet utrustat med väggskåp med spegeldörr, kommod med lådor för enkel och bekväm förvaring och eluttag så att du enkelt ska kunna ladda tandborsten, rakapparaten eller knäppa på plattången.

Alla badrum i Brf Bellevue erbjuder tvätt- och torkmöjligheter. Vi har med andra ord gjort allt för att skapa ett hem för dig som du kan trivas i. På väggarna ingår kakel i vitt och till golvet kan du kostnadsfritt välja mellan fyra olika fina och tidlösa nyanser på klinker. I vårt tillvalsprogram erbjuder vi möjligheten till ännu mer variation av materialvalen i ditt badrum mot en extra kostnad. Observera att du är styrd av vissa mått. Vi gör allt för att du ska trivas i ditt nya badrum. En plats där du får tid för dig själv, kan ha lyxigt hemmaspa, förbereda dig för kvällens middag, joggingrundan eller bara en helt vanlig dag. Badrumsinredningen är från Vedum och maskinell utrustning från Electrolux.

YTSKIKT: Som standard i lägenheterna ligger ett vacker trestavigt parkettgolv i ek. Ek är en bra grund i ditt hem, ett behagligt naturmaterial som skapar en ombonad känsla. De vita väggarna gör hemmet ljust. I köket bryts det vita diskret av genom en bänkskiva i ljusgrått med matchande handtag i rostfritt stål.

Innerdörrarna i vitt kommer släta som standard. I garderoberna sitter ett hyllplan och klädstång och i linneskåpet finner du fyra hyllplan och tre trådbackar. I städskåpet medföljer städskåpinredning från Vedum. Den goda grundstandarden i våra bostäder ger dig rätt förutsättningar för att skapa ditt eget personliga hem anpassat efter dina idéer och din egen inredningsstil.

I Brf Bellevue finns lägenheter med Extra WC utan dusch och med dusch. Bofaktabladet visar om extra wc finns i din lägenhet eller ej. För dig som vill göra tillval gör du dessa tillsammans med kundansvarig för Brf Bellevue. Detta görs under ett personligt möte då du också kan få tips och hjälp att göra dina val. Se inredningsbroschyren under dokument nedan för mer information.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 37 kvm
Lägenhetsnummer: 1105
Pris: 1 425 000 kr
Byggnadsår: 2022-2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 8
Hiss: Ja
Tillträde: Vår/sommar 2024

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Tv/Internetanslutning

Telia Triple Play, med bredband 100/100, kabel-TV med Telias lagom-paket samt den fasta kostnaden för IP-telefoni.

Allmänt

Län: Örebro
Kommun: Örebro
Område: Centralt Öster

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Allmänt

Föreningens namn: Brf Bellevue
Kommun: Örebro

Gemensamma utrymmen

Det finns tillhörande förråd till samtliga lägenheter i projektet.

Parkering

Det finns 37 garageplatser som tillhör föreningen. Samtliga lägenheter på 3 rok & 4 rok, har en garanterad parkeringsplats. Övriga platser fördelas enligt principen först till kvarn, där man blir tillfrågad i den ordning man har köpt.

Övrigt

Anmäl intresse eller ring för mer information & service.

Preliminär inflyttning : vår/sommar 2024.

Samtliga illustrationer är exempelbilder som kan innehålla tillval!

Se lägenhetsväljaren under fliken länkar längre ned.

Ekonomi

Pris

1 425 000 kr

Månadsavgift

2 290 kr
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, hämtning av avfall, TV, bredband - Telia Triple Play, bostadsrättstillägg och fast avgift för elabonnemang (hushållsel tillkommer enligt individuell mätning).

Alla bilder

Planritning

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2290 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Robert Olsson

Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning